Meniu

Aparat dentar Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te numeri printre pacientii care au nevoie de tratament cu aparat dentar in Piatra Neamt? Acesta se adreseaza persoanelor de orice varsta si corecteaza imperfectiuni de ordin estetic si functional ale danturii, astfel ca la finalul tratamentului ortodontic dintii tai vor fi aliniati si iti va fi mai usor sa ii ingrijesti.

Pretul acestui tratament depinde de tipul de aparat dentar pe care il vei purta. In acest articol, poti vedea care sunt cele mai bune clinici stomatologice din orasul Piatra Neamt, in cadrul carora profeseaza si specialisti in ortodontie.

Care este cea mai buna clinica pentru tratamentul cu aparat dentar in Piatra Neamt?

Piatra Neamt este un oras ofertant atunci cand vine vorba despre servicii stomatologice, aparatul dentar fiind unul dintre tratamentele aflate la mare cautare. Pentru a iti fi mai usor sa alegi o clinica in vederea montarii unui aparat dentar, iti prezentam un tabel in care au fost incluse cele mai bune cabinete si clinici stomatologice unde este disponibil acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar fix
Rating
Website
Ambasad’or Dent
Clinica-Verificata
2.500 Ron
  • Pret Aparat dentar fix metalic 2.500 Ron
  • Servicii inalt calitative
  • Personal bine pregatit si implicat
  • Empatie si amabilitate
  • Ambianta placuta
  • Preturi accesibile
Elite Dent Expert
2.500 Ron
  • Pret Aparat dentar fix metalic 2.500 Ron
  • Calitate inalta a serviciilor
  • Echipamente ultramoderne
  • Profesionalism
  • Punctualitate
  • Operativitate
Medestetic
2.500 Ron
  • Pret Aparat dentar fix metalic 2.500 Ron
  • Servicii de foarte buna calitate
  • Profesionalism si dedicare
  • Empatie si atentie la nevoile pacientului
  • Dotari de ultima generatie
  • Curatenie
Simoestet
1.800 Ron
  • Pret Aparat dentar fix metalic 1.800 Ron
  • Servicii de calitate superioara
  • Medici comunicativi si profesionisti
  • Atmosfera primitoare
  • Aparatura de ultima generatie
  • Loc de joaca pentru copii
Prodentis
2.000 Ron
  • Pret Aparat dentar fix metalic 2.000 Ron
  • Tratamente stomatologice de calitate
  • Solutii complete
  • Profesionalism
  • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica iti poti pune aparat dentar in Piatra Neamt?

Tratamentul ortodontic, adica montarea unui aparat dentar, este disponibil la mai multe clinici stomatologice din Piatra Neamt. Inainte de montarea aparatului, este nevoie de o consultatie si de efectuarea unor radiografii cu ajutorul carora medicul ortodont sa evalueaze sanatatea orala si sa identifice tipul de aparat dentar care ti se potriveste.

Iata care sunt cele mai bune clinici stomatologice din Piatra Neamt in ceea ce priveste calitatea tratamentelor ortodontice:

1. Ambasad’or Dent

Ambasad’or Dent este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Piatra Neamt carora te poti adresa pentru tratamentul cu aparat dentar. Echipa medicala din cadrul acestei clinici vine in intampinarea pacientilor cu o gama variata de servicii, acoperind mai multe specializari ale stomatologiei, printre care si ortodontia.

Pretul unui aparat dentar metalic fix este de 2.500 lei pe arcada.

Zecile de pareri pozitive din partea pacientilor justifica de ce Ambasad’or Dent ocupa primul loc in clasamentul celor mai bune clinici din acest oras. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul clinicii este descris numeroase calitati, printre care profesionalismul, empatia, rabdarea, implicarea si promptitudinea de preluare a urgentelor. Ambianta din cabinet este placuta, iar intreaga echipa este apreciata pentru atitudine si pricepere. De asemenea, programarile se respecta si preturile sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Ambasad’or Dent
Vezi Pareri

2. Elite Dent Expert

Pentru aparat dentar si pentru orice alt serviciu stomatologic, te poti adresa clinicii Elite Dent Expert din Piatra Neamt, unde se ofera tratamente complete pentru pacienti de toate varstele. Sunt acoperite mai multe arii ale medicinei dentare, ortodontia fiind una dintre acestea. Colectivul medical are experienta vasta si este disponibil sa preia cazuri dintre cele mai complexe, oferind solutii personalizate.

