Meniu

Ecografie cardiaca Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Motivele pentru medicul iti poate recomanda sa faci investigatii pentru a verifica functionarea inimii pot fi multiple, insa vei dori cu siguranta sa poti beneficia de o ecografie cardiaca in Bucuresti la cele mai inalte standarde. In consecinta, vei cauta cea mai buna clinica, pentru rezultate concludente si pentru o interpretare riguroasa, in urma careia sa obtii un diagnostic clar si o rezolvare a problemelor cu care te confrunti.

Cu siguranta, Internetul iti ofera azi o serie de informatii utile, insa cautarea si selectia acestora implica timp, de care nu intotdeauna dispui, de aceea articolul de mai jos poate fi solutia dorita prin care sa poti identifica usor cele mai bune optiuni pe care le ai pentru o ecografie cardiaca in Bucuresti.

Unde poti face ecografie cardiaca in Bucuresti?

Raspunsul la aceasta intrebare poate genera multe variante, insa am ales cele mai bune optiuni pentru ecografia cardiaca in Bucuresti, in functie de calitatea serviciilor clinicilor medicale, optiuni pe care le poti avea in vedere consultand clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
330 Ron
  • Pret Ecografie cardiaca 330 Ron
  • Clinica ultramoderna
  • Personal profesionist
  • Medici implicati si competenti
  • Interventii prompte si eficiente
  • Curatenie ireprosabila
  • Programari bine administrate
  • Posibilitatea efectuarii investigatiilor prin CAS
Imamed
150 Ron
  • Pret Ecografie cardiaca 150 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Profesionalismul si promptitudinea personalului
  • Programari rapide si respectate
  • Amabilitate
  • Cadru curat si primitor
  • Timp mare de asteptare in unele situatii
Promediq
300 Ron
  • Pret Ecografie cardiaca 300 Ron
  • Medic competent si profesionist
  • Cele mai performante investigatii cardiace
  • Tehnica medicala de inalta clasa
  • Tratamente eficiente
Eucardios
320 Ron
  • Pret Ecografie cardiaca 320 Ron
  • Servicii exceptionale
  • Profesionalismul desavarsit al medicilor
  • Consultatii temeinice
  • Rabdarea si empatia medicilor
  • Dotari de ultima generatie
  • Cele mai bune solutii de tratament
  • Personalul de la receptie nu manifesta solicitudine
Memormed
250 Ron
  • Pret Ecografie cardiaca 250 Ron
  • Profesionalism si competenta
  • Echipamente de ultima generatie
  • Servicii de investigatii integrate
  • Diagnostic corect
  • Rezultate bune ale tratamentelor
  • Unii pacienti au fost tratati cu superficialitate si lipsa de empatie
  • Timp mare de asteptare
  • Personalul de la receptie raspunde greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care realizeaza ecografie cardiaca in Bucuresti

Sunt numeroase criterii care pot influenta decizia de a alege o clinica in care sa efectuezi ecografie cardiaca in Bucuresti si este de la sine inteles ca vei dori calitate inainte de toate, rapiditate si, nu in ultimul rand, accesibilitatea preturilor in functie de bugetul tau. Citeste informatiile din clasamentul urmator si multe dintre aspectele enumerate mai sus se vor lamuri, facilitandu-ti decizia.

1. InterCardioClinique

InterCardioClinique (ICC) se recomanda drept prima si singura clinica de cardiologie moderna, si ramurile ei, aritmologia si electrofiziologia cardiaca, cardiologia interventionala si imagistica cardiovasculara, deci reprezinta destinatia ideala pentru realizarea unei ecografii cardiace in Bucuresti. Dotarile de ultima generatie si competentele personalului cu inalta calificare si multi ani de experienta in tratamentul bolilor cardiovasculare permit realizarea de investigatii cardiovasculare ambulatorii complexe si complete, plecand de la simplu EKG pana la optimizarea ecografica a terapiei de resincronizare cardiaca.

Respectul fata de pacienti se vadeste si in structura site-ului, care abunda in informatii utile pentru pacienti, printre care si tarifele percepute. Pentru o ecografie cardica vei plati la aceasta clinica suma de 330 de lei.

Comentariile lasate de pacientii multumiti ai clinicii dau marturie despre experienta placuta si standardele inalte ale serviciilor. Ei apreciaza ca ICC este o clinica ultramoderna, cu personal profesionist, programari bine administrate, medici implicati, competenti, cu interventii prompte si eficiente. Totodata, sunt mentionate aspecte precum curatenia ireprosabila si posibilitatea efectuarii investigatiilor cu trimitere de la medicul de familie, prin CAS.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Imamed

Clinica Imamed, specializata pe servicii de imagistica medicala, pune la dispozitia pacientilor examinari ecografice complete, cu echipament de ultima generatie GE, fabricat in anul 2021, deci te vei bucura aici de o investigatie concludenta prin ecografie cardiaca. Serviciile Imamed sunt disponibile atat in Bucuresti, cat si in Constanta.

