Meniu

RMN Cerebral Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a face RMN cerebral in Iasi, pacientii trebuie sa identifice o clinica unde se efectueaza aceasta investigatie si unde se asigura o calitate inalta a imaginilor. RMN este o procedura imagistica pe care medicul specialist o poate recomanda persoanelor care au simptome specifice unei afectiuni neurologice, cum ar fi durerile de cap, starile de slabiciune sau ameteala. 

La RMN pot fi identificate mai multe afectiuni, printre care accidentul vascular cerebral, scleroza multipla, traumatismele cranio-cerebrale etc. Printr-o examinare RMN, se obtin imagini care permit medicului sa evalueze structurile creierului, sa depisteze eventualele anomalii si sa stabileasca diagnosticul. Mai multe centre de imagistica din Iasi asigura acest tip de investigatie pacientilor. 

Unde te poti programa la RMN cerebral in Iasi?

Persoanele care locuiesc in Iasi sau in apropiere si trebuie sa faca RMN cerebral se pot adresa unor clinici foarte cunoscute. Daca te numeri printre ei si vrei sa iti faci o idee cu privire la tariful investigatiei, poti consulta urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata
630 Ron
  • Pret RMN cerebral 630 Ron
  • Servicii de calitate
  • Personal bine pregatit
  • Atentie la detalii
  • Curatenie
  • Aparatura moderna
  • Cativa pacienti reclama atitudinea personalului
Elytis Hospital
690 Ron
  • Pret RMN cerebral 690 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Medici cu experienta, atenti si empatici
  • Explicatii amanuntite
  • Aparatura ultramoderna
  • Curatenie
  • Organizare defectuoasa
  • Atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista
Neolife
650 Ron
  • Pret RMN cerebral 650 Ron
  • Calitate buna a actului medical
  • Echipa cu experienta
  • Medici dedicati
  • Amabilitate
  • Uneori programarile nu se respecta
  • Unele consultatii decurg prea repede
Arcadia
750 Ron
  • Pret RMN cerebral 750 Ron
  • Servicii de calitate
  • Dotari moderne
  • Raport bun calitate-pret
  • Medici devotati, atenti si amabili
  • Exista situatii in care programarile se decaleaza
Regina Maria
810 Ron
  • Pret RMN cerebral 810 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Personal bine pregatit
  • Medicii informeaza pacientii si ii trateaza cu atentie
  • Atmosfera placuta
  • Atitudinea unor medici nu este intotdeauna profesionista
  • Unii pacienti cu abonamente nu reusesc sa isi faca programari in timp util
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici pentru efectuarea unui RMN cerebral in Iasi

RMN-ul cerebral este o examinare imagistica neiradianta si neinvaziva, disponibila intr-un numar mare de clinici din Iasi. Acesta se efectueaza la indicatia medicului specialist, fie pentru a depista eventuale anomalii, fie pentru a monitoriza evolutia unui tratament pentru o afectiune cerebrala. 

Experienta personalului este primul criteriu dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi o clinica pentru efectuarea unui examen RMN. La fel de importante sunt tehnologia folosita si feedback-ul din partea altor pacienti. Pentru a iti fi mai usor sa iei o decizie, am alcatuit un clasament in care prezentam cateva detalii de interes pentru clinicile si centrele de imagistica din Iasi considerate a fi cele mai bune optiuni:

1. Scanexpert

Centrul de imagistica Scanexpert din Iasi reprezinta o optiune de top in randul celor care fac periodic RMN cerebral. Aici se fac nu numai examinari RMN, ci si mamografie, ecografie si CT. In dotarea acestui centru se afla cel mai performant aparat RMN din zona Moldovei – Siemens Mangetom Skyra 3T. Investigatiile de inalta precizie sunt efectuate de personal cu experienta vasta, a carui prioritate o reprezinta siguranta pacientilor.  

La Scanexpert, RMN-ul cerebral nativ costa 630 lei. 

Dintre pacientii care au trecut pragul centrului Scanexpert din Iasi, cei mai multi se declara placut surprinsi de calitatea serviciilor. Centrul arata impecabil si este dotat cu aparatura moderna. De asemenea, este amplasat intr-o zona linistita si exista locuri de parcare in apropiere. Cat despre personal, este descris ca fiind bine pregatit, amabil, atent la detalii, serios si empatic. Acesta are o atitudine exemplara, oferind pacientilor detalii cu privire la fiecare pas al procedurii si incurajandu-i. La polul opus, cateva persoane reclama atitudinea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Elytis Hospital

Elytis Hospital din Iasi face parte dintre clinicile spre care te poti indrepta atunci cand trebuie sa faci RMN cerebral. Sunt acoperite 40 de specialitati, fiind disponibile peste 200 de servicii medicale. Echipa este formata din medici cu experienta, care folosesc echipamente si tehnologie de ultima generatie, ceea ce le permite sa efectueze interventii complexe. Obiectivul acestui spital multidisciplinar este de a atinge performanta si de a depune constant eforturi pentru imbunatatirea infrastructurii medicale. 

