Meniu

Implant dentar Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa-ti pui implant dentar in Zalau? In acest caz, trebuie sa te informezi din timp cu privire la clinicile stomatologice care ofera acest tip de serviciu si optiunile pe care le pun la dispozitia pacientilor, in materie de branduri de implanturi dentare. Fiecare brand ofera un alt set beneficii si tocmai de aceea este important sa stii ce vrei.

Daca nu esti inca sigur in legatura cu tipul de implant potrivit pentru tine, nu trebuie sa-ti faci griji; specialistii de la clinicile si cabinetele din Zalau te vor ajuta sa alegi cel mai eficient tratament pentru situatia in care te afli. In acest fel, tratamentul de care beneficiezi te ajuta sa-ti recapeti zambetul pe care l-ai pierdut din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase.

Cat costa un implant dentar in Zalau?

Implantul dentar in Zalau nu este tocmai ieftin si de aceea, tratamentul trebuie ales cu grija. Un anumit tip de implant s-ar putea sa fie mai accesibil din punct de vedere financiar, dar poate sa nu fie cel de care ai nevoie. De aceea, noi ti-am pregatit un tabel cu preturile practicate de clinicile din oras, pentru ca tu sa o alegi pe cea mai potrivita:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
C.D.I. Transilvania
Clinica-Verificata
2.050-3.950 Ron
  • Pretul unui Implant dentar variaza in intervalul 2.050-3.950 Ron
  • Tehnologie de ultima generatie
  • Echipa formata din medici specialisti
  • Standarde internationale
  • Gama variata de implanturi dentare
  • Experienta vasta in domeniu
Alpha Dent
1.750-2.000 Ron
  • Pretul unui Implant dentar variaza in intervalul 1.750-2.000 Ron
  • Echipamente de ultima generatie
  • Personal medical specializat
  • Solutii personalizate
  • Sterilizare corecta si igiena stricta
  • Colaborari cu medici de la diverse clinici
Ionut Branzan
2.000 Ron
  • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.000 Ron
  • Aparatura performanta
  • Medici specialisti
  • Nivel premium de calitate
  • Gama variata de servicii
  • Conditii optime de confort si siguranta
Dentimed
1.800 Ron
  • Pretul unui Implant dentar porneste de la 1.800 Ron
  • Aparatura performanta
  • Personal calificat
  • Servicii stomatologice complete
  • Conditii optime de siguranta si confort
  • Consultatie gratuita pentru implantologie
Novodent
2.000-2.500 Ron
  • Pretul unui Implant dentar variaza in intervalul 2.000-2.500 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Echipa completa
  • Locatie accesibila
  • Materiale de top
  • Ambient placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera implant dentar in Zalau

Pretul, tipul implantului dentar din Zalau si modul in care o clinica isi desfasoara activitatea difera de la caz la caz. De aceea, doua persoane pot opta pentru acelasi serviciu si sa aiba parte de o experienta complet diferita, in functie de clinica pe care aleg sa o viziteze. Consulta lista de mai jos pentru a-ti face o idee in legatura cu centrele, clinicile si cabinetele din oras:

1. Centrul de Implantologie Transilvania

Centrul de Implantologie Transilvania este o retea care are mai multe sedii in tara, iar acest lucru inseamna ca persoanele interesate pot opta pentru implant dentar chiar si in Zalau. Echipa din cadrul centrului este formata din medici dedicati, specialisti, care tin pasul cu inovatiile in materie de tehnologie, ceea ce se vede din dotarile de ultima generatie. Pacientii beneficiaza de cele mai moderne tratamente stomatologice; in plus, medicii fac tot posibilul sa ofere un tratament personalizat. Centrul pune la dispozitia pacientilor o gama variata de implanturi dentare, de la optiunea cea mai accesibila, implantul Inno, la sistemul Pro Arch 6, care include 6 implanturi si 6 bonturi Straumann, alaturi de o lucrare protetica provizorie. Personalul medical crede intr-un proces continuu de perfectionare, in scopul de a oferi servicii de calitate de fiecare data.

Tarifele pentru implanturi dentare pornesc de la 2.050 de lei, in cazul implantului Inno, 2.900 de lei pentru implantul Neodent si 3.950 de lei pentru implantul Straumann Roxolid.

In recenziile pe care le-au acordat, utilizatorii recomanda cu toata increderea Centrul de Implantologie Transilvania, intrucat aici au intalnit o echipa formata din oameni deosebiti. Primirea de care au avut parte a fost una cu adevarat calduroasa, iar serviciile de inalta calitate sunt efectuate cu rabdare de fiecare data. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Implantologie Transilvania
Vezi Pareri

2. Alpha Dent  

Persoana care se ocupa de implanturi dentare in Zalau, la clinica Alpha Dent este Dr. Radu Puscas, medic specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala. Aici, pacientii au de ales intre implantul dentar Anyone si implantul dentar Anyridge, in functie de preferintele si particularitatile cazului lor. Cu scopul de a oferi o gama cat mai variata de tratamente stomatologice, personalul medical de la Alpha Dent colaboreaza cu medici specializati pe diverse ramuri ale medicinei dentare. Medicii sunt increzatori in capacitatile lor si preocupati de perfectionare continua, ceea ce ii sprijina in misiunea de a oferi solutii optime pacientilor. De asemenea, serviciile de calitate se datoreaza si echipamentelor de ultima generatie, achizitionate de la producatori consacrati in domeniu.

