Meniu

RMN Bilet trimitere Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi pacienti vor sa faca RMN cu bilet de trimitere in sector 4, in capitala fiind situate mai multe clinici si centre de imagistica si radiologie care ofera servicii decontate. Pe langa colaborarea cu CAS, este important ca unitatea medicala pe care o alegi pentru RMN sa fie dotata cu aparatura si tehnologie performanta, astfel incat imaginile sa fie de inalta calitate. 

Daca te numeri printre persoanele care locuiesc in capitala si trebuie sa faca RMN, primul pas este sa te documentezi cu privire la centrele de imagistica aflate in apropierea ta. Aceasta investigatie imagistica poate fi destul de costisitoare, motiv pentru care multi pacienti prefera sa se programeze cu bilet de trimitere. 

Unde poti face RMN cu bilet de trimitere in sector 4?

In sectorul 4 vei gasi mai multe clinici si centre medicale unde se face RMN cu bilet de trimitere. In tabelul de mai jos figureaza cele mai bune optiuni ale pacientilor care locuiesc in aceasta zona a capitalei, precum si intervalul de pret pentru examinarea RMN: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
RMN Tineretului
Clinica-Verificata
520-1.760 Ron
  • Pretul pentru RMN variaza intre 520-1.760 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism, empatie si amabilitate
  • Atentie la detalii
  • Explicatii amanuntite
  • Aparatura ultraperformanta
  • Preturi bune
  • Apelurile sunt preluate greu
Medinst
600-1.500 Ron
  • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.500 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti si comunicativi
  • Amabilitate si rabdare
  • Atentie la nevoile pacientilor
  • Aparatura de ultima generatie
  • Cativa pacienti spun ca nu raspunde nimeni la telefon
Eureka
500-1.500 Ron
  • Pretul pentru RMN variaza intre 500-1.500 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Echipa cu experienta
  • Amabilitate si empatie
  • Aparatura de ultima generatie
  • Preturi bune
  • Uneori rezultatele sunt eliberate greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top centre de imagistica unde se face RMN cu bilet de trimitere in sector 4

Pentru a iti fi mai usor sa identifici un centru de imagistica din sectorul 4 unde se accepta efectuarea RMN-ului cu bilet de trimitere, am alcatuit un clasament unde sunt prezentate informatii utile despre unitatile medicale pe care le poti alege.

Recomandarile altor pacienti, experinta si pregatirea personalului, precum si tehnologia si echipamentele utilizate sunt principalele aspecte care au facut din aceste clinici sa fie alegeri de top:

1. Clinica RMN Tineretului

Situata in sectorul 4 al capitalei, clinica RMN Tineretului este principala alegere a pacientilor care vor sa faca RMN cu bilet de trimitere. In dotarea clinicii exista mai multe dispozitive RMN care asigura inalta calitate a imaginilor obtinute si care permit examinarea eficienta a structurilor organismului intr-un timp scurt. Personalul este format din medici primari si specialisti radiologi, care folosesc aparatura ultraperformanta si detin competente in rezonanta magnetica nucleara. Clinica are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti si ofera o gama larga de investigatii decontate. 

La aceasta clinica, pretul unui RMN variaza intre 520 si 1.760 lei, in functie de zona examinata si de folosirea sau nu a substantei de contrast. 

Acest centru de RMN din Bucuresti se bucura de feedback pozitiv din partea celor care i-au trecut pragul. Majoritatea pacientilor sunt de parere ca aceasta clinica e bine organizata si ca serviciile sunt de calitate. Cateva dintre calitatile personalului sunt atentia la detalii, profesionalismul, dedicarea, intelegerea fata de pacient, empatia si amabilitatea. Medicii ii ajuta pe pacienti sa se simta in siguranta si le explica tot ce trebuie sa stie. Clinica este moderna, curata, dotata cu aparatura ultraperformanta si preturile sunt foarte bune. In mare parte feedback-ul este pozitiv, dar exista si pacienti care spun ca apelurile sunt preluate foarte greu sau deloc.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica RMN Tineretului
Vezi Pareri

2. Medinst

Printre variantele pacientilor din sectorul 4 carora li s-a recomandat de catre medic sa faca RMN se numara si Medinst. Deschis in 1996, acest centru de imagistica medicala pune la dispozitie o lista generoasa de investigatii si reuneste o echipa formata din medici primari si medici specialisti in radiologie si imagistica medicala, care au competenta in RMN. Centrul participa inclusiv la activitati de cercetare stiintifica, in colaborare cu institutii reputate. De asemenea, Medinst colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. 

La Medinst, un RMN poate costa intre 600 si 1.500 lei. 

In mediul online, mai multi pacienti si-au povestit experienta avuta la Medinst. Cei mai multi sustin ca personalul este profesionist, amabil, dedicat, comunicativ si primitor. Centrul este curat si dotat cu aparatura de ultima generatie. Pacientii care au claustrofobie mentioneaza ca personalul a fost rabdator si atent la nevoile lor. Fara a contesta profesionalismul medicilor, cateva persoane se declara nemultumite de faptul ca au sunat pentru programare si nu li s-a raspuns la telefon. 

3. Eureka

Pentru investigatii RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, sector 4, pacientii pot alege serviciile centrului Eureka. Aici sunt disponibile investigatii imagistice efectuate cu aparate de ultima generatie, care asigura obtinerea unor imagini calitative. Pe langa tehnologiile performante, calitatea investigatiilor este asigurata de o echipa de profesionisti, care pune accent pe siguranta pacientilor. 

Tariful pentru un RMN variaza intre 500 si 1.500 lei. 

Eureka este o clinica moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie. Locatia este accesibila, preturile sunt avantajoase si investigatiile se desfasoara in conditii bune. Tot din recenziile pacientilor reiese ca serviciile sunt de calitate si ca echipa clinicii este empatica, amabila si are experienta. Este notata pozitiv inclusiv interactiunea cu personalul de la receptie. Cateva persoane spun ca rezultatele sunt eliberate destul de greu.

Concluzii

Alegerea celei mai bune clinici din sectorul 4 pentru efectuarea RMN-ului cu bilet de trimitere este un proces individual, strans legat de nevoile fiecarui pacient. Variantele prezentate anterior constituie optiuni principale datorita tehnologiilor utilizate, pregatirii personalului medical si recomandarilor venite de la alti pacienti.