Meniu

Detartraj Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care vor sa faca detartraj in Slatina pentru a preveni efectele negative ale placii bacteriene si acumularii de tartru au la dispozitie mai multe clinici stomatologice, care ofera servicii diverse de ingrijire a danturii, printre care si cele de profilaxie dentara.

Pentru a iti fi mai usor sa alegi un cabinet stomatologic, am reunit in acest articol mai multe informatii importante cu privire la activitatea celor mai bune cabinete si clinici dentare din Slatina, unde se face detartraj folosind tehnici de ultima ora.

Cat costa efectuarea unui detartraj in Slatina?

Chiar daca iti cureti dantura in fiecare zi si respecti indicatiile medicului stomatolog, nu poti impiedica formarea tartrului dentar, astfel ca va fi nevoie de efectuarea periodica a detartrajului, procedura de care poti beneficia la mai multe clinici stomatologice din Slatina. Iata care sunt preturile pentru curatarea profesionala a dintilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Clinica Victoria
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Detartraj 200 Ron
  • Servicii de calitate
  • Tratamente complete
  • Colectiv medical bine pregatit
  • Buna comunicare medic-pacient
  • Atmosfera relaxanta
Dr. Murea
200 Ron
  • Pret Detartraj 200 Ron
  • Profesionalism
  • Responsabilitate
  • Curatenie
Perfect Smile
250 Ron
  • Pret Detartraj 250 Ron
  • Act medical stomatologic de inalta calitate
  • Profesionalism
  • Atentie la nevoile pacientului
  • Spatiu modern si dotat cu aparatura de ultima generatie
  • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face detartraj in Slatina?

In orasul Slatina, sunt situate mai multe cabinete si clinici stomatologice, iar detartrajul este doar una dintre procedurile pe care acestea le pun la dispozitia pacientilor. Medicii stomatologi folosesc tehnici moderne pentru a reduce la minim disconfortul resimtit de pacienti si pentru ca igienizarea profesionala a danturii sa imbunatateasca sanatatea orala.

In continuare, poti vedea care sunt cele mai bune clinici stomatologice din Slatina, pe care le poti alege pentru detartraj si inclusiv pentru rezolvarea altor probleme de natura dentara:

1. Clinica Dentara Victoria

Pentru detartraj si alte proceduri de ingrijire a danturii, Clinica Dentara Victoria ocupa o pozitie fruntasa in randul pacientilor din Slatina. Acestia pot beneficia de o gama completa de servicii stomatologice, deoarece in componenta clinicii intra cabinete specializate pe fiecare disciplina a medicinei dentare. In plus, este singura clinica stomatologica din Romania ce are consiliu medical specializat pentru diagnosticare si planuri de tratament. Calitatea actului medical este garantata de integrarea si actualizarea permanenta a dotarilor tehnologice si prin experienta medicilor.  

Pretul pentru detartraj este de 200 lei/arcada.

Mai multi pacienti ai Clinicii Dentare Victoria au scris recenzii pe internet despre serviciile de care au beneficiat si au scos in evidenta mai multe avantaje ale clinicii. Se ofera tratamente complete si preturile sunt bune in raport cu cele practicate de alte cabinete stomatologice. Colectivul medical se remarca prin pregatire, profesionalism, promptitudine si corectitudine. Medicii comunica eficient cu pacientii si isi desfasoara activitatea intr-un cadru modern, atmosfera din clinica fiind una relaxanta. Serviciile sunt de inalta calitate si se foloseste aparatura de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Victoria
Vezi Pareri

2. Dr. Murea

Pacientii din Slatina se pot indrepta catre clinica Dr. Murea pentru detartraj si pentru numeroase alte servicii stomatologice. Aceasta clinica a fost infiintata in 1991, iar colectivul medical din cadrul sau a participat la zeci de congrese si are experienta in mai multe ramuri ale stomatologiei. In componenta clinicii intra 3 cabinete stomatologice, unde se efectueaza proceduri si tratamente destinate pacientilor de orice varsta.  

La aceasta clinica, detartrajul are tariful de 200 lei/arcada.

Feedback-ul venit din partea pacientilor este pozitiv, ceea ce denota ca au avut o experienta placuta la aceasta clinica. Serviciile sunt de calitate si se poate rezolva o gama variata de probleme dentare, punandu-se accentul pe igiena si punctualitate. Medicii sunt apreciati pentru profesionalism, responsabilitate si amabilitate.

3. Perfect Smile

Clinica dentara Perfect Smile este o optiune foarte buna pentru efectuarea detartrajului si a altor tratamente stomatologice in Slatina. Lista de servicii acopera mai multe domenii ale medicinei dentare, iar medicii cu experienta mizeaza pe o calitate superioara a procedurilor si rezultatelor obtinute. Pentru a atinge acest obiectiv, folosesc tehnici moderne si aparatura de ultima ora.

Pretul pentru detartraj este de 250 lei/arcada.

Zeci de pacienti si-au relatat experienta avuta la clinica Perfect Smile si au spus ca sunt foarte multumiti de serviciile medicale, pe care le descriu ca fiind de calitate. Procedurile sunt explicate pas cu pas, iar personalul este caracterizat de profesionalism, rabdare, amabilitate si atentie la nevoile pacientului. Spatiul este modern si un aspect notat pozitiv il reprezinta curatenia. Mai sunt apreciate raportul calitate-pret, respectarea programarilor, folosirea aparaturii de ultima generatie si comunicarea foarte buna cu pacientul.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici stomatologice din orasul Slatina, in cadrul carora poti beneficia de detartraj si alte proceduri de ingrijire a danturii. De regula, detartrajul se face la un interval de 6 luni, insa exista pacienti in cazul carora trebuie facut mai des (cum ar fi pacientii fumatori). Poti avea nevoie de detartraj inclusiv inainte de un tratament complex.