Meniu

Ecografie rinichi Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici in cadrul careia sa iti poti face o ecografie la rinichi in Ploiesti? Cel mai probabil, medicul pe care l-ai vizitat ultima data ti-a recomandat acest tip de investigatie, pentru a afla cauza simptomelor tale, sau poate ca stii deja care este starea ta de sanatate, dar trebuie sa monitorizezi modul in care afectiunea de care suferi evolueaza. 

Indiferent de situatia in care te afli, clinicile din Ploiesti iti pun la dispozitie o gama variata de investigatii, prin care poti afla informatii utile, in scopul de a face rost de un tratament pe masura. Pe langa simptome, un alt aspect pe care il au in vedere medicii atunci cand recomanda o ecografie este istoricul medical al pacientului.  

Cat costa o ecografie la rinichi in Ploiesti? 

Factorii care influenteaza pretul ecografiei la rinichi in Ploiesti variaza, iar un prim exemplu in acest sens este echipamentul: clinicile care folosesc echipament mai scump pentru a realiza investigatii de acest fel au tarife mai mari, ceea ce este de inteles. In crearea tabelului de mai jos, au fost selectate tarifele de la mai multe clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie rinichi
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
170 Ron
  • Pretul unei Ecografii de rinichi este 170 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Medici specialisti
  • Gama variata de ecografii
  • Curatenie
  • Promptitudine
Andodent
230 Ron
  • Pretul unei Ecografii de rinichi este 230 Ron
  • Echipament performant
  • Medici specialisti
  • Servicii profesionale
  • Posibilitatea de a plati in rate
  • Programari nerespectate
Ana Medical Center
200 Ron
  • Pretul unei Ecografii de rinichi este 200 Ron
  • Dotare de top
  • Medici specialisti
  • Gama variata de servicii
  • Oferte periodice
  • Programarile nu se respecta
Panaceea
150 Ron
  • Pretul unei Ecografii de rinichi porneste de la 150 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Medici specialisti
  • Amplasat in centrul orasului
  • Diverse ecografii
  • Curatenie
Munmedica
300 Ron
  • Pretul unei Ecografii de rinichi este 300 Ron
  • Aparatura noua
  • Medici profesionisti
  • Gama variata de ecografii
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
  • Programarile nu se respecta mereu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza ecografii la rinichi in Ploiesti 

In topul de mai jos sunt prezentate cinci clinici, in portofoliul carora se afla si ecografia la rinichi in Ploiesti. Pentru a te ajuta sa-ti faci o idee despre modul in care clinicile respective isi desfasoara activitatea, au fost incluse informatii legate de pregatirea personalului medical, echipament si tarife. Mai mult decat atat, sunt prezentate si opiniile celor care au beneficiat deja de servicii: 

1. Policlinica cu Plata

Clinic Charge, cunoscuta si sub denumirea de Policlinica cu Plata, ofera o gama variata de ecografii, inclusiv la rinichi, in Ploiesti. Misiunea clinicii este de a creste calitatea serviciilor medicale, pastrand accesibilitatea prin politica de preturi. Efectuarea diverselor ecografii de care au nevoie pacientii, este posibila datorita aparatului Vivid T8, creat de GE Healthcare, unul din cele mai noi si inovatoare dispozitive cu ultrasunete. De aceasta ramura se ocupa Dr. Manoliu Bogdan, medic specialist in imagistica medicala si Dr. Boca Bogdan, medic specialist in radiologie, iar in gama de servicii se regasesc ecografia Doppler Vascular, pentru abdomen total, la parti moi, tiroida, sarcina, mamara etc.  

Ecografia abdominala generala, prin care se pot afla informatii despre rinichi, costa 170 de lei. 

Aspectul pe care l-au apreciat cel mai mult pacientii care au vizitat Policlinica cu Plata este comportamentul adecvat al personalului medical si de la receptie: empatic si dornic sa ajute, chiar si in momentele in care clinica este aglomerata. Experientele neplacute sunt rare. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Andodent 

Fiind vorba de unul din principalii furnizori de servicii medicale din oras, nu este de mirare ca pacientii interesati isi pot face ecografia la rinichi de care au nevoie in Ploiesti, la Centrul Medical Andodent. Centrul este dotat cu aparatura medicala performanta, achizitionata prin diverse programe de finantare cu fonduri europene. Mai mult decat atat, in cadrul centrului isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista, dedicata actului medical. De serviciile de ecografie se ocupa medici precum Dr. Boca Bogdan, Dr. Nicolici Victor si Dr. Stoicescu Gabriel. In cadrul centrului, ecografia se efectueaza in modul Doppler color, cu posibilitati de imprimare pe discheta, fotografie si CD pentru segmentele: abdominala, tiroidiana, mamara, genitala si vasculara. 

