Meniu

Mamografie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conform specialistilor, femeile trebuie sa efectueze ecografii mamare regulate de la varsta de 20 de ani pana la 40 de ani, iar, ulterior, sa faca mamografii. In Craiova se afla anumite clinici care sunt specializate chiar in aceste forme de investigatii, pentru ca pacientele sa nu fie nevoite sa isi paraseasca orasul. Prin intermediul acestei examinari, orice femeie are sansa de a afla din timp daca sufera de cancer la san sau nu.

Din fericire, Craiova este un oras dezvoltat in ceea ce priveste aria medicala, existand optiuni suficiente pentru pacientele care vor sa efectueze atat ecografii mamare, cat si mamografii. Citeste in continuare si afla care sunt variantele pe care le poti lua in considerare, dar si care sunt parerile celorlalte paciente care au frecventat clinicile medicale.

Cat costa o mamografie in Craiova?

Pentru ca sunt necesare aparaturi costisitoare si performante capabile sa efectueze investigatii precise si rapide, pretul pentru o mamografie in Craiova s-ar putea sa fie putin mai ridicat in comparatie cu cel impus pentru o ecografie mamara. Din fericire, exista si posibilitatea sa beneficiezi de o mamografie gratuita in Craiova, pentru ca exista anumite clinci si centre medicale care au contracte incheiate cu CAS. Pentru a afla care sunt tarifele aplicate in orasul tau, ia in considerare tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Oncofort
Clinica-Verificata
235 Ron
  • Pretul unei Mamografii porneste de la 235 Ron
  • Echipa medicala profesionista si experimentata
  • Echipament de ultima generatie
  • Investigatii profesionale
  • Rezultate rapide si sigure
  • Rating ridicat
Regina Maria
195 Ron
  • Pretul unei Mamografii porneste de la 195 Ron
  • Echipa medicala empatica si profesionista
  • Echipamente de ultima generatie
  • Medic primar in radiologie si imagistica medicala
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in mamografie in Craiova

In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai cautate si apreciate clinici specializate in mamografie in Craiova, pentru a te scuti de stresul cautarii variantei potrivite pe cont propriu. Citeste mai departe si descopera care sunt impresiile celorlalte paciente, dar si cat de bine dotate sunt clinicile din orasul tau:

1. Oncofort

Clinicia Oncofort se adreseaza tuturor pacientelor care vor sa efectueze ecografii mamare si mamografii in Craiova. Datorita echipamentului specializat si bine pus la punct, clinica poate sa ofere unele dintre cele mai bune investigatii, cu rezultate sigure si rapide, astfel incat pacientele de peste 40 de ani sa afle in timp util daca sufera de diverse patologii ale sanului sau daca sunt perfect sanatoase. Echipa medicala este profesionista si experimentata in realizarea acestor forme de examinari, fiind prompta si cu o atitudine pozitiva.

Pretul pentru mamografie porneste de la 235 lei.

Conform recenziilor din mediul online, pacientii care au trecut praful clinicii Oncofort din Craiova au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat, datorita implicarii si profesionalismului de care cadrele medicale au dat dovada, dar si datorita echipamentului medical de ultima generatie. Gratie aparaturii performante si la zi cu noile cerinte, toata lumea poate beneficia de rezultate precise si rapide.

Vezi parerile pacientilor despre Oncofort
Vezi Pareri

2. Centrul de Imagistica Regina Maria

In cadrul Centrului de Imagistica Regina Maria, pacientele au sansa de a beneficia de o mamografie in Craiova la standarde inalte. Reteaua de sanatate are o expertiza la nivel inalt in ceea ce tine de imagistica oncologica, mai ales in cazul cancerului mamar, avand ca scop prevenirea acestuia. Datorita echipamentelor de ultima generatie, calitatea diagnosticului este superioara. Echipa medicala este empatica, experimentata si se afla sub coordonarea conf. univ. dr. Ioana Andreea Gheonea, medic primar in radiologie si imagistica medicala. Aceasta are o experienta vasta in imagistica oncologica, perfectionandu-se in diverse stagii de pregatire din Austria, Spania, Franta, SUA, Polonia si Olanda.

Pentru o mamografie in Craiova, pretul porneste de la 195 lei.

Unii pacienti sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat in cadrul retelei de sanatate Regina Maria, apreciind profesionalismul, promptitudinea, amabilitatea si rabdarea cadrelor medicale. Din pacate, exista si pacienti care au experimentat situatii neplacute in care programarea nu le-a fost respectata sau chiar anulata. In plus, medicii de la unele specialitati si-au tratat pacientii cu superficialitate.

Concluzii

Cancerul de san este o patologie din ce in ce mai raspandita, motiv pentru care se recomanda ca pacientele de peste 40 de ani sa efectueze constant mamografii. In Craiova, din fericire, exista o multime de clinici specializate in aceasta forma de investigatie, ceea ce inseamna ca nu trebuie neaparat sa te deplasezi in alte orase. Ai grija de sanatatea ta si efectueaza constant investigatii pentru a preveni avansarea bolii si pentru a o trata la timp.