Un RMN cranio-cerebral nativ costa 690 lei.

Zeci de pacienti sustin ca au avut o experienta pozitiva la Elytis Hospital, despre care si-au impartasit opinia in mediul online. Majoritatea dintre acestia spun ca s-au simtit ascultati si respectati. Medicii dau dovada de profesionalism, rabdare, atentie, empatie si disponibilitate de a raspunde la toate intrebarile. Aparatura folosita este ultramoderna si spitalul este curat. Exista si pareri mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca organizarea lasa de dorit si ca personalul de la receptie nu are o atitudine tocmai profesionista.

3. Neolife

RMN cerebral se face si la Neolife, centru medical din Iasi prezent de 6 ani in Romania. La acest centru sunt disponibile tratamente de ultima generatie si cele mai revolutionare tehnologii, puse la dispozitie de o echipa multidisciplinara. Din colectivul Neolife fac parte medici cu expertiza internationala, care pun in aplicare protocoale de tratament si tehnici inovative pentru un spectru larg de afectiuni din peste 20 de specialitati medicale. 

La Neolife, tariful pentru un RMN cerebral este de 650 lei.

Calitatea actului medical este foarte buna, iar echipa de la Neolife este dedicata, vine in sprijinul pacientului si il incurajeaza. Din parerile exprimate de catre pacienti reiese ca echipa are experienta, este amabila si profesionista. Cateva persoane spun ca programarile nu se respecta si ca unele consultatii decurg prea repede.

4. Arcadia

Spitalele si centrele medicale Arcadia din Iasi sunt o optiune foarte buna pentru persoanele care vor sa se programeze la RMN cerebral. Din aceasta retea fac parte trei centre specializate in imagistica medicala, un spital multidisciplinar, 6 centre medicale si alte unitati, structura complexa a retelei aflandu-se intr-o continua dezvoltare. Echipa medicala foloseste echipamente ultramoderne si asigura servicii de radiologie si imagistica medicala, cardiologie, ortopedie, chirurgie generala si din alte specialitati medicale. 

Pentru un RMN cerebral, pacientii vor plati 750 lei.

Sute de pacienti au ales centrele medicale si spitalele Arcadia, unde sustin ca au beneficiat de servicii care le-au depasit asteptarile. Dotarile spitalului sunt foarte bune, la fel si raportul calitate-pret. Medicii sunt devotati, atenti, amabili si rabdatori. Aceleasi cuvinte de lauda sunt aduse si asistentelor. Cadrele medicale ii sprijina pe pacienti in luarea celor mai bune decizii si isi demonstreaza disponibilitatea pe parcursul intregului tratament. Exista si cateva opinii mai putin favorabile, de la pacienti care noteaza ca programarile nu se respecta si ca organizarea clinicii este defectuoasa.

5. Regina Maria

Centrul de imagistica din reteaua Regina Maria constituie o alegere de top pentru multi dintre cei care locuiesc in Iasi si trebuie sa faca RMN cerebral. Tehnologia ultraperformanta din dotarea acestui centru este sustinuta de existenta unui aparat RMN unic in oras – Magnetom Essenza 1,5T. Echipa efectueaza investigatii performante, fiind furnizate imagini de rezolutie inalta si calitate superioara. Colectivul este coordonat de catre prof. univ. dr. Denisa Haba, care este medic primar in specialitatea radiologie si imagistica medicala.  

RMN-ul cranio-cerebral nativ are tariful de 810 lei la Regina Maria. 

Mai multe persoane spun ca interactiunea lor cu personalul de la acest centru a fost una pozitiva si ii recomanda serviciile. Cei care au facut RMN mentioneaza ca experienta a fost una buna, in ciuda faptului ca aveau temeri la inceput. Personalul este bine pregatit, informeaza pacientii si ii trateaza cu atentie, dand dovada de profesionalism, empatie si amabilitate. Clinica este primitoare si atmosfera este placuta. Cateva persoane reclama atitudinea unor medici si faptul ca desi au abonamente, nu li se face programre in timp util.

Concluzii

Exista mai multe optiuni pentru a efectua un RMN cerebral in orasul Iasi, in raport cu bugetul si nevoile individuale. Personalul cu experienta, aparatura performanta si raportul bun calitate-pret sunt motivul pentru care clinicile din topul prezentat anterior sunt alese de un numar foarte mare de pacienti.