Meniu

Criolipoliza Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o multime de persoane care sunt in cautarea unei clinici specializate in criolipoliza in Braila, dar nu stiu exact care varianta este cea potrivita pentru necesitatile lor. Daca si tu esti intr-o astfel de situatie, afla ca ai ajuns in locul potrivit. Mai jos sunt prezentate clinicile cel mai mult frecventate din orasul tau pentru procedura de slabire, efectuata de profesionisti.

Clinicile medicale din Braila reusesc sa indeplineasca toate asteptarile si dorintele pacientilor, prin intermediul aparaturii performante si a tehnologiei moderne folosite. Criolipoliza este unul dintre cele mai cunoscute tratamente de remodelare corporala, care contribuie semnificativ la pierderea kilogramelor in plus si la capatarea greutatii dorite.

Cat costa tratamentul de criolipoliza in Braila?

Preturile pentru procedura de criolipoliza in Braila sunt adesea influentate de alti factori, motiv pentru care vei vedea ca exista anumite diferente in functie de clinica pe care o alegi. Factorii sunt reprezentati de experienta cadrelor medicale, eficienta tratamentului si performanta aparatelor folosite. Pentru a afla exact care sunt tarifele aplicate la cele mai cunoscute si frecventate clinici din oras, ti-am pregatit un tabel cu tot ce trebuie sa stii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Aristocrat Studio
Clinica-Verificata
400 Ron
  • Pret sedinta Criolipoliza 400 Ron
  • Pozitionare centrala
  • Tratamente eficiente
  • Varietate larga de servicii
  • Servicii la o calitate superioara
  • Atmosfera prietenoasa
  • Profesionalism, amabilitate si atentie
  • Tehnologii si aparaturi moderne
  • Personal calificat
  • Pacienti multumiti
Younique
150 Ron
  • Pret sedinta Criolipoliza 150 Ron
  • Servicii multiple si de calitate superioara
  • Pacienti multumiti
  • Profesionalism si amabilitate
  • Eficienta tratamentelor
  • Echipament de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza procedura de criolipoliza in Braila

Citeste descrierea si informatiile furnizate la fiecare clinica in parte si descopera care sunt punctele sale pro, dar si cele contra, inainte de a efectua o programare pentru criolipoliza in orasul Braila. Ti-am scos in evidenta si parerile pacientilor care le-au vizitat, astfel incat sa vezi care este experienta traita de acestia:

1. Aristocrat Studio

Vrei sa iti faci programare la o clinica specializata in criolipoliza in Braila? Atunci o poti lua in considerare pe Aristocrat Studio, specializata in medicina estetica si in servicii de infrumusetare.  Calitatea superioara, rezultatele ireprosabile si tehnologia moderna sunt doar cateva dintre beneficiile la care clientii au acces pentru a scapa de excesul de grasime. Tehnologia folosita poate sa raceasca celulele adipoase pana la -10 grade Celsius, recomandandu-se aproximativ 4 sedinte pe an pentru o eficienta maxima. Pe langa aceasta procedura, clinica mai poate oferi si alte servicii de remodelare corporala, precum: vacuum cu radiofrecventa, radiofrecventa monopolara, radiofrecventa bipolara, tunel cu infrarosu, cavitatie, drenaj limfatic, pe langa multe alte tehnologii moderne.

Pretul per sedinta cu o singura sonda pentru procedura de criolipoliza este de 400 lei, iar pentru doua sonde, 600 lei.

Nici recenziile nu sunt mai prejos. Pacientii au apreciat serviciile calitative, pozitionarea centrala a salonului, produsele profesionale utilizate, tratamentele eficiente si atmosfera placuta. De asemenea, personalul medical a intrecut orice asteptare prin implicare, profesionalism, amabilitate si atentie pentru detalii.

Vezi parerile pacientilor despre Aristocrat Studio
Vezi Pareri

2. Younique

Younique este un salon de masaj si remodelare corporala care pune la dispozitia pacientilor posibilitatea de a beneficia de tratamentul de criolipoliza in Braila. Datorita aparaturii performante folosite de specialisti, rezultatele obtinute sunt, de cele mai multe ori, ireprosabile. Din fericire, salonul mai ofera si alte servicii, care pot atrage atentia celor interesati prin preturile accesibile. Printre acestea se numara si: masaj prenatal si postnatal, tratament facial, tratament corporal, tratament anticelulitic, lifting facial, peeling cavitational, tunel cu infrarosu, presoterapie, microdermabraziune, mezoterapie etc.

Pretul pentru tratamentul de criolipoliza este de 150 lei  (1 manipul) si 250 lei (2 manipuli).

Vestea buna este ca recenziile primite de salon sunt unanim pozitive, pacientii apreciind in mod special profesionalismul, calitatea serviciilor prestate, eficienta tratamentelor si amabilitatea personalului medical. Atmosfera este prietenoasa, iar salonul este amenajat placut, modern.

Concluzii

Cu alte cuvinte, cei care sunt interesati sa beneficieze de tratamentul de criolipoliza in Braila au sansa de a intra in contact cu saloanele amintite anterior. Din fericire, recenziile primite sunt pozitive, ceea ce inseamna ca pacientii care au apelat in trecut la serviciile lor sunt multumiti. Scapa si tu de excesul nedorit de grasime si obtine silueta perfecta la care ai visat dintotdeauna fara sacrificii.