Meniu

Neurochirurgie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu afectiuni la nivelul sistemului nervos central si periferic, asa ca vrei sa mergi la cabinetul de neurochirurgie din Sibiu pentru a beneficia de o consultatie de specialitate? Atunci informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de ajutor din partea cadrelor medicale competente, dar si de investigatiile necesare pentru a depista concret care sunt afectiunile cu care te confrunti. Neurochirurgia este o specialitate medicala care are in vedere diagnosticarea si tratarea afectiunilor manifestate la nivelul creierului, maduvei spinarii si nervilor. Datorita bunei pregatiri si experientei vaste a medicilor, indiferent cat de severa sau complexa este problema de sanatate cu care te confrunti, vei beneficia de un verdict clar. 

Citeste pana la final si descopera care sunt cele doua clinici din Sibiu la care poti apela, dar si cat de competenti sunt medicii din cadrul lor. In plus, fii la curent si cu preturile percepute pentru o consultatie de specialitate, pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Care este pretul unei consultatii de neurochirurgie in Sibiu?

Ai curiozitatea sa afli care sunt tarifele practicate pentru consultatiile de neurochirurgie in Sibiu, dar nu stii de unde sa iti extragi informatia? Din fericire, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele percepute. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
315 Ron
  • Pret Consultatie 315 Ron
  • Servicii de calitate
  • Atmosfera primitoare
  • Profesionalism si implicare
  • Buna pregatire
  • Atentie la detalii
  • Act medical ireprosabil
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
MedLife
345 Ron
  • Pret Consultatie 345 Ron
  • Amabilitate si implicare
  • Buna pregatire
  • Seriozitate
  • Act medicale exemplar
  • Atmosfera primitoare
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurochirurgie in Sibiu?

Afectiunile neurologice nu trebuie sa fie ignorate sau neglijate, pentru ca ne influenteaza in mod direct viata si sanatatea generala, motiv pentru care, la recomandarea medicului de familie sau a celui specialist, mergi la cabinetul de neurochirurgie din Sibiu pentru a afla concret cu ce te confrunti, dar si care sunt solutiile pe care le poti pune in aplicare pentru a te vindeca. Descopera care sunt clinicile din oras la care poti merge pentru o consultatie, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii din cadrul acestora:

1. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este un centru de imagistica localizat in Sibiu, care functioneaza si in regim de policlinica, la care te poti adresa pentru a te programa la o consultatie de neurochirurgie. In cadrul policlinicii se mai practica si alte specialitati, precum: alergologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, tratarea bolilor metabolice si a diabetului zaharat, gastroenterologie, medicina interna, hematologie etc. In ceea ce priveste departamentul de radiologie si imagistica medicala, se desfasoara o multime de investigatii RMN, CT, osteodensitometrii, radiografii, ecografii, toate cu ajutorul unor aparaturi si echipamente de ultima generatie. Echipa este formata din medici primari si specialisti, care au urmat de-a lungul carierei o multime de cursuri de specialitate, dar si care au participat la o multime de congrese si conferinte pentru o perfectionare continua.

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurochirurgie este de 315 lei, iar un control de specialitate este de 180 lei. Ai si varianta sa te programezi pentru o consultatie de neurochirurgie si infiltratie, al caror pret impreuna este de 420 lei. 

Unitatea medicala de diagnostic imagistic asigura servicii de calitate, gratie echipei de medici care depune toate eforturile necesare pentru ca pacientii sa aiba parte de o atmosfera primitoare. Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile de care doctorii dau dovada, actul medical fiind de fiecare data unul ireprosabil. Pe langa stabilirea unui diagnostic corect, medicii au competenta de a elabora si un plan personalizat de tratament in functie de problemele de sanatate ale pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. MedLife

Clinica MedLife Polisano Izvorului din Sibiu este o unitate medicala multidisciplinara, unde se efectueaza si consultatii de neurochirurgie. Unitatea medicala este acreditata ANMCS, maternitatea este acreditata de UNICEF, laboratorul, acreditat RENAR, clinica avand certificarea ISO 9001, iar centrul de fertilitate fiind acreditat prin Agentia Nationala de Transplant. Institutia medicala dispune si de un centru de imagistica unde se efectueaza radiografii, investigatii CT si RMN, iar tehnologia este de ultima generatie, multumita careia atat serviciile, cat si investigatiile efectuate sunt ireprosabile. Echipa este formata din medici pregatiti in universitati si clinici de prestigiu, avand competenta de a efectua examinari complexe si complete pentru toti pacientii.

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurochirurgie 650 lei, iar un control de specialitate este de 345 lei. In cadrul clinicii, ai si posibilitatea de a opta pentru serviciul de interpretare a analizelor (in care este inclusa consultatia de specialitate), care costa 650 lei. 

Amabilitatea, buna pregatire, implicarea si seriozitatea sunt doar cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii, actul medical desfasurat fiind unul exemplar, iar atmosfera primitoare. Avand in vedere ca doctorii au o experienta vasta in domeniu, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este stabilit in acord cu problemele de sanatate ale pacientului. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Daca ti s-a recomandat sa faci o consultatie de neurochirurgie in Sibiu, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia, te incurajam sa le iei in considerare pe cele doua mai sus mentionate, pentru a beneficia de un act medical de calitate.