Pacientii pot opta pentru implant dentar Anyone, care costa 1.750 de lei, sau pentru implant dentar Anyridge (Premium), la pretul de 2.000 de lei.

Clinica Alpha Dent este laudata de pacientii care au beneficiat de serviciile ei pentru profesionalism, rabdare si intelegere. Dupa cum marturisesc chiar ei in recenziile pe care le-au postat, vizita la dentist a devenit o adevarata placere pentru utilizatori, dupa ce au intalnit personalul medical de la aceasta clinica.

3. Ionut Branzan

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de expertiza unui implantolog din Zalau, au ca optiune clinica The Dental Studio unde isi desfasoara activitatea Ionut Branzan, medic stomatolog, care are competenta in implantologie. Scopul clinicii este de a dezvolta un sistem medical de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor sai la un nivel premium de calitate. Conditiile optime de siguranta se obtin prin atentia, profesionalismul si caldura personalului medical, iar caracterul modern si designul unic al clinicii ajuta la crearea unei stari de relaxare.

Pretul pentru un implant dentar porneste de la 2.000 de lei.

Clinica Dental Studio este apreciata pentru echipa formata din oameni pasionati, care pun binele pacientului pe primul loc. Pacientii care au vizitat clinica au avut parte doar de calitate, iar acest lucru i-a determinat sa lase recenzii pozitive pe retelele de socializare.

4. Dentimed

Dentimed este un cabinet modern, care ofera servicii stomatologice de calitate, din care fac si tratamentele cu implanturi dentare, in Zalau. De aceasta ramura se ocupa Dr. Mitea Horatiu, medic specialist in interventii chirurgicale stomatologice, implanturi dentare, tratamentul parodontozei si al retractiilor gingivale etc. Personalul medical se dedica intru totul fiecarui pacient pentru a sprijini nu doar sanatatea deplina a lui, ci si fericirea si multumirea sa. De asemenea, in scopul de a crea niste conditii optime de confort si siguranta, se aplica masuri stricte de igiena. In plus, consultatia este gratuita pentru persoanele care intentioneaza sa urmeze un tratament cu implant dentar.

Preturile implanturilor dentare pornesc de la 1.800 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile cabinetului Dentimed au fost placut surprinse de profesionalismul si calitatea pe care le-au gasit aici. Serviciile se desfasoara intr-un spatiu placut si primitor, iar personalul este foarte bine pregatit si calduros. Pe langa aceste calitati ale medicilor de la clinica se mai adauga si perseverenta.

5. Novodent

Clinica Novodent si-a inceput activitatea in anul 2013, iar de atunci, medicii au continuat sa-si perfectioneze tehnicile de implantologie dentara in Zalau si nu numai. Din dorinta de a excela in domeniul stomatologic, clinica investeste constant in aparatura de ultima generatie, iar pregatirea personalului medical este continua. Pacientii au de ales intre implantul Megagen Anyone si implantul Megagen Anyridge. Tot pe partea de servicii de implantologie, pe langa inserarea propriu-zisa a implantului dentar, pacientii mai pot opta si pentru sinus lift intern sau pentru sinus lift extern cu biomateriale. Cele mai importante valori ale clinicii sunt preocuparea constanta pentru binele si siguranta pacientului, garantarea calitatii si eficientei actului medical, satisfactia pacientului dar si a intregului personal medical si auxiliar.

Pretul implantului dentar Megagen Anyone este de 2.000 de lei, iar cel al implantului Megagen Anyridge este de 2.500 de lei.

Ratingul pozitiv pe care l-a obtinut clinica Novodent se datoreaza serviciilor de calitate, oferite de personalul de exceptie. Oamenii care au beneficiat de tratamente la aceasta clinica, au fost atat de multumiti, incat o recomanda cu drag si altor persoane care au nevoie de sprijin medical.

Concluzii

In final, nu trebuie sa cauti mult pentru a gasi o clinica stomatologica la care sa-ti poti pune implant dentar in Zalau. Unele dintre ele ofera chiar si o consultatie gratuita, daca intentionezi sa urmezi un tratament tot acolo.

De aceea, daca te gandesti sa apelezi la un serviciu de implantologie, nu trebuie sa eziti, ci sa te programezi la o consultatie de specialitate la una din clinicile mentionate mai sus!