Meniu

Urologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de urologie din Satu Mare sunt puse la dispozitie atat servicii medicale pentru femei, cat si pentru barbati, desi numarul acestora din urma este mai mare. Oamenii vin sa afle raspunsul la problemele care ii ingrijoreaza, cum ar fi: dureri in zona rinichilor sau la organele sexuale, urinari frecvente sau urinari cu sange etc. Uneori, medicii urologi solicita investigatii suplimentare care se efectueaza in afara cabinetelor de specialitate: analize de sange, CT, RMN, pentru a avea certitudine in diagnosticare si a stabili un tratament adecvat.

Descopera in acest articol care sunt clinicile din Satu Mare ce pun la dispozitia pacientilor consultatii, investigatii si tratamente de urologie! 

Ce tarif are consultatia de urologie in Satu Mare

Pentru o consultatie de urologie, tarifele variaza in Satu Mare. In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile percepute de principalele centre medicale private din oras care dispun de astfel de cabinete. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristian Rusu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar urolog cu experienta
 • Consultatii de urologie, uro-ginecologie si andrologie
 • Ecografii de tract urinar si testiculare
 • Programari la diverse investigatii si tratamente in afara cabinetului
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Tarife avantajoase
Clinica Ham Janos
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici urologi cu experienta
 • Ecografii scrotale, transrectale sau de aparat urinar
 • Uroflowmetrie
 • Manevre urologice minim invazive
 • Aparatura medicala performanta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cladire renovata recent
 • Nu se respecta programarile
Clinica Gynoprax
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic urolog cu experienta
 • Consultatii, investigatii si tratamente urologice
 • Personal amabil la receptie
 • Grija si empatie din partea medicilor
 • In relatie contractuala cu CJAS
 • Programari nerespectate
Clinica Korall
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic urolog cu competenta in ecografie generala
 • Aparatura performanta
 • Investigatii urologice si mici interventii
 • Farmacie la parterul clinicii
 • Nerespectarea programarilor
Cabinet Dr. Coica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic urolog care este si medic chirurg
 • Numeroase specialitati medicale
 • Recuperare medicala
 • Ingrijire la domiciliu
 • In contract cu CAS
 • Ambulanta privata
 • Servicii pentru toata familia
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de urologie in Satu Mare

Sunt cinci clinici in Satu Mare la care te poti programa pentru o vizita la urologie. Afla care sunt aceste centre, ce medici urologi activeaza in cadrul lor si ce opinii au exprimat pacientii in urma experientelor traite in aceste locatii.

1. Dr. Cristian-Bogdan Rusu

In cabinetul de urologie Dr. Cristian-Bogdan Rusu din Satu Mare serviciile oferite sunt: consultatii de urologie, uro-ginecologie si andrologie, ecografii abdominale si testiculare. In plus, medicul face programari la investigatii care nu se realizeaza in cabinet, incluzand: analize, CT, RMN, urografie, sau la interventii chirurgicale clasice, laparoscopice sau endoscopice, destinate intregii patologii uro-genitale. Dr. Rusu are o experienta si o pregatire impresionante in acest domeniu, fiind recunoscut in Satu Mare ca un bun diagnostician.

Pretul unei consultatii de urologie este de 150 de lei.

Pacientii doctorului Rusu spun ca acesta este un profesionist, un bun diagnostician si cu foarte multa experienta in urologie. Atentia, grija si implicarea acestui medic au fost punctate in mod special in recenzii, satmarenii spunand ca din acest motiv au avut inca de la prima vizita incredere in tratamentele primite.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristian-Bogdan Rusu
Vezi Pareri

2. Clinica Ham Janos

Si in Clinica Ham Janos poti gasi servicii de urologie. Cabinetul de urologie este dotat cu un ecograf cu sonda abdominala si liniara, cu un ecograf cu sonda transrectala si cu un flow-metru. Cu ajutorul acestor instrumente, dar si prin pregatirea si experienta in domeniu, medicul urolog presteaza urmatoarele servicii: consultatii, ecografii scrotale, transrectale si de aparat urinar, uroflowmetrie, drenaj uretrovezical, instilatie vezicala, dilatare ureterala, uretro-cistoscopie flexibila, schimbare stent ureterostomie. Sunt doi medici urologi in cadrul acestui centru medical. Dr. Juhász Tamás-István este medic specialist ce a absolvit in 2017 Facultatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, cu domenii de interes precum: chirurgia oncologica urologica, tratamentul modern al urolitiazei si in chirurgia minim invaziva – laparoscopie si endourologie. Dr. Bogdan-Ovidiu Feciche, medic primar urolog, detine competente si in traumatologia aparatului urogenital si a fost membru in echipa de chirurgi ce a realizat: prima prima prostatectomie radicala, prima nefrectomie radicala si prima nefroureterectomie radicala robotica, avand la activ mii de interventii chirurgicale urologice.

