Meniu

Laborator analize Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca vrei o monitorizare de rutina a parametrilor sangelui, fie ca medicul curant ti-a recomandat investigatiile, ai nevoie de un laborator de analize in Piatra Neamt pe serviciile caruia sa poti conta in materie de precizie a rezultatelor. De asemenea, esti constient/-a de faptul ca o gama cat mai larga de teste disponibile si conditii bune la centrul de recoltare fac parte dintre exigentele tale si de aceea ai vrea sa stii care este destinatia ideala catre care ar trebui sa te indrepti pentru a-ti satisface nevoile.

Acest articol, dedicat centrelor care efectueaza analize medicale in Piatra Neamt iti va oferi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Cat costa serviciile unui laborator de analize din Piatra Neamt?

In functie de investigatiile recomandate de medic si de complexitatea lor, costurile pentru un pachet de servicii la un laborator de analize din Piatra Neamt poate sa difere. In tabelul de mai jos insa vei gasi, alaturi de numele centrelor medicale dedicate, preturile aferente pentru analize uzuale precum hemoleucograma completa – analiza componentelor sangelui.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Katimed
Clinica-Verificata
25 Ron
  • Pret Hemoleucograma 25 Ron
  • Calitatea serviciilor
  • Profesionalismul cadrelor medicale
  • Acuratetea analizelor
  • Interior modern si primitor
  • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica Sante
29 Ron
  • Pret Hemoleucograma 29 Ron
  • Servicii de calitate
  • Gama diversa de analize
  • Promptitudine in comunicarea rezultatelor
  • Disconfort la recoltare
Synevo
39 Ron
  • Pret Hemoleucograma 39 Ron
  • Analize de calitate
  • Comunicarea rapida a rezultatelor
  • Personal profesionist la recoltare
  • Timp de asteptare mare la recoltare
Euro Med Test
25 Ron
  • Pret Hemoleucograma 25 Ron
  • Gama larga de analize disponibile
  • Profesionalismul asistentelor de la recoltare
  • Amabilitatea personalului
  • Rezultate neconcludente la unele analize
Centrul Poparlan
25 Ron
  • Pret Hemoleucograma 25 Ron
  • Dotari moderne
  • Acuratetea rezultatelor analizelor
  • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu laborator de analize din Piatra Neamt

Atunci cand vine vorba despre sanatatea ta, ai dori sa ai o implicare maxima in alegerea centrului medical si acest lucru este valabil si pentru un laborator de analize din Piatra Neamt. In acest sens, pentru o hotarare inteleapta si responsabila, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, dotarile laboratoarelor, gama de analize disponibile si conditiile de la recoltarea probelor. Vei afla detalii semnificative in acest sens din sectiunea urmatoare a articolului, alaturi de opinii ale pacientilor care au trecut pragul clinicilor din top, exprimate in cadrul recenziilor.

1. Katimed

Centrul Medical Katimed, care functioneaza in Piatra Neamt si in Vaslui, ocupa o pozitie importanta pe piata de sanatate privata din Moldova, cu servicii de laborator de analize, consultatii, diagnostic si tratament,  recuperare medicala si medicina muncii. Gama completa de analize cuprinde domenii ca biochimie, biologie moleculara, boli autoimune, boli infectioase, chimie clinica, hematologie, hemostaza, hormoni, imunologie, markeri tumorali, markeri virali, microbiologie, screening prenatal, sero-imunologie si toxicologie. Centrul dispune de cabinete specializate de cardiologie, dermatologie, ecografie, homeopatie, medicina interna, nefrologie si neurologie. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Neamt, deci poti efectua aici unele analize gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru hemoleucograma completa vei plati 25 de lei in aceasta clinica prevazuta cu laborator de analize medicale din Piatra Neamt.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile centrului Katimed, apreciind calitatea serviciilor, profesionalismul cadrelor medicale, acuratetea analizelor, interiorul modern si primitor. Sunt si nemultumiri legate de dificultatea parcarii si de comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Katimed
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Reteaua Clinica Sante de laboratoare de analize medicale este prezenta in Piatra Neamt cu un centru de recoltare in Bulevardul Traian nr. 8. Probele sunt recoltate aici atat pentru pacientii adulti, cat si pentru copii si sunt prelucrate in laboratoare acreditate RENAR. Fondata in anul 1995, Clinica Sante dispune azi laboratoare si centre de recoltare in Bucuresti si in toate judetele tarii, de un centru performant de imagistica la Pitesti si de un centru de genetica, in Bucuresti. In Piatra Neamt, Clinica Sante are program de recoltare si in weekend, sambata dimineata, intre orele 8.00 si 12.00.