Pretul unui aparat dentar fix metalic este de 2.500 lei pe arcada.

Multi dintre pacientii clinici au vorbit despre experienta pe care au avut-o si au scos in evidenta avantaje precum inalta calitate a serviciilor, curatenia exemplara, punctualitatea si lucrarile de durata. Medicilor le sunt atribuite calitati ca profesionalismul si punctualitatea. Se folosesc echipamente ultramoderne, cabintul fiind foarte bine echipat. Operativitatea si curatenia sunt alte doua puncte forte la Elite Dent Expert.

3. Medestetic  

In topul clinicilor stomatologice din Piatra Neamt se afla si Clinica Dr. Mariuta Medestetic, unde aparatul dentar este doar unul dintre numeroasele tratamente oferite. Pentru ca pacientii sa beneficieze de proceduri stomatologice multiple de inalta calitate, echipa acestei clinici reuneste specialisti cu experienta in diverse domenii, fiind acoperita inclusiv specializarea ortodontie. Cu prezenta in industria stomatologiei de peste 20 de ani, medicii au misiunea de a se alinia standardelor internationale, ceea ce justifica investitiile considerabile in tehnologia moderna.  

La aceasta clinica, pretul unui aparat dentar metalic fix porneste de la 2.500 lei/arcada.

Pe internet, numerosi pacienti si-au exprimat multumirea fata de tratamentele de care au beneficiat la Medestetic si mai ales fata de personal. Serviciile de foarte buna calitate sunt puse la dispozitie de o echipa caracterizata de profesionalism, dedicare, empatie si atentie. Pacientii se bucura de confort si de un ambient placut. Dotarile de ultima generatie si complexitatea tratamentelor efectuate sunt notate pozitiv, la fel si curatenia. Au fost exprimate si cateva pareri mai putin favorabile, de catre pacienti care spun ca preturile sunt prea mari.

4. Simoestet

Daca locuiesti in Piatra Neamt si te intereseaza tratamentul cu aparat dentar, Clinica Dentara Simoestet este una dintre alegerile inspirate in materie de clinici stomatologice. Infiintata in 2016, asigura o gama completa de servicii, iar obiectivul personalului este de a oferi tratamente premium, la standarde internationale de calitate. Din acest motiv, a reunit o echipa medicala specializata si a fost impartita in 5 cabinete medicale moderne si dotate cu aparatura performanta, in cadrul carora isi desfasoara activitatea 7 medici cu experienta, preocupati de dezvoltare profesionala continua.

Pretul unui aparat ortodontix fix-metalic este de 1.800 lei pe arcada.

Calitatea superioara a serviciilor medicale este principalul motiv pentru care zeci de pacienti recomanda clinica Simoestet. Atmosfera este primitoare si cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie, fiind de altfel foarte curat. Medicii lucreaza cu grija, comunica fiecare pas al interventiei si sunt caracterizati de profesionalism si amabilitate. Un alt avantaj il reprezinta existenta locului de joaca pentru copii.

5. Prodentis

Prodentis este unul dintre cabinetele stomatologice din Piatra Neamt unde poti beneficia de tratamentul cu aparat dentar si de o gama variata de servicii pentru rezolvarea problemelor dentare. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, echipa acestui cabinet ramane la curent cu cele mai noi tendinte din stomatologia moderna prin participarea regulata la cursuri de specialitate.  

Pretul unui aparat dentar metalic fix este de 2.000 lei pe arcada.

Pacientii spun ca la aceasta clinica au gasit solutii la toate problemele de natura dentara si se declara multumiti de calitatea serviciilor. Colectivul medical este apreciat pentru experienta, profesionalism si seriozitate. Cabinetul este foarte curat si in dotarea acestuia se regasesc echipamente performante, fiind utilizate tehnologii moderne.

Concluzii

Aparatul dentar este un tratament de care poti beneficia la orice varsta, iar specialistii in ortodontie din Piatra Neamt te pot ajuta sa faci o alegere compatibila cu nevoile si bugetul tau in ceea ce priveste tipul de aparat.

Pe langa consultatia initiala si montarea propriu-zisa a aparatului, tratamentul ortodontic presupune vizite regulate la medicul stomatolog, motiv pentru care merita sa alegi una dintre cele mai bune clinici dentare si sa colaborezi cu profesionisti.