Meniu

Stomatologie copii Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de stomatologie pentru copii din Deva sunt oferite de specialisti care au experienta in tratamentele fara durere, realizate cu aparatura si materiale de ultima generatie. In plus, medicii stomatologi exceleaza si la capitolul abordare a micilor pacienti, care, dupa cum se stie, sunt mai reticenti la tratamentele stomatologice si au nevoie sa se simta confortabil pentru a coopera.

In acest articol vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a merge cu micutul tau la un dentist pentru copii din Deva  care sa se ridice la inaltimea asteptarilor lui si care sa-l ajute sa faca primii pasi in educatia stomatologica.

Cat costa o consultatie la stomatologie pentru copii in Deva?

Pretul pentru o consultatie de stomatologie pentru copii, in Deva, variaza de la clinica la clinica si de la specialist la specialist. Tabelul de mai jos iti poate servi ca reper, in cazul in care vrei sa stii ce buget sa aloci pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CI Transilvania
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Clinica moderna
  • Tratamente diverse
  • Tehnici de tratament inovatoare
  • Medici specializati in pedodontie
  • Atmosfera primitoare
  • Buna organizare
  • Locatie accesibila, in centrul orasului Deva
Dental Center
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Zona accesibila
  • Cabinet elegant
  • Medici stomatologi cu experienta
  • Aparatura moderna
  • Bun raport calitate-pret
Mdentis
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Servicii diverse
  • Medici cu experienta
  • Copiii primesc diplome la finalul consultatiei
  • Atmosfera prietenoasa
  • Aparatura moderna
  • Se ofera diplome pentru copii
Green Apple Clinic
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Locatie centrala
  • Servicii pentru intreaga familie
  • Centru propriu de radiodiagnostric
  • Echipa medicala bine pregatita, care se perfectioneaza constant
  • Medic cu experienta
  • Bun raport calitate-pret
Art Dental
220 Ron
  • Pret Consultatie 220 Ron
  • Stomatologie pentru copii si adulti
  • Medici dentisti cu experienta
  • Tratamente fara durere
  • Amabilitate si profesionalism
  • Preturi mai mari fata de alte clinici dentare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de stomatologie din Deva cu servicii pentru copii

In continuare poti vedea un clasament al celor mai bune clinici si cabinete de stomatologie copii din Deva, in functie de nivelul de satisfactie inregistrat in randul pacientilor si al calitatii serviciilor.

1. Centrul de Implantologie Transilvania

Centrul de Implantologie Transilvania este o retea moderna de clinici de stomatologie prezenta in mai multe orase, printre care si in Deva, care si-ai asumat misiunea de a oferi servicii de implantologie dentara si de stomatologie pentru copii la un nivel superior de calitate.  Clinica se afla in centrul orasului Deva si are o echipa medicala care este formata din specialisti formati in Cluj, ce pun la dispozitia pacientilor tehnici de tratament inovatoare, cum ar fi: dantura fixa in 24 de ore, protetica si estetica dentara, chirurgie orala, ortodontie, endodontie, tratamente cu implanturi, dar si stomatologie pentru copii, unde sunt medici specializati in tratamentele dentitiei temporare sau permanente.

Pretul pentru o consultatie de pedodontie este de 200 de lei.

Multi dintre cei care au beneficiat de serviciile acestei clinici spun ca acestea sunt profesioniste si ca personalul este deosebit de empatic si de capabil sa transforme orice vizita la stomatolog intr-una fara teama. Pacientii mai vorbesc si despre aparatura moderna si performanta, buna organizare si interes pentru ca pacientii sa se simta bine si in siguranta. In plus, se spune in review-uri ca atmosfera este primitoare si ca acesta este cel mai bun cabinet de stomatologie din Deva.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Implantologie Transilvania
Vezi Pareri

2. Dental Center

In aceasta clinica sunt oferite atat servicii si tratamente de stomatologie pentru copii in Deva, cat si pentru adulti. Cabinetul a fost infiintat de dr. Diana Pintilie si reuneste o echipa profesionista de medici si asistente intr-un cabinet elegant dintr-o zona accesibila a Devei. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, care face ca tratamentele oferite sa fie eficiente si fara durere. In plus, cabinetul colaboreaza cu cateva laboratoare de tehnica dentara care executa lucrari de calitate superioara. La Dental Center se efectueaza diverse servicii pentru copii: instruire pentru un periaj corect, extractii dentare, tratamentul cariilor, obturatii coronare la dintii de lapte etc.

