Meniu

Ginecologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru testul Babes Papanicolau, pentru examinarea secretiei vaginale sau pentru investigarea oricaror probleme ale organelor genitale feminine, iti poti face programare la unul dintre cabinetele de ginecologie din Piatra Neamt. 

Chiar daca nu prezinti simptomele unei afectiuni ginecologice, este indicat sa mergi anual la consultatie. Tot ginecologul este medicul caruia trebuie sa te adresezi daca tu si partenerul tau intampinati probleme de fertilitate. Exista numerosi ginecologi in Piatra Neamt, care sunt apreciati de paciente pentru atitudinea profesionista si pentru experienta vasta.

Care este cel mai bun cabinet de ginecologie din Piatra Neamt?

Daca locuiesti in Piatra Neamt si vrei sa identifici un cabinet de ginecologie potrivit nevoilor tale, poti consulta recomandarile din acest articol. Mai jos, vei vedea care sunt cele mai bune clinici si cabinete medicale specializate in ginecologie, precum si tariful unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Eliza Margina
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Act medical de calitate
  • Profesionalism si amabilitate
  • Buna comunicare medic-pacient
  • Medic care inspira incredere si siguranta
Centru Poparlan
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Amabilitate
  • Atitudine laudabila fata de pacienti
  • Programarile nu se respecta mereu
Micromedica
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Flexibilitate in abordarea nevoilor pacientilor
  • Responsabilitate
  • Personal bine pregatit si amabil
  • Preturi accesibile
  • Ambient placut
  • Ora programarii nu se respecta
Clinica Asclepion
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Act medical de calitate
  • Medici cu experienta
  • Amabilitate
  • Dedicare si implicare
  • Atentie la nevoile pacientului
  • Organizarea programarilor este defectuoasa
Clinica Sf. Andrei
150 Ron
  • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
  • Act medical de calitate
  • Raport bun calitate-pret
  • Medici profesionisti si rabdatori
  • Atentie la nevoile pacientului
  • Modul de organizare a programarilor lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete de ginecologie din Piatra Neamt

Numeroase cabinete de ginecologie din orasul Piatra Neamt se remarca prin experienta medicilor care profeseaza in cadrul lor si prin performanta aparaturii pe care o folosesc. Acestia asigura consultatii, explorari imagistice si tratamente pentru un spectru larg de afectiuni ginecologice.

Experienta medicilor, aparatura folosita si raportul calitate-pret sunt principalele aspecte pe care sa le consulti atunci cand alegi o noua clinica de ginecologie. Pentru a iti fi mai usor sa iei o decizie, am alcatuit un clasament cuprinzator al celor mai bune cinci clinici, care iti ofera detalii utile despre activitatea acestora si despre tarifele practicate:

1. Dr. Eliza Margina

Dr. Eliza Margina este unul dintre medicii specializati in ginecologie care profeseaza in Piatra Neamt. Aceasta ofera servicii din sfera obstetricii-ginecologiei, asigurand o gama variata de explorari imagistice. Pe langa consultatii de specialitate, ecografii ginecologice si mici interventii, dr. Eliza se adreseaza inclusiv cuplurilor care au probleme de fertilitate. 

O consultatie ginecologica are pretul de 200 lei.

Dr. Eliza Margina este foarte apreciata de paciente, care o recomanda si spun ca este un medic de incredere. Profesionalismul si amabilitatea sunt doua dintre trasaturile definitorii ale medicului. Pacientele spun ca s-au simtit in siguranta si ca au comunicat eficient cu dr. Eliza Margina.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Eliza Margina
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Poparlan

Centrul Medical Poparlan din Piatra Neamt constituie o optiune de top la capitolul serviciilor de ginecologie. Acest centru integrat a fost deschis in anul 1991 si reuneste 20 de specialitati medicale si chirurgicale. Pacientii beneficiaza de corectitudine in diagnostic si in tratament, iar in cabinetul de obstetrica-ginecologie profeseaza o echipa cu experienta de peste trei decenii in medicina materno-fetala. 