Tariful unei consultatii de urologie este de 180 de lei.

Pacientii clinicii au notat impresii placute in urma vizitelor la medic si a investigatiilor efectuate la Ham Janos, spunand ca au intalnit medici profesionist, personal respectuos si bine pregatit, precum si dotari de top, constand in echipamente medicale moderne. Cladirea in care functioneaza clinica este renovata recent, astfel ca pacientii au remarcat inclusiv acest aspect, spunand ca si atmosfera este una placuta. In schimb, a fost semnalat si faptul ca nu se respecta programarile.

3. Clinica Gynoprax

Din oferta de servicii medicale a clinicii Gynoprax din Satu Mare fac parte si cele de urologie. Dr. Bogdan Feciche, medic primar urologie si doctor in stiinte medicale, cu competenta in laparoscopie, este disponibil aici pentru consultatii, investigatii si tratamente din aceasta specialitate. Clinica se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Satu Mare, oferind numeroase servicii medicale la tarife diminuate (consultatii, analize de laborator, nasteri, internari, interventii chirurgicale). Gynoprax a fost infiintata in anul 2011, fiind initial spital de obstetrica-ginecologie si maternitate, iar din 2020 are numeroase specialitati chirurgicale si reproducere umana asistata.

Pretul pentru o consultatie urologica este de 170 de lei. 

Medicii de la Gynoprax sunt catalogati de pacientii din Satu Mare ca fiind profesionisti, implicati, cu abilitati deosebite in domeniile lor de activitate. Si personalul de la receptie primeste aprecieri pentru modul cum ii primeste pe oameni, cum le vorbeste si cum ii indruma spre serviciile medicale de care au nevoie. Empatia, atentia si grija fata de oameni par a fi cuvinte de ordine in aceasta locatie. Au fost notate insa si cateva nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta programarile sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

4. Clinica Korall

La Korall este de asemenea disponibil un medic specializat in urologie: dr. Alexandru Popescu, avand competenta si in ultrasonografie generala. Specialistul a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova si a urmat rezidentiatul la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca. In incinta cabinetului de urologie de la Clinica Korall se afla un aparat ecograf, iar aparatura de ultima generatie (radiologie CT, RMN) este de asemenea utila pentru realizarea investigatiilor amanuntite si a micilor interventii. Persoanele interesate de un consult la acest urolog din Satu Mare se pot programa inclusiv online.

Costul unei consultatii la urolog este de 150 de lei.

In recenziile pe care le-au consemnat in mediul online, satmarenii au punctat ca sunt multumiti de activitatea medicala de la Clinica Korall. La aceasta constatare au contribuit mai multe elemente semnalate de oameni: medicii profesionisti si cu experienta, cabinetele numeroase si faptul ca exista si o farmacie la parter, precum si amabilitatea personalului de la receptie. Sunt si persoane care spun ca nu au fost multumite de servicii, pentru ca nu se respecta programarile si ca nu se raspunde la telefon.

5. Cabinet Dr. Coica

Un medic urolog in Satu Mare vei gasi si la Cabinetul Dr. Coica. Este vorba despre dr. Lilian Gorbatai, medic specialist urolog si medic primar chirurg. Doctorul mai profeseaza si la sectia de urologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Satu Mare, sectie coordonata de dr. Cristian Bogdan Rusu, medic primar urolog. Societatea Civila Medicala Dr. Coica reuneste numerosi specialisti, din domenii variate ale medicinei: urologie, medicina de familie, medicina muncii, investigatii, oferind totodata consultatii si ingrijire la domiciliu si punand la dispozitie transport medicalizat si ambulanta privata. 

Pentru o consultatie de urologie, tariful este de 150 de lei.

Sunt mai multe aspecte pozitive remarcate de satmareni in aceasta locatie: profesionalism, amabilitate, promptitudine, seriozitate. Oamenii sustin ca au intalnit personal bine pregatit, cu grija si implicare, care se comporta exemplar atat cu copiii, cat si cu adultii. Gama vasta de servicii medicale si atmosfera din locatie sunt alte lucruri pe care oamenii le-au laudat aici. Sunt insa si cateva lucruri pe care satmarenii le-au criticat, cum ar fi nerespectarea programarilor si timpul prelungit de asteptare.

Concluziile noastre

Oamenii ajung la urologie in Satu Mare, in general, atunci cand: urineaza frecvent, urineaza cu sange, au dureri in zona pelvina, sufera de disfunctie erectila sau cand constata anumite anomalii la nivelul penisului si testiculelor. 

In acest oras sunt cativa medici urologi cu experienta, care ofera consultatii si efectueaza diverse investigatii, printre care ecografie de tract urinar sau transrectala. Cu ajutorul acestor specialisti, pacientii sunt indrumati sa-si recapete sanatatea sau sa tina sub control afectiunile cronice, beneficiind de suport profesionist.