Meniu

Stomatologie copii Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In privinta serviciilor de stomatologie pentru copii, in Constanta sunt numeroase clinici spre care sa-ti indrepti atentia pentru micutul tau. Cu cat il duci mai devreme la un control stomatologic, cu atat mai mult vei reduce riscul aparitiei problemelor dentare care ii pot cauza suferinta si frica de dentist.

Recomandarea specialistilor este ca prima vizita la un dentist pentru copii, in Constanta, sau in orice zona din tara, sa se realizeze in jurul varstei de un an. Citind informatiile din acest articol iti vei putea face o idee unde anume sa te prezinti cu cel mic pentru preventia afectiunilor dentare, pentru tratamente sau monitorizare.

Ce pret are o consultatie de stomatologie pentru copii in Constanta?

Poti vedea ce pret are o consultatie de stomatologie pentru copii, in Constanta, din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Step Dental
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret Consultatie 120 Ron
  • Servicii stomatologice pentru toate varstele
  • Urgente stomatologice
  • Tratamente adaptate in functie de necesitatile si preferintele copiilor
  • Preturi avantajoase
  • Aparatura moderna
ToldiKids
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Tehnologie avansata
  • Sala de asteptare conceputa special pentru relaxarea si acomodarea copiilor
  • Medici tineri si profesionisti
  • Tratamente fara dureri
  • Ambianta placuta
PedoDent
130 Ron
  • Pret Consultatie 130 Ron
  • Cabinet decorat special pentru cei mici
  • Tratamente rapide si fara durere
  • Dotari moderne
  • Atentie, rabdare si empatie fata de copii
  • Curatenie
  • Atmosfera placuta
Rabbit Dent
50 Ron
  • Pret Consultatie 50 Ron
  • Tratamente pentru copii, adolescenti si adulti
  • Pacientii sunt ajutati sa scape de frica de dentist
  • Consultatia „happy visit” este gratuita
  • Atitudine blanda si rabdatoare
  • Atmosfera relaxanta
Corina Dent
50 Ron
  • Pret Consultatie 50 Ron
  • Cabinet stomatologic si laborator de tehnica dentara
  • Tratamente pentru copii si adulti
  • Medici cu experienta
  • Aparatura de ultima ora
  • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie pentru copii din Constanta

Sunt cinci clinici de stomatologie pentru copii, in Constanta, care sunt foarte apreciate, datorita serviciilor caracterizate prin profesionalism, amabilitate si punctualitate. Le poti descoperi in continuare:

1. Step Dental

Step Dental este un cabinet stomatologic care ofera servicii atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru parinti si bunici: urgente stomatologice, endodontie sub microscop, tratamente parodontale, protetica, implant dentar, estetica dentara, stomatologie pediatrica. Acest din urma serviciu pune la dispozitie tratamente precum: profilaxie dentara, sigilarea santurilor si fosetelor dentare, tratamentul cariilor si al complicatiilor cariilor dentare. Specialistii isi adapteaza activitatea in functie de necesitatile celor mici, punandu-le la dispozitie: tratamente mai scurte si cu multe pauze, monitor pe care pot urmari desene animate si explicatii oferite cu blandete.

Pretul unei consultatii stomatologice pentru copii este de 120 de lei.

Copiii si parintii lor sunt foarte multumiti de serviciile de care au beneficiat la Step Dental.  In recenziile din mediul online se vorbeste despre diverse aspecte pozitive: personal medical foarte implicat si amabil, aparatura moderna, preturi avantajoase, profesionalism. Oamenii au mai apreciat si faptul ca se primesc urgente stomatologice pentru copii, in Constanta aceasta fiind una dintre putinele locatii care au un astfel de serviciu.

Vezi parerile pacientilor despre Step Dental
Vezi Pareri

2. ToldiKids

ToldiKids este o clinica de pedodontie din Constanta ce este preferata si de copii, si de parinti, din mai multe motive. In primul rand, aici se pune accentul pe inovatiile tehnologice in materie de stomatologie, care fac ca tratamentele pentru cei mici sa fie mai eficiente, mai confortabile, iar timpul de realizare mai scurt. Zona de primire este special conceputa pentru a le oferi micutilor un mediu relaxant, dotat cu jucarii, iar ambianta placuta se continua si in cabinete. Aici, medicii se asigura ca le pun la dispozitie tratamente care sa nu doara si care sunt explicate pe intelesul lor.

Pretul pentru o prima vizita la un stomatolog pentru copii din Constanta, de la ToldiKids, este de 200 de lei. In acest pret este inclusa consultatia, precum si acomodarea copilului.

