Meniu

Mamografie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te intereseaza cat costa sa faci mamografie in Galati si vrei sa identifici o clinica foarte buna, poti gasi raspunsurile in acest articol. Mamografia este o metoda de screening recomandata femeilor cu varste peste 40 de ani, cruciala in depistarea precoce a cancerului de san.

Mamografia este o investigatie imagistica in cazul careia se foloseste o doza mica de radiatii si presupune comprimarea sanului pentru a obtine imagini cat mai clare, astfel incat sa fie depistata orice anomalie mamara. Spre deosebire de ecografia mamara, care poate fi efectuata la numeroase clinici si centre medicale, mamografia este disponibila intr-un numar limitat de unitati medicale in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Axess Imaging
Clinica-Verificata
350-550 Ron
  • Pret Mamografie 350-550 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism si seriozitate
  • Tehnologii moderne
  • Respectarea programarilor
  • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face mamografie in Galati?

Persoanele care locuiesc in Galati si trebuie sa faca mamografie se pot adresa uneia dintre cele mai cunoscute unitati medicale din oras, despre care vor afla mai multe in prezentarea de mai jos:

Axess Imaging

Centrul de imagistica medicala Axess Imaging este optiunea de top a pacientelor care locuiesc in Galati si carora li s-a recomandat sa faca mamografie. Cu obiectivul de a deveni lider pe piata serviciilor medicale de diagnostic, acest centru asigura pacientilor un diagnostic rapid si corect. Rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt interpretate de catre un medic cu experienta. De asemenea, pentru  a sustine calitatea inalta a serviciilor, se utilizeaza numai aparatura ultramoderna. In cei peste 20 de ani de existenta, centrul a acumulat peste 80 de calificari si a format o echipa medicala alcatuita din 6 membri.   

La Axess Imaging, o mamografie costa intre 350 si 530 lei.

La acest centru activeaza profesionisti din domeniul imagisticii, care dau dovada de seriozitate si profesionalism. Asa reiese din parerile celor care si-au relatat pe internet experienta avuta la Axess Imaging, unde programarile se respecta. De asemenea, un alt avantaj il reprezinta tehnologia moderna folosita si faptul ca atmosfera este placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Axess Imaging
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta este varianta principala a pacientelor care locuiesc in Galati sau in apropiere si care trebuie sa faca mamografie. Aparatura medicala moderna, experienta colectivului si feedback-ul pozitiv din partea mai multor peroane sunt motive pentru care centrul de imagistica prezentat anterior este considerat a fi cea mai buna optiune.

Medicul te poate sfatui cu privire la momentul in care sa faci mamografie si referitor la frecventa investigatiei. Chiar daca nu prezinta simptome ale unei afectiuni mamare, femeilor li se recomanda sa faca anual mamografie dupa implinirea varstei de 40 de ani.