Meniu

Criolipoliza Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti si tu sa castigi lupta cu kilogramele in plus cu ajutorul criolipolizei in Bacau? Daca si tu te numeri printre aceste persoane si isi doresti sa faci o schimbare semnificativa in viata ta, citeste in continuare si descopera selectia de clinici care practica astfel de proceduri de remodelare corporala chiar in orasul tau.

Cu toate ca nu exista o multime de variante in Bacau, cu siguranta clinicile si centrele de infrumusetare amintite in cele ce urmeaza iti vor fi de ajutor. Alege sa te bucuri de corpul tau si sa ajungi la o greutate optima, pentru a evita posibilele probleme de sanatate care vin la pachet cu excesul de grasime, dar si pentru a capata mai multa incredere in tine.

Cat costa procedura de criolipoliza in Bacau?

La fel ca la orice procedura estetica sau medicala, si pretul criolipolizei in Bacau este diferit de la o clinica la alta, in functie de renume, de calitatea aparaturii sau de experienta medicului in domeniul esteticii medicale. Cu alte cuvinte, rar vei gasi acelasi pret la doua clinici diferite, motiv pentru care ti-am pregatit un tabel cu tarifele practicate la unele dintre cele mai frecventate clinici chiar din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Marabu Center
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret sedinta Criolipoliza 150 Ron
  • Varietate de servicii
  • Tratamente si proceduri eficiente
  • Rezultate de lunga durata
  • Aparatura performanta si tehnologii avansate
  • Clienti multumiti
  • Preturi accesibile
Floare de Colt
200 Ron
  • Pret sedinta Criolipoliza 150 Ron
  • Profesionalism, amabilitate si salon impecabil
  • Personal implicat si pasionat
  • Rezultate excelente
  • Experienta de 24 de ani in domeniul esteticii
  • Aparatura de ultima generatie
  • Preturi usor ridicate
Esthetic Med
250 Ron
  • Pret consultatie 250 Ron
  • Aparatura performanta
  • Atmosfera prietenoasa
  • Servicii de calitate
  • Pachete promotionale avantajoase
  • Profesionalism si amabilitate
  • Personal profesionist si implicat
  • Tehnologie avansata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care beneficiezi de criolipoliza in Bacau

Vrei sa ai parte de un tratament eficient de criolipoliza in Bacau, care sa te ajute sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit dintotdeauna? Iti doresti sa te uiti cu drag in oglinda si sa iti spui ca, in sfarsit, ai reusit? Citeste mai departe si afla care sunt cele mai apreciate clinici de estetica medicala sau saloane de infrumusetare din orasul tau:

1. Marabu Center

Cu o experienta de peste 10 ani in estetica medicala, Marabu Center este salonul care poate fi exact ce cauti atunci cand vrei sa beneficiezi de criolipoliza in orasul Bacau. Avand o experienta atat de vasta, personalul stie toate metodele si tehnicile de lucru eficiente in obtinerea rezultatelor dorite. Alaturi de o aparatura performanta si tehnologiile avansate, clientii se vor desfata intr-un loc placut si relaxant. Din fericire, tratamentele sunt personalizate in functie de nevoi, astfel incat sa fie eficiente si calitative. Vestea si mai buna este ca majoritatea acestor tratamente sunt noninvazive, ceea ce inseamna ca nimeni nu va simti durere sau disconfort. Alte tratamente pentru care se poate opta la salonul Marabu Center: epilare definitiva, laminare gene, mezoterapie, microneedling, fototerapie, curatarea tenului cu ultrasunete.

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza este de 150 lei.

Recenziile clientilor care au vizitat salonul vorbesc de la sine, datorita notei ridicate. Acestia sunt multumiti de personalul amabil, implicat si atent la detalii, dar si de serviciile calitative, datorita aparaturii performante. De asemenea, clientii mai apreciaza si curatenia ireprosabila din salon.

Vezi parerile pacientilor despre Marabu Center
Vezi Pareri

2. Floare de Colt

Cu o experienta de 24 de ani in domeniul esteticii, salonul Beauty Palace by Floarea de Colt este o varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de criolipoliza in orasul Bacau. Colectivul din cadrul sau este creativ, experimentat, pasionat de ceea ce practica si profesionist, oferindu-le clientilor ocazia de a se bucura de servicii calitative. Aparatura utilizata este de ultima generatie, iar tehnicile personalului sunt cat se poate de moderne si eficiente, ceea ce duce la rezultate cu efect de lunga durata. Pe langa criolipoliza mai pot opta si pentru alte tratamente corporale, cum ar fi slabitul prin diminuarea celulitei si epilare definitiva.

Pretul pentru procedura de criolipoliza este 200 de lei.

Parerea predominanta a clientilor este pozitiva, datorita serviciilor calitative, dar si a personalului implicat, pasionat de munca pe care o desfasoara. Profesionalismul, amabilitatea, rezultatele obtinute si locatia impecabila sunt calitatile care cantaresc cel mai mult in recenziile pozitive. Cu toate acestea, exista si persoane care considera ca preturile sunt usor ridicate in comparatie cu cele ale altor centre de infrumusetare.

3. Esthetic Med

Esthetic Med este un centru de infrumusetare specializat in criolipoliza in Bacau, unde ai ocazia sa te bucuri de rezultate excelente, fara nici cel mai mic disconfort resimtit. Datorita tehnologiei CoolTech, clientii vor beneficia de un tratament eficient, in care kilogramele in plus vor deveni istorie. Personalul este implicat si ofera solutii pentru fiecare persoana, in functie de problemele pe care le experimenteaza. De asemenea, centrul de infrumusetare mai pune la dispozitia celor interesati si alte tratamente, precum: radiofrecventa, microdermabraziune, oxigen hiperbaric, masca led, presoterapie etc.

Pentru procedura de criolipoliza poti opta pentru un pachet de 4 sedinte la care se adauga 2 de tunel la pretul de 1000 lei. O sedinta de criolipoliza este 250 de lei.

Clientii care au beneficiat de serviciile centrului Esthetic Med au fost multumiti in unanimitate, apreciind atmosfera calda, aparatura de calitate, produsele utilizate, personalul calificat si profesionist.

Concluzii

Pierde si tu kilogramele in plus cu ajutorul criolipolizei in Bacau practicate in clinicile sau centrele de infrumusetare amintite anterior, pentru rezultate exceptionale. Datorita eficientei ridicate a terapiei prin inghet, multi au reusit sa faca o schimbare sesizabila in viata lor, bucurandu-se de corpul pe care si l-au dorit dintotdeauna.