Preturile pot fi vizualizate de catre toti utilizatorii site-ului web. Pentru o hemoleucograma completa, tariful este de 29 de lei.

Clinica Sante este apreciata prin cuvinte pozitive de catre locuitorii din Piatra Neamt. Ei considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, o gama diversa de analize, preturi decente si promptitudine in comunicarea rezultatelor. Sunt si cativa pacienti care spun ca au avut experiente dureroase la recoltare.

3. Synevo

In domeniul analizelor medicale in Piatra Neamt, multi pacienti aleg ghidandu-se dupa branduri cunoscute de laborator de analize, printre care si Synovo, prezent in oras cu un centru de recoltare, in Bulevardul Traian nr. 2. Synevo este o retea de laboratoare cu peste 26 de ani de experienta, timp in care a dezvoltat 21 laboratoare si 147 de centre de recoltare a probelor biologice, situate in zone accesibile din 65 de localitati din tara. Aici se pot realiza peste 2.000 de tipuri de analize medicale uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic.

Un util calculator de tarife poate fi consultat pe site-ul web al cunoscutului lant de servicii medicale. Hemoleucograma completa  te va costa aici 39 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Synevo in Piatra Neamt, de calitatea analizelor, de comunicarea rapida a rezultatelor si de personalul medical de la recoltare. Din pacate, multi reclama aglomeratia si timpul mare de asteptare la recoltare.

4. Euro Med Test

Laboratorul de Analize Medicale Euro Med Test din Piatra Neamt a fost acreditat RENAR in anul 2009, reprezentand azi o optiune de incredere pentru efectuarea investigatiilor necesare unui diagnostic corect. Pacientii pot accesa o paleta variata de analize din domeniile hematologie, biochimie, imunologie, bacteriologie si microbiologie. Laboratorul dispune de aparatura de ultima generatie pentru efectuarea computerizata a examinarilor probelor biologice furnizate de pacienti. Echipa medicala este coordonata de dr. Septimiu Romeo Platineanu, medic primar in medicina de laborator, si este formata din doi chimisti medicali principali, doi biologi medicali principali, un biolog medical specialist, un biochimist specialist si sase asistenti medicali generalisti.

Tariful pentru o hemoleucograma completa este de 25 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale laboratorului, de gama larga de analize disponibile, de profesionalismul asistentelor si de amabilitatea personalului. Unii pacienti spun ca au obtinut rezultate neconcludente ale analizelor.

5. Centrul Poparlan

Infiintat in anul 1991, Centrul Medical Poparlan ofera pacientilor din judetul Neamt 20 de specialitati medicale si chirurgicale, un laborator de analize medicale de referinta in oras si o farmacie. In cadrul laboratorului acreditat RENAR din Piatra Neamt se efectueaza investigatii de hematologie, biochimie, imunologie si serologie, markeri virali, markeri endocrini, markeri tumorali, microbiologie, parazitologie, bacteriologie, anatomie patologica si citodiagnostic. Laboratorul este in relatie contractuala cu C.A.S. Neamt si pune la dispozitia pacientilor analize medicale gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Recoltarile se fac zilnic, inclusiv sambata, intre orele 7 si 10.00. Laboratorul este condus de dr. Olga Sarmasanu, medic specialist in medicina de laborator.

25 de lei este pretul pentru hemoleucograma completa in acest centru din Piatra Neamt.

Parerile pacientilor sunt impartite in functiile de experienta pe care au avut-o in diversele cabinete medicale ale clinicii sau la analize si investigatii. Pe de o parte, sunt apreciate aspecte precum calitatea serviciilor, dotarile moderne, acuratetea rezultatelor analizelor. Pe de alta parte, multi pacienti spun ca au fost tratati cu superficialitate si ca timpul de asteptare este mare.

Concluzii

Pacientii aflati in cautarea unui laborator de analize in Piatra Neamt, cu servicii de calitate, promptitudine in prelevarea probelor si rapiditate in comunicarea rezultatelor, nu vor fi dezamagiti de experienta in unul dintre centrele medicale incluse in topul de mai sus si prezentate in acest articol. Judetul Neamt este bine reprezentat in municipiul resedinta la capitolul analize medicale de precizie, dintr-o serie de domenii necesare diagnosticului unei palete largi de afectiuni.

Vei putea efectua in Piatra Neamt analize de hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie si citologie. Centrele de recoltare moderne colecteaza probele de la pacienti si le trimit catre propriile laboratoare acreditate RENAR, in care activeaza echipe complexe de specialisti in medicina de laborator. Avand la dispozitie informatiile din textul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, vei putea lua o decizie inspirata pentru sanatatea ta, alegand centrul medical care sa iti satisfaca cel mai bine exigentele.