Pretul pentru o consultatie pentru copii este de 180 de lei.

Acest cabinet stomatologic este foarte apreciat in Deva, atat in ceea ce priveste serviciile pentru copii, cat si pe cele pentru adulti. Oamenii se declara incantati de mai multe aspecte: medicii bine pregatiti, locatia accesibila, aparatura moderna si diversitatea tratamentelor. Clientii mai spun si ca preturile sunt acceptabile.

3. Mdentis

Clinica Mdentis din Deva ofera servicii numeroase, pornind de la stomatologie pentru copii si pana la: endodontie, profilaxie dentara, ortodontie, chirurgie orala, estetica dentara, implantologie. Cei mici sunt stimulati sa deprinda obiceiuri sanatoase de ingrijire a danturii, iar la finalul consultatiei li se ofera diplome pentru curaj si cooperare. Copiii pot beneficia aici de proceduri de profilaxie, precum si de tratamentele specifice varstei: sigilari dentare, tratamentul cariei, aparate ortodontice etc.

Pretul pentru o consultatie de stomatologie pentru copii este de 100 de lei.

Sunt persoane care recomanda serviciile acestei clinici, avand in vedere ca aici au gasit o echipa profesionista, care efectueaza tratamente eficiente si fara durere, indiferent de complexitatea problemei. Unii spun ca aparatura utilizata si materialele sunt de foarte buna calitate, dar si ca atmosfera este placuta si relaxanta, adica perfecta pentru ca pacientii sa se simta in siguranta si bine tratati.

4. Green Apple Clinic

Green Apple Clinic dr. Monica Staicu este o clinica de stomatologie si radiologie din Deva cu servicii si pentru copii. Tratamentele pe care le ofera echipa medicala de aici sunt vaste si pot fi accesate de intreaga familie: albire dentara, reabilitare orala, chirurgie dento-alveolara, parodontologie, implant dentar, odontologie. In clinica functioneaza si un centru de radiodiagnostic, care scurteaza numarul sedintelor si ii ofera pacientului posibilitatea sa-si vada radiografia in timp real si sa obtina rapid un plan de tratament. Echipa este bine instruita si participa frecvent la cursuri de pregatire in tara si in strainatate. 

Pretul pentru o consultatie de pedodontie este de 150 de lei.

Majoritatea parerilor exprimate pe internet in legatura cu aceasta clinica arata ca oamenii sunt multumiti de servicii si in special de profesionalismul si rabdarea dr. Monica Staicu, despre care spun ca este atenta la detalii si rabdatoare si ca explica tot ce trebuie sa stie pacientii in legatura cu tratamentul de care au nevoie. Pe langa calitatea personalului medical mai este amintita si  atmosfera placuta din cabinet, precum si faptul ca tarifele sunt pe masura serviciilor.

5. Art Dental Studio

Atat in ceea ce priveste serviciile de stomatologie pentru copii, cat si tratamentele pentru adulti, clinica Art Dental Studio din Deva este un etalon pe piata. Echipa medicala este formata din doi medici cu experienta: dr. Radu Campeanu, specialist in chirurgie dento-alveolara, si dr. Ana Maria Joian, specialist in protetica dentara. Cei doi medici sunt apreciati pentru profesionalismul si pregatirea lor, dar si pentru modul cum interactioneaza cu pacientii de toate varstele.

O consultatie pentru copii, cu plan de tratament, are un pret de 220 de lei.

Medicii de aici sunt apreciati de pacienti pentru modul cum le asigura confort si siguranta inaintea si in timpul procedurilor. Unii spun ca tratamentele efectuate la Art Dental Studio au avut rezultate foarte bune si ca aspectul danturii se prezinta impecabil si dupa ani de la realizarea lor. In plus, clientii mai spun si ca tratamentele au fost fara durere, fapt ce i-a ajutat sa-si depaseasca teama de dentist pe care au capatat-o in urma unor experiente nefericite la alte cabinete stomatologice. Unii pacienti sunt insa nemultumiti ca preturile sunt mari.

Concluziile noastre

In concluzie, serviciile si tratamentele de stomatologie pentru copii sunt destul de ofertante in Deva.  In acest oras sunt clinici si cabinete stomatologice care ofera si tratamente pentru copii si adolescenti, avand personal medical bine pregatit in acest sens. In plus, potrivit pacientilor, tratamentele sunt de calitate superioara, fara durere si se concretizeaza intr-un zambet placut si intr-o sanatate orala adecvata.