Meniu

Urologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poate te-ai gandit ca nu ai nevoie de o vizita la urologie in Slatina, daca esti femeie, insa lucrurile nu stau deloc asa. Desi este considerat un domeniu al barbatilor, in principal, pentru ca abordeaza problemele uro-genitale ale acestora, urologia trateaza o gama variata de afectiuni ce apar si la femei: infectiile de tract urinar, cistitele, incontinenta urinara, calculii renali, tulburari ale vezicii sau uretrei etc.

In acest articol este prezentata o situatie la zi a serviciilor de urologie din Slatina, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Vei descoperi in continuare care sunt clinicile in care functioneaza cabinete de urologie, care sunt medicii urologi pe care sa contezi si cat costa o consultatie la acesti specialisti. 

Ce tarife au consultatiile de urologie in Slatina?

Preturile variaza in cabinetele de urologie din municipiul Slatina, fiind influentate de diversi factori. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea cam ce buget trebuie sa stabilesti pentru o vizita la medic. Ia insa in calcul ca, pe langa aceste tarife, mai pot aparea si altele neprevazute, cum ar fi ecografia de aparat urinar, care se achita separat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medici urologi cu experienta
 • Ecografie aparat urinar si transrectala
 • Cistoscopie si uroflowmetrie
 • Montare sonda urinara
 • Diverse specialitati medicale
 • Aparatura medicala performanta
 • Tarife accesibile
 • Nu se respecta programarile
Policlinica Promed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Departament de urologie-sexologie
 • Analize medicale decontate de CAS
 • Personal amabil
 • Dotari tehnice performante
 • Servicii medicale pentru toate varstele
 • Programari nerespectate
Unimed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medic urolog cu experienta
 • Ecografii urologice
 • Cistoscopie
 • Laborator de analize medicale, inclusiv urologice
 • Dispozitive medicale performante
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Trei clinici care au servicii de urologie in Slatina

In trei clinici private din Slatina sunt puse la dispozitie servicii de urologie. Afla detalii despre acestea, in cele ce urmeaza, si pregateste-te cum se cuvine de intalnirea cu medicul urolog.

1. Lisimed

Policlinica Lisimed din Slatina este alcatuita din cabinete din diverse specialitati, printre care si unul de urologie. In acest cabinet se pot prezenta pacienti cu diverse afectiuni: nicturie (nevoia de a urina frecvent in timpul noptii), polakiurie (nevoia de a urina des si in cantitati mici in timpul zilei), disurie (durere sau disconfort la urinare), varicocel, urinari cu sange, hidrocel. Prin medicii cu experienta si prin echipamentele de ultima ora, sansa la un diagnostic corect creste foarte mult, iar tratamentele sunt astfel mai eficiente. La cabinetul de urologie se afla dr. Bogdan Georgescu si dr. Razvan Cazangiu, medici primari urologi, alaturi de medici nefrologi. Din dotarile ultramoderne ale cabinetului de urologie fac parte: un ecograf performant, sonde urinare de diferite marimi, cistoscop flexibil si un uroflowmetru, cu care se realizeaza investigatii si proceduri specifice.

O consultatie de urologie costa aici 170 de lei.

Au fost notate numeroase aprecieri pe internet in legatura cu activitatea de la aceasta policlinica privata din Slatina. Oamenii spun ca: personalul este atent si amabil, medicii sunt bine pregatiti si au rabdare cu fiecare pacient, explicand tot ce este util si recomandat in functie de afectiune, aparatura este moderna. Printre atatea avantaje, a fost notat si un dezavantaj, si anume ca nu se respecta programarile, iar timpul de asteptare este uneori si de peste o ora. 

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Policlinica Promed

In incinta Policlinicii Promed din Slatina exista un departament de urologie si sexologie, la care te poti programa pentru o consultatie de specialitate si pentru diverse investigatii, cum ar fi ecografia urogenitala, urmand a beneficia de tratamentul adecvat pentru afectiunea descoperita. Acest centru medical a fost infiintat in anul 2001, de catre dr. Victor Savin Traistaru, avand ca obiect de activitate serviciile medicale in regim ambulatoriu. La ora actuala, sunt peste 20 de specialitati medicale acoperite de Promed. In clinica se pot efectua si analize medicale complete, inclusiv cele care pot fi solicitate de medicul urolog, unele dintre aceste analize fiind decontate de CAS (cum ar fi sumarul de urina, creatinina serica, acid uric, dozare proteine urinare, antibiograma secretie uretrala, urocultura etc). 

Consultatia la urolog costa 150 de lei.

In general, slatinenii au o parere buna despre serviciile de la Promed. Ei spun ca medicii sunt bine pregatiti si profesionisti, iar personalul este amabil. Dotarile clinicii sunt un alt plus important in ochii pacientilor, care au remarcat ca aceasta clinica a evoluat pas cu pas, imbunatatindu-si si extinzandu-si serviciile. Au fost notate si cateva nemultumiri, care reclama nerespectarea programarilor, in cea mai mare parte, si aglomeratia care se creeaza.

3. Unimed

Din echipa medicala multidisciplinara a Unimed Slatina face parte si un medic urolog: dr. Cosmin Balsanu, medic specialist, cu competente in ecografie, cistoscopie si andrologie. Medicul efectueaza consultatii medicale si poate recomanda analize de sange si urina pentru a evalua functia renala. Aceste analize se pot efectua in cadrul clinicii. De asemenea, dr. Balsanu efectueaza ecografie urologica, in timpul careia vizualizeaza rinichii, vezica urinara sau prostata. Un alt serviciu pe care il pune la dispozitie este cistoscopia, care presupune examinarea interiorului vezicii urinare.

Tariful unei consultatii de urologie este de 180 de lei.

Cativa pacienti si-au exprimat opiniile in recenziile postate in mediul online, in care spun ca acest centru medical ofera servicii de calitate in mai multe ramuri ale medicinei. Medicii sunt un plus al clinicii, la fel si aparatura medicala de ultima generatie si diversitatea serviciilor oferite. In schimb, au fost semnalate si cateva probleme, printre care aceea ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Clinicile in care functioneaza cabinete de urologie in Slatina sunt dotate cu aparatura moderna, care ajuta in diagnosticarea exacta a afectiunilor din aceasta specialitate. Medicii urologi au experienta in domeniu si se informeaza constant asupra tehnicilor noi de abordare a afectiunilor si a celor mai eficiente tratamente.

Din aceste motive, se poate spune ca, desi nu sunt multe clinici in care sa fie abordata urologia, serviciile disponibile sunt caracterizate prin calitate si profesionalism. Nu ezita sa te programezi la un urolog din Slatina, mai ales daca ai probleme cu urinarea frecventa, daca descoperi anomalii in timpul urinarii, dureri sau disconfort la nivelul organelor genitale sau disfunctii erectile.