Meniu

Mamografie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principalul test de screening pentru depistarea cancerului de san, mamografia in Bacau se poate efectua intr-un centru medical modern, cu standarde de calitate ridicate si rezultate sigure in diagnosticul modificarilor de tesut mamar. In cazul in care medicul ti-a recomandat efectuarea mamografiei, lectura articolului de fata iti va fi folositoare, intrucat vei gasi in text informatii utile cu ajutorul carora vei sti la ce sa te astepti atunci cand accesezi acest serviciu in orasul tau.

La finalul lecturii, vei putea decide daca Bacaul iti satisface exigentele in ceea ce priveste serviciile de mamografie sau daca este cazul sa mergi intr-un alt oras pentru a beneficia de o investigatie de calitate.

Cat costa o mamografie in Bacau?

Indiferent daca ai mai facut aceasta investigatie imagistica sau este in premiera pentru tine, vrei sa stii desigur care este pretul pentru o mamografie in Bacau, pentru a include costurile in bugetul alocat sanatatii tale. In tabelul de mai jos vei identifica numele clinicii in care se efectueaza mamografia si care este tariful perceput de aceasta pentru serviciul respectiv.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Micromedica
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Mamografie 250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Personal profesionist la imagistica
  • Timp de asteptare mic pentru radiografii si mamografii
  • Nerespectarea programarilor
  • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru mamografie in Bacau?

Dupa vestea buna pe care ai primit-o, privind posibilitatea de a face mamografie in Bacau, fara a fi nevoie sa te deplasezi in alt oras, cu siguranta vrei sa stii mai multe detalii despre clinica din tabel. Sectiunea urmatoare a articolului se va constitui ca o prezentare a serviciilor centrului medical catre care ar trebui sa te indrepti, abordat aici din perspectiva aparaturii de care dispune, a competentei personalului medical, dar si prin prisma opiniilor pacientilor care i-au calcat pragul si au beneficiat aici de consultatii si investigatii.

Micromedica

Micromedica Bacau este un centru in care se pot accesa analize medicale, investigatii imagistice de medicina generala, radiografie, mamografie digitala, radiografii dentare, ecografii, osteodensitometrie DXA, consultatii si tratamente in mai multe specialitati medicale. Clinica a obtinut certificarea calitatii ISO 9001:2008 pentru Departamentul de radiologie si imagistica medicala, dotat conform cerintelor standardelor internationale. Centrul medical din Bacau face parte dintr-o retea medicala privata care functioneaza si in Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt si Bicaz.

Tarifele serviciilor sunt publicate pe site-ul web al retelei Micromedica si includ toate centrele acesteia. Pentru o mamografie in Bacau, pretul este de 175 de lei la un singur san si de 250 de lei la ambii sani.

In ceea ce priveste gradul de multumire a pacientilor Micromedica Bacau, parerile acestora sunt impartite. Unii dintre ei declara in recenziile scrise pe Google ca au beneficiat de servicii

de calitate. Este apreciat in mod deosebit departamentul de imagistica, in care personalul este profesionist, iar timpul de asteptare este mic. Majoritatea nemultumirilor se refera la aspecte organizatorice legate de activitatea clinicii. Pacientii sustin ca nu exista punctualitate in respectarea programarilor si ca personalul de la receptie nu are amabilitatea si solicitudinea necesare unui post de relatii cu publicul, remarcand si ca persoanele angajate la acest birou raspund foarte greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Micromedica
Vezi Pareri

Concluzii

Dincolo de aspectele care pot fi schimbate si ameliorate in activitatea oricarei clinici medicale, mamografia in Bacau se desfasoara la standarde inalte, intr-un centru dotat cu aparatura digitala de ultima generatie, pentru care departamentul de imagistica a fost certificat printr-un sistem international de management al calitatii si despre care multi dintre pacienti si-au exprimat multumirea in cadrul recenziilor.

Mai mult decat atat, efectuarea unei mamografii la Bacau, la clinica prezentata in articol, beneficiaza de garantia calitatii unei retele medicale cu centre si in alte patru orase importante din zona Moldovei, apreciate de locuitorii acestora.