Meniu

Urologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu boli de vezica urinara, uretra, rinichi, glande suprarenale, prostata, organe genitale externe sau suspectezi ca suferi de acestea si vrei sa ai parte de parerea unui expert in domeniu, adica a unui medic urolog din Ploiesti? Aceasta este cu siguranta cea mai buna metoda pentru care poti opta, pentru ca un medic stie exact cum sa te indrume si cum sa te ajute, astfel incat sa te vindeci cat mai eficient. Multe persoane se expun riscului de a-si pune sanatatea in pericol, pentru ca de teama de doctor aleg sa amane consultul, timp in care problema de sanatate se agraveaza din ce in ce mai mult.

Nu face si tu aceeasi greseala si apeleaza cu incredere la un medic urolog din Ploiesti care iti va oferi ingrijirile medicale de care ai nevoie. Nu astepta in speranta ca durerile pe care le experimentezi in prezent vor trece, pierzand din vedere cel mai important aspect: ca s-ar putea sa degenereze in patologii severe si greu de gestionat. Citeste mai departe si descopera care sunt medicii si clinicile de urologie din oras la care sa mergi.

Care este pretul unei consultatii de urologie in Ploiesti?

Stim ca inainte de a-ti face programare pentru o consultatie de urologie in Ploiesti vrei sa fii la curent si cu preturile aplicate. Tocmai de aceea ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele actualizate practicate in orasul tau pentru a sti concret care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare precisa
 • Buna pregatire
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
Novus Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si seriozitate
 • Bunavointa si empatie
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Rezultate excelente
 • Tratament personalizat
Ana Medical Center
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Diagnosticare precisa
 • Dotari performante
 • Medic primar in urologie
 • Tratament eficient
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Centrul Valahia
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Devotament si daruire
 • Amabilitate
 • Medic primar in urologie
 • Buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi performante
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Centrul Andodent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Profesionalism si competenta
 • Amabilitate si empatie
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de urologie din Ploiesti la care poti apela cu incredere

In ultima vreme ai acuzat dureri sau un disconfort la nivelul aparatului urinar si vrei sa te asiguri ca ai situatia sub control apeland la ajutorul unui urolog bun din Ploiesti? Atunci nu mai sta pe ganduri si parcurge articolul pana la final pentru a descoperi care sunt medicii la care poti apela, dar si cat de bine pregatite sunt unitatile medicale din orasul tau:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este una dintre cele mai bune optiuni la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de urologie in Ploiesti la o calitate superioara. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament da dovada de o buna pregatire in domeniu, din cadrul sau facand parte urmatorii: dr. Manuela Olaru, medic primar, dr. Andrei Sima, dr. Mihai Stancioiu, dr. Alexandru Catoiu. In competenta lor intra practicarea urmatoarelor servicii medicale: consultatii de specialitate, dilatatie stricturi uretrale, ecografie rinichi, vezica, prostata, urologica, peniana, scrot, cateterism uretro-vezical, instilatie intrauretrala si intravezicala, montare/schimbare sonda urinara, cistoscopie, frenotomie, circumcizie, cura chirurgicala parafimoza etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie de urologie este de 200 lei.

In cele peste cinci sute de recenzii, pacientii si-au declarat multumirea pentru serviciile de care s-au bucurat, insanatosindu-se treptat si sigur. Aparaturile care se afla in cadrul departamentului de urologie sunt de ultima generatie, prin intermediul acestora diagnosticarea fiind precisa. Multumita bunei pregatiri in domeniu a echipei medicale, planul de tratament este unul adaptat in functie de problemele de sanatate ale pacientului. In plus, atmosfera este prietenoasa si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Novus Medical

Novus Medical este o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cele urologice. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea un medic cu o buna pregatire in domeniu, dr. Marius Bogdan Bragaru, medic primar. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, urmand sa activeze ca medic rezident in specializarea Urologie la Spitalul Sf. Ioan, Bucuresti. In ceea ce priveste experienta profesionala, a obtinut GCP Training Certificate Principles of ICH-GCP and Responsabilities of Investigators. De asemenea, a participat la cursul: European Urology Residents Education Programme 12th Eurep Course din Praga si la cursul de ecografie generala din Constanta, urmand ca din ianuare 2015 si pana in prezent sa isi desfasoare activitatea ca medic specialist. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: tratarea cancerului de prostata, infectiilor urinare, infertilitatii masculine, prostatitei, pietrelor la rinichi, calculilor renali, disfunctiei erectile etc.

