Meniu

Ecografie mamara Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cazurile de femei care se confrunta cu patologii ale sanului, cea mai periculoasa fiind chiar cancerul de san, se afla in crestere, motiv pentru care efectuarea ecografiei mamare in Alba Iulia devine un lucru necesar. Potrivit medicilor specialisti, ecografia mamara este o forma de investigatie care trebuie sa fie efectuata regulat, mai ales in cazul pacientelor care sunt predispuse la cancerul de san, din cauza factorilor genetici. Examinarea ultrasonografica reuseste sa depisteze prezenta patologiilor chiar si cand se afla in faza incipienta, ceea ce le ofera medicilor sanse mai mari de reusita in aplicarea tratamentului.

Citeste in continuare si afla care sunt clinicile adecvate din Alba Iulia la care poti apela cu incredere si care iti vor oferi servicii ireprosabile. Ecografia mamara este recomandata tuturor femeilor care au intre 20 si 40 de ani, asa ca, daca si tu te afli intr-o astfel de situatie si ti-am captat interesul, parcurge mai departe articolul.

Care este pretul unei ecografii mamare in Alba Iulia?

La fel ca orice alta investigatie ultrasonografica, ecografia mamara in Alba Iulia are, de cele mai multe ori, un pret accesibil. Cu toate acestea, pretul poate sa fie influentat de anumite aspecte, cum ar fi performanta echipamentului medical utilizat, dar si renumele clinicii. Din fericire, pentru a-ti simplifica munca de a gasi tarifele actuale ale clinicilor din orasul tau, ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamare
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul unei Ecografii mamare este 250 Ron
  • Act medical ireprosabil
  • Atmosfera prietenoasa
  • Colectiv medical implicat, amabil, empatic
  • Curatenie exemplara
  • Programarile sunt respectate
  • Personalul de la receptie este prompt si atent
Gynlife
200 Ron
  • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Servicii medicale profesionale
  • Amabilitate si profesionalism
  • Curatenie exemplara
  • Actul medical per total ar putea necesita imbunatatiri
Terra Aster
190 Ron
  • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 190 Ron
  • Personal experimentat si atent la detalii
  • Diagnostic precis
  • Investigatii profesionale
  • Aparatura performanta
  • Personalul de la receptie este dificil de contactat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ecografii mamare in Alba Iulia

Descopera care sunt clinicile specializate in ecografii mamare in Alba Iulia pe care poti conta si care sunt dotate cu aparaturi de ultima generatie. Afla tot ce trebuie sa stii despre acestea, dar si care este impresia celorlalte persoane care au optat pentru serviciile lor:

1. Medima

Medima este un centru de excelenta in cadrul caruia se pot efectua ecografii mamare in Alba Iulia. Acesta este compus dintr-o echipa medicala de exceptie, aflata sub coordonarea profesorului dr. Gheorghe Iana, care are si titlul de presedinte al asociatiei de profil. Fiind, totodata, seful catedrei de radiologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, dr. Gheorghe Iana are un portofoliu generos in activitatea pe care o desfasoara. Se utilizeaza doar echipamente medicale noi, performante, dar si aplicatii software inteligente pentru efectuarea investigatiilor amanuntite. Astfel, colectivul medical are capacitatea de a stabili un diagnostic corect indiferent de gravitatea problemei pe care pacientul o experimenteaza,

Pretul pentru o ecografie mamara este de 250 lei.

Parerea pacientilor este pozitiva in unanimitate, cu toate ca centrul medical a primit peste 100 de recenzii. Toti pacientii lauda actul medical ireprosabil, mentionand ca personalul este mereu cu zambetul pe buze, implicat, experimentat, amabil, empatic si prompt. De asemenea, clinica este echipata cu un echipament modern, de ultima generatie, iar curatenia este exemplara. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, programarile sunt respectate, pacientii aducand cuvinte de lauda si personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Gynlife

Gynlife este o clinica specializata in obstetrica si ginecologie, unde se pot efectua si ecografii mamare in Alba Iulia. Principalul scop al cabinetului este sa isi ajute pacientele sa fie sanatoase, punandu-le la dispozitie servicii de ingrijire medicala ca la carte. Prin intermediul investigatiilor imagistice realizate la standarde europene, medicii reusesc sa depisteze care este afectiunea care il deranjeaza pe pacient, chiar daca se afla intr-un stadiu incipient, stabilind si planul de tratament adecvat. Aparatura integrata in saloane este de o performanta ridicata si, impreuna cu experienta medicilor, dar si cu tehnologia de ultima generatie, pacientii pot beneficia de un act medical fara greseala. Pe langa examinarea mamara, pacientele mai pot opta si pentru: ecografie endovaginala, de sarcina pe trimestre, morfologie fetala, 3D/4D, Doppler in sarcina etc.

Pretul pentru investigatia ecografica mamara este de 200 lei. 

Majoritatea pacientilor care au ales Gynlife au fost incantati de serviciile medicale de care au beneficiat, laudand activitatea medicilor, modul de interactiune, amabilitatea si profesionalismul de care au dat dovada. Curatenia este impecabila, iar aparaturile sunt de ultima generatie. Din pacate, exista si pacienti care nu au fost multumiti in intregime de actul medical, considerand ca ar mai putea exista imbunatatiri. 

3. Terra Aster

Clinica Terra Aster este o varianta potrivita pe care o poti lua in considerare daca vrei sa efectuezi o ecografie mamara in Alba Iulia. Avand o activitate de peste 20 de ani, clinica este caracterizata de profesionalism si perseverenta, urmand un singur scop: ca pacientul sa fie sanatos din toate punctele de vedere. Personalul medical isi desfasoara activitatea cu pasiune si daruire, astfel incat pacientii sa beneficieze de un diagnostic precis si de un tratament pe masura. Aparatura utilizata este de ultima generatie, ceea ce inseamna ca reuseste sa surprinda chiar si cele mai mici detalii. Prin ecografia mamara efectuata la aceasta clinica, femeile pot afla daca sufera de cancer la san chiar daca se afla intr-un stadiu incipient, fiind, de cele mai multe ori, insesizabil. Pe langa aceasta procedura, in cadrul clinicii Terra Aster se mai pot efectua si: ecografie Doppler, 3D/4D, abdominala superioara/inferioara, tiroida, cardiaca.

Pretul pentru o ecografie mamara porneste de la 190 lei.

Multi dintre cei care au ales aceasta clinica au fost incantati de serviciile medicale, mentionand ca personalul este experimentat, atent la detalii si doritor sa ajute indiferent de gravitatea problemelor de sanatate sau de complexitatea investigatiilor realizate. Aparatura este, de asemenea, performanta, iar diagnosticul oferit este precis. Cu toate acestea, exista si pacienti care sunt nemultumiti de faptul ca intra foarte greu in contact cu personalul de la receptie. 

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de o ecografie mamara in Alba Iulia la standarde inalte, poti apela la serviciile clinicilor amintite mai sus. Medicii specialisti reusesc sa obtina un diagnostic corect, datorita experientei vaste in domeniu, dar si datorita aparaturii de ultima generatie, care isi desfasoara activitatea ireprosabil.