Multe persoane sunt incantate ca au descoperit, in sfarsit, o clinica dentara in care copiii se simt in largul lor si sunt ajutati sa se deprinda cu educatia stomatologica. Recenziile postate arata ca majoritatea parintilor considera ca doctorii de aici sunt foarte buni, intampinandu-i pe copii cu caldura si atentie.

3. PedoDent

La PedoDent, fiecare copil este atras intr-o lume colorata si plina de aventura. Medicii nu sunt simpli medici, ci calauze pentru o experienta placuta si relaxanta, la finalul careia fiecare pacient va zambi. Serviciile stomatologice includ atat tratamente preventive, cat si de restaurare si stomatologie reconstructiva. Fondatorul clinicii este dr. Florentina Radu, specializat in stomatologie pediatrica. In clinica se fac inclusiv interventii chirurgicale specifice, care au rolul de a reda sanatatea danturii si frumusetea zambetului.

Tariful pentru o consultatie stomatologica pentru cei mici este de 130 de lei.

Potrivit review-urilor din mediul online, aceasta clinica este apreciata din mai multe motive: personal medical implicat, rabdator si atent cu copiii, curatenie impecabila, atmosfera prietenoasa, dotari moderne. De asemenea, este punctat si faptul ca tratamentele pentru copii se desfasoara rapid, pentru ca micutii sa nu-si piarda rabdarea.

4. Rabbit Dent

Echipa de medici de la Rabbit Dent este specializata in tratamentele pentru copii si adolescenti, dar si pentru adulti. Dand dovada de profesionalism, rabdare si blandete, medicii ii ajuta pe micuti sa-si depaseasca frica de dentist, indiferent ca se afla la prima vizita in cabinet sau ca sunt deja familiari cu tratamentele stomatologice. Profesionistii de aici spun ca este indicat ca parintii sa-i aduca pe copii la dentist din timp, si nu de abia atunci cand ii doare un dinte. Conceptul „happy visit” se refera exact la acest lucru, pentru ca astfel consultatia nu va fi stresanta pentru micii pacienti si ei se vor intoarce cu plecere la cabinet, nesimtind durere sau disconfort.

Pretul normal al unei consultatii pentru copii este de 50 de lei, iar consultatia „happy visit” este gratuita.

Parerile exprimate de constanteni pe internet arata ca nivelul de satisfactie al pacientilor este unul ridicat, in privinta acestei clinici. Unii sustin ca totul este la superlativ aici: medicii sunt atenti si blanzi cu copiii, de la tonul vocii si pana la miscarile efectuate sau la micile trucuri care ii fac pe cei mici sa se simta in largul lor.

5. Corina Dent

In cadrul Corina Dent, din Constanta, se afla un cabinet stomatologic, dar si un laborator de tehnica dentara, unde se realizeaza coroane din diverse materiale, proteze de diferite tipuri, punti sau gutiere pentru bruxism. Cabinetul sta la dispozitia pacientilor cu servicii de: endodontie, odontoterapie, profilaxie, implantologie, protetica, parodontologie, anestezie, chirurgie orala si radiologie. De asemenea, sunt tratati si copiii, prin intermediul unor consultatii sau tratamente special concepute pentru ca ca micutii pacienti sa ajunga la un zambet sanatos si armonios fara durere sau fara a capata teama fata de proceduri.

Pretul unei consultatii la acest stomatolog pediatru din Constanta este de 50 de lei.

Multi dintre cei care au postat recenzii in legatura cu aceasta clinica spun ca au fost tratati cu profesionalism si atentie, indiferent ca a fost vorba de probleme mai usoare sau de unele mai complexe, cum ar fi interventiile chirurgicale. Constantenii spun ca medicii au dat dovada de profesionalism si rabdare si ca astfel au fost obtinute rezultate foarte bune. Unii sunt nemultumiti insa ca nu au fost respectate orele de programare.

Concluziile noastre

Poti apela la un cabinet de stomatologie pentru copii, din Constanta, atat in cazul vizitelor de rutina, cat si daca micutul acuza dureri de dinti sau inflamatii. In cabinetele prezentate in acest articol medicii au experienta de lucru cu micii pacienti, dar si dotarile de care au nevoie pentru a le asigura tratamente fara durere si in deplin confort.

Astfel, prima vizita (dar si cele care vor urma) va fi una fericita pentru cei mici, care vor capata incredere in medici si vor deprinde o educatie dentara sanatoasa.