Pretul unei ecografii generale, la abdomen si pelvis, este de 230 de lei. 

In recenziile pe care pacientii le-au acordat Centrului Medical Andodent, au apreciat in egala masura profesionalismul personalului medical si atentia de care au beneficiat in timpul vizitei lor. Chiar si persoanele care au venit pentru prima data la centru, au fost placut surprinse de interactiunea de care au avut parte. Singura problema sesizata este nerespectarea programarilor. 

3. Ana Medical Center

Cei care isi doresc sa beneficieze de expertiza unei echipe medicale profesioniste, in ceea ce priveste ecografia la rinichi, in orasul Ploiesti, au ca optiune Ana Medical Center. Din echipa centrului fac parte medici cu o vasta experienta in domeniul lor de activitate si cu multiple competente specifice, precum Dr. Denisa Nica, medic primar in obstetrica-ginecologie, Dr. Catalin Ignat, medic primar in imagistica generala, Dr. Cristian Deciu, medic specialist in endocrinologie si Dr. Ion Popa, medic primar in urologie. Toti acesti medici isi folosesc abilitatile si cunostintele pe care le-au acumulat pe parcursul carierei, pentru a oferi o gama variata de ecografii. Scopul centrului este de a le oferi pacientilor un diagnostic corect, alaturi de tratamente moderne si eficiente, cu sprijinul colaboratorilor. 

O ecografie abdominala costa 200 de lei. 

Conform recenziilor de pe pagina Ana Medical Center, cei mai mult utilizatori au fost super multumiti de experienta prin care au trecut: personalul este foarte bine pregatit, amabil si empatic, iar serviciile pe care le ofera sunt de inalta calitate. Totusi, exista si cateva cazuri in care programarile pacientilor n-au fost respectate.  

4. Centrul Medical Panaceea 

Tot pentru o gama variata de ecografii la rinichi si nu numai, in Ploiesti, pacientii au ca optiune Centrul Medical Panaceea. Aparatura medicala din dotare ofera posibilitatea unei investigatii medicale complete, iar pe partea de ecografii, centrul dispune de tehnologie de ultima generatie: aparatul Siemens Acuson X300, Samsung HS 50. Din echipa medicala fac parte medici care dispun de pregatire si experienta in domeniu, precum Dr. Grigoriu Narcis Daniel, medic specialist in ecografie generala, sau Dr. Radu Sorina Gabriela, medic specialist in radiologie-imagistica medicala, ecograf Doppler color si ecografie. Centrul medical realizeaza ecografii in modul Doppler color, in format 3D sau 4D.  

Pretul ecografiei pentru abdomenul inferior sau superior 2D este de 150 de lei, iar pentru o ecografie abdominala totala, pretul este de 170 de lei. 

Majoritatea persoanelor care au apelat la serviciile Centrului Medical Panaceea au avut parte de o experienta placuta, datorata personalului amabil care s-a ocupat de cazul lor. Totusi, exista si cateva cazuri in care pacientii au avut parte de o interactiune nu tocmai agreabila, dar problemele respective au fost rezolvate ulterior. 

5. Munmedica 

Povestea clinicii Munmedica incepe in anul 2002, cand principalul sau obiect de activitate era medicina muncii dar, in timp, gama de servicii s-a extins, astfel incat oamenii pot beneficia acum chiar si de o ecografie la rinichi, efectuata in Ploiesti. Alte investigatii la care pot apela sunt ecografia mamara, cardiaca, pentru parti moi etc. Medicii care fac parte din echipa clinicii dispun de o vasta experienta profesionala in domeniul lor de activitate. Pentru efectuarea ecografiilor mentionate mai devreme, pacientii o pot gasi aici pe Dr. Elenes Laura, medic primar in imagistica. De asemenea, clinica pune la dispozitia pacientilor diverse oferte, pentru a putea beneficia de toate serviciile de care au nevoie la un pret cat mai accesibil. 

Pachetul promotional pe care il ofera clinica Munmedica costa 300 de lei si este compus din trei ecografii: abdominala generala, glanda tiroida si glanda mamara bilaterala. 

Pacientii care au optat pentru o ecografie la clinica Munmedica, au relatat in recenziile lor experiente placute, datorate personalului amabil, care a explicat totul pe intelesul lor. Chiar si asta, exista multe persoane care au avut parte de interactiuni mai putin agreabile, in ceea ce priveste personalul de la receptie, ceea ce le-a determinat sa lase un rating mai mic clinicii. 

Concluzii 

In concluzie, daca ai nevoie de o ecografie la rinichi in Ploiesti, pentru a afla mai multe despre cauza simptomelor tale, clinicile de mai sus iti stau la dispozitie cu echipe profesioniste de medici si aparatura performanta, astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune servicii.