Tarifele pentru serviciile clinicii sunt afisate pe site separat pentru cele doua orase in care se gasesc centre de imagistica sub umbrela Imamed. Ecografia toracica are aici pretul de 150 de lei.

Recenziile pentru aceasta clinica sunt relevante pentru inregistrarea gradului de multumire a pacientilor. Mare parte dintre acestia mentioneaza ca aici au avut parte de servicii medicale de calitate, de profesionalismul si promptitudinea personalului, de programari rapide si respectate, de amabilitatea personalului, intr-un cadru curat si primitor. Pe de alta parta, sunt si pacienti care sustin ca au avut mult de asteptat si ca au primit consultatii superficiale din partea unora dintre medicii clinicii.

3. Dr. Radu Pretorian

Medicul cardiolog, dr. Radu Pretorian, ofera pacientilor atat consultatii fizice, investigatii si tratamente pentru afectiunile inimii, de la cele mai simple, EKG, ecografie cardiaca si pana la interventii complexe, cat si sfaturi si informatii competente prin telefon, Whatsapp sau e-mail. Investigatiile se efectueaza la Spitalul Ponderas Regina Maria din Bucuresti.

Poti beneficia de ecografie cardica la dr. Radu Pretorian si de interpretarea acesteia la pretul de 300 de lei.

Pacientii apreciaza competenta medicului, profesionalismul, amabilitatea si empatia manifestate in cadrul consultatiilor si investigatiilor de care au avut parte. Acestia mentioneaza ca au beneficiat de cele mai performante examinari cardiace, realizate cu tehnica medicala de inalta clasa, si de tratamente eficiente.

4. Eucardios

La Clinica Eucardios din Bucuresti vei gasi servicii integrate de cardiologie si majoritatea explorarilor neinvazive curente, din randul carora nu lipseste, bineinteles, ecografia cardiaca. Vei putea realiza investigatia intr-un centru modern, cu dotari performante, in care activeaza o echipa cu peste 20 ani de experienta, a carei misiune asumata este sa colaboreze pentru binele pacientului si sa-i ofere acestuia o monitorizare continua a afectiunilor cardiace, daca este nevoie.

Pe site-ul web al clinicii se pot identifica usor tarifele aferente si serviciile pe care le presteaza fiecare dintre medicii de aici. Pretul pentru o ecografie cardiaca cu screening vase este de 320 de lei.

Pacientii clinicii se declara in proportie covarsitoare multumiti de prestatiile clinicii si apreciaza profesionalismul desavarsit al medicilor, serviciile exceptionale, consultatiile temeinice, rabdarea si empatia, dotarile cabinetelor de ultima generatie si cele mai bune solutii de tratament. Putinii pacienti care semnaleaza aspecte mai putin favorabile se refera la comportamentul personalului de la receptie, despre care se sustine ca nu are solicitudinea cuvenita.

5. Memormed

Centrul medical Memormed din Bucuresti este o clinica care activeaza pe piata serviciilor de sanatate de 15 ani si in care se pot efectua investigatii din cele mai complexe in toate ramurile medicinei. Imagistica este reprezentata de RMN si de ecograf, centrul dispunand de mai multe aparate de ultrasonografie performante, care permit investigarea tuturor organelor interne si care vin in completarea specialitatilor medicale de aici, deci te poti indrepta catre una dintre cele trei locatii ale clinicii din Capitala pentru ecografie cardiaca.

Pentru o informare eficienta si corecta a pacientilor, site-ul are in constructia sa pagini dedicate serviciilor si preturile pe care trebuie sa le achiti pentru a beneficia de ele. Pentru o ecocardiografie, vei plati suma de 250 de lei.

In privinta serviciilor clinicii, sunt multi pacienti care au lasat recenzii favorabile, apreciind profesionalismul si competenta cu care au fost tratati, echipamentele de ultima generatie care fac posibile investigatii pentru care pacientii nu trebuie sa mearga in alte clinici, diagnosticul corect si rezultatele bune ale tratamentului. Pe de alta parte, o serie de pacienti nemultumiti reclama superficialitatea cu care au fost abordati de unii dintre medici, lipsa empatiei, timpul mare de asteptare si dificultatea cu care se raspunde la telefon de catre personalul de la receptie.

Concluzii

Evolutia calitatii serviciilor medicale este in stransa legatura nu numai cu progresul tehnologic, ci si cu exigentele pacientilor, iar clinicile din clasamentul de mai sus au inteles acest aspect esential, ceea ce le situeaza intr-un clasament al serviciilor de calitate in ceea ce priveste ecografia cardiaca in Bucuresti. Optand pentru ecograful unuia dintre centrele medicale din topul inclus in acest articol, ai garantia unor echipamente performante, a personalului temeinic pregatit, dar si posibilitatea confirmarii acestor aspecte importante pentru decizia ta, in recenziile pacientilor multumiti.