La Centrul Medical Poparlan, tariful pentru o consultatie este de 150 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales acest centru medical sustin ca au avut parte de servicii de calitate si ca personalul da dovada de profesionalism, ambilitate si pricepere. Medicii se comporta exemplar cu pacientii si sunt laudati pentru atitudinea lor. Cateva persoane sustin ca programarile nu se respecta.

3. Micromedica

Micromedica este un centru medical din Piatra Neamt unde se ofera servicii din mai multe discipline medicale, printre care si ginecologia. Incepand cu anul 1995, anul infiintarii, centrul a inceput sa isi extinda oferta de servicii si gama de analize si investigatii medicale. Este prima unitate medicala din acest judet care a introdus specialitatea senologie si care a adoptat tehnologia digitala pe partea de radiologie. In prezent, pacientii au la dispozitie o oferta variata de investigatii moderne si consultatii. 

Consultatia ginecologica initiala costa 150 lei la Micromedica.

Multe persoane spun ca au ales serviciile Micromedica si se declara multumite. Printre altele, acestea noteaza pozitiv flexibilitatea in abordarea nevoilor pacientilor, responsabilitatea, atentia pentru confortul pacientului, dedicarea si amabilitatea. Intregul personal este bine pregatit si are o atitudine profesionista. Investigatiile se desfasoara rapid si consultatiile sunt amanuntite. Clinica este apreciata inclusiv din punct de vedere estetic. De asemenea, preturile sunt accesibile si ambientul este placut. In mare parte, feedback-ul este pozitiv, insa destul de multe persoane mentioneaza ca ora programarii nu se respecta. 

4. Clinica Asclepion

Ginecologia este una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul Clinicii Asclepion din Piatra Neamt. Aceasta a fost deschisa in anul 2003 cu obiectivul de a oferi o noua abordare serviciilor medicale din regiune si de a asigura un act medical de inalta calitate. Calitatea este sustinuta prin dezvoltarea continua a listei de servicii medicale – care insumeaza peste 25 de specialitati – si prin investitiile in aparatura de ultima generatie. In departamentul de ginecologie se efectueaza consultatii de specialitate, ecografii obstetrice/ginecologice si alte interventii si examinari specifice. 

Pentru o consultatie ginecologica, vei plati 180 lei.

Conform pacientilor care si-au exprimat opinia prin recenzii, medicii au experienta, sunt amabili, profesionisti si prompti. Serviciile sunt de inalta calitate si medicii sunt dedicati, implicati si atenti. Fara a contesta experienta medicilor, unii pacienti reclama lipsa de organizare din clinica. 

5. Clinica Medicala Sf. Andrei

Pentru solutii eficiente din domeniul ginecologiei, pacientele din Piatra Neamt pot sa aleaga Clinica Medicala Sf. Andrei. Sunt acoperite peste 20 de arii terapeutice in cadrul acestui centru, in dotarea caruia exista si un laborator de analize si un centru de recuperare modern. Echipa reuneste specialisti cu experienta, care folosesc tehnologii de ultima generatie si care pun in prim-plan pacientul. 

Pretul unei consultatii porneste de la 150 lei.

Un numar mare de pacienti recomanda aceasta clinca si declara ca au beneficiat de servicii de inalta calitate. Preturile sunt foarte bune, iar medicii sunt profesionisti si rabdatori. Ca dezavantaje, unele persoane noteaza faptul ca organizarea programarilor lasa de dorit si ca stabilirea unei programari este uneori dificila. 

Concluzii

Putem concluziona prin faptul ca Piatra Neamt este un oras generos la capitolul serviciilor medicale, inclusiv in sfera ginecologiei. Nu va fi dificil sa gasesti un medic bun chiar in apropierea ta, dat fiind numarul mare de clinici si cabinete specializate. 

In general, alegerea unui cabinet de ginecologie din Piatra Neamt se face in raport cu experienta cadrelor medicale si feedback-ul altor paciente. Este foarte important sa stii care e atitudinea medicului si cum s-au simit alte persoane in cabinetul acestuia.