Pretul unei consultatii de urologie este de 200 lei.

Amabilitatea, bunavointa, seriozitatea si empatia cu care personalul medical isi trateaza pacientii sunt doar cateva dintre punctele pro pe care acestia le-au scos in evidenta. Actul medical este ireprosabil, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, investigatiile si interpretarea rezultatelor sunt precise, iar planul de tratament pus in aplicare este unul adaptat in functie de necesitatile pacientilor.

3. Ana Medical Center

Ana Medical Center este o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti, in care sunt incluse si consultatiile de urologie. In cadrul acestei sectii isi desfasoara activitatea dr. Ion Popa, medic primar urolog, competent in desfasurarea ecografiei generale. A urmat o multime de cursuri postuniversitare, perfectionandu-si constant activitatea si asigurand pacientilor un act medical ireprosabil de fiecare data. De asemenea, acesta este membru al Societatii Romane de Endourologie, Asociatiei Romane de Urologie si Asociatiei Europene de Urologie. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, ecografie renovezicala, diagnosticarea corecta a pacientului si aplicarea unui tratament adecvat in functie de patologiile de care sufera. 

Pretul pentru o consultatie de urologie la Ana Medical Center este de 150 lei.

Conform recenziilor postate pe motoarele de cautare, pacientii sunt multumiti de prestatia ireprosabila a medicilor. Diagnosticarea este precisa, mai ales datorita faptului ca aparaturile si echipamentele care se afla in dotari sunt performante. Medicul primar care activeaza in departamentul de urologie are competenta ca, pe baza diagnosticului stabilit sa elaboreze si un plan eficient de tratament. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

4. Centrul Valahia

Centrul Valahia este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa mergi la un cabinet de urologie in Ploiesti, pentru ca este o unitate multidisciplinara, cuprinzand si aceasta specialitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Alexandru Iordache, medic primar, care este si cercetator medical in Intitutul Clinic Fundeni, Centrul de Urologie si Transplant renal. Are competenta de a pune in aplicare urmatoarele tratamente: tratamentul endoscopic al litiazei urinare, chirurgical al afectiunilor prostatice maligne si benigne, tumorilor renale, vezicale, peniene, testiculare, interventional al afectiunilor urologice acute. De asemenea, in cadrul expertizei sale profesionale sunt incluse: ureteroscopie rigida si flexibilia, nefrolitotomie percutana, cistoscopie, cistectomia, nefrectomie, orhiectomie etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie de urologie este de 180 lei.

Devotamentul, daruirea si amabilitatea medicului primar din cadrul departamentului de urologie sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le-au apreciat, doctorul dand dovada de o buna pregatire in domeniu. Actul medical desfasurat este ireprosabil, multumita aparaturilor de ultima generatie pe care medicul le are la dispozitie, prioritizand procesul de insanatosire a pacientului printr-un tratament atent personalizat. Rezultatele sunt, de asemenea, excelente.

5. Centrul Andodent

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si Centrul Andodent, o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti in cadrul careia se afla specialitatea de urologie. Echipa medicala este bine antrenata in domeniu, avand o experienta vasta in domeniu, dobandita in cadrul cursurilor de perfectionare, conferintelor si congreselor atat in tara, cat si in strainatate. Printre serviciile medicale puse in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, control de rutina, investigatii, diagnosticare corecta, plan personalizat de tratament etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile realizate sunt precise.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca prestatia medicilor este una ireprosabila. Printre calitatile medicilor se numara si: profesionalism, competenta, amabilitate si empatie, acestia avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora pacientii se bucura de rezultate excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce a fost un inconvenient pentru multi dintre pacienti.

Concluzii

Nu toata lumea intelege cat de importanta este interventia medicala la timp, ajungand sa amane programarea la cabinetul de urologie din Ploiesti si pierzand din vedere faptul ca sanatatea le-ar putea fi pusa in pericol. Atat femeile, cat si barbatii trebuie sa se asigure ca merg constant la controlul de urologie pentru a preveni aparitia unor afectiuni severe de sanatate. Conform specialistilor, un astfel de control trebuie facut anual pentru a te asigura ca esti sanatos.