Meniu

Alergologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de alergologie in Alba Iulia iti poate oferi un raspuns clar la simptome care nu iti dau pace, precum: congestie nazala sau rinoree, mancarime in nas si in gat, lacrimare excesiva, eruptii cutanate, tuse, in special noaptea  etc. Medicul alergolog, pe baza unui control amanuntit si a unor investigatii specifice, pune un diagnostic si stabileste un plan de tratament. Pe langa toate acestea, specialistul iti furnizeaza informatii utile, daca ai o boala alergologica, astfel incat sa gestionezi cat mai bine afectiunea si simptomele pe care aceasta le include. 

In acest articol vei putea afla ce cabinete de alergologie sunt in acest municipiu si ce medici iti stau la dispozitie pentru consultatii, testari si tratamente de specialitate. In plus, vei afla cat costa consultatiile la alergolog in Alba Iulia si ce cred pacientii despre serviciile acestor clinici. 

Tarifele consultatiilor de alergologie in Alba Iulia

In tabelul de mai jos poti vizualiza tarifele pe care le au consultatiile de alergologie in Alba Iulia.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermisana
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Teste cutanate Patch si Prick
 • Medici cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Bun raport calitate-pret
 • Diagnostic si tratament pentru numeroase afectiuni alergologice
 • Proceduri chirurgicale
 • Personal amabil
Teilor Noua Med
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Specialitati medicale variate
 • Testari alergologice numeroase (Prick si Patch)
 • Clinica noua si moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal profesionist si amabil
 • Servicii de alergologie pentru copii si adulti
Terra Aster
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Consultatii de alergologie gratuite (prin CAS) sau cu plata
 • Medic specializat in alergologie si imunologie
 • Teste cutanate si determinare IgE seric total sau specific
 • Echipa medicala numeroasa
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinimed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Specialitati medicale diverse
 • In relatie contractuala cu CAS Alba
 • Teste alergologice cutanate
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care au cabinete de alergologie din Alba Iulia

Sunt cateva clinici private in Alba Iulia unde poti beneficia de servicii de alergologie. Descopera in continuare care sunt acestea si ce le evidentiaza pe piata serviciilor medicale. 

1. Dermisana

In cabinetul de alergologie de la Clinica Dermisana din Alba Iulia sunt diagnosticate si tratate numeroase afectiuni: urticaria cronica, dermatita atopica, rinita, astmul, alergia alimentara si medicamentoasa, anafilaxia. Medicul alergolog efectueaza teste cutanate Prick la alergeni alimentari si la alergeni de mediu, precum si teste cutanate Patch. Clinica Dermisana este specializata in diagnosticul si tratamentul invaziv si chirurgical al problemelor de piele si vasculare, remodelare corporala, medicina estetica si tratamente IPL, dispunand de tehnologii si echipamente de ultima generatie. Din echipa medicala a clinicii face parte dr. Anamaria Nicoara, medic specialist alergologie si imunologie clinica, la care te poti programa pentru consultatii si serviciile de alergologie mentionate.

Pretul consultatiei de alergologie este de 220 de lei.

Printre cele mai apreciate aspecte in recenziile pacientilor Dermisana sunt urmatoarele: personalul comunicativ si bine instruit, tratamentele moderne, aparatura de ultima generatie, mediul placut si relaxant. Unii locuitori din Alba Iulia mai mentioneaza si ca aceasta clinica este in ton cu nevoile si cerintele lor si ca preturile sunt rezonabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Dermisana
Vezi Pareri

2. Teilor Noua Med

Si in Clinica Teilor Noua Med din Alba Iulia este un cabinet de alergologie. Pentru un tratament corect al bolilor alergice, clinica pune la dispozitie teste cutanate de tip Prick Test si determinare IgE seric total sau specific. Tot in acest cabinet se fac si testari la anestezice, pentru copii si adolescenti, dar si testari la medicamente, cu medicamentul pacientului sau la substanta de contrast, pentru CT sau RMN. Medicul efectueaza inclusiv testare pentru implant si testari Patch pentru dermatita de contact. Clinica Teilor Noua Med a fost inaugurata in decembrie 2021, punand la dispozitie multiple specialitati medicale si aparatura de ultima generatie.

Costul unei consultatii de alergologie este de 250 de lei.

Interactiunea cu medicii de la aceasta clinica a fost una pozitiva pentru majoritatea pacientilor. Acestia declara in review-urile din mediul online ca intreg personalul este profesionist, atent, politicos si ca este un exemplu si pentru alte clinici din oras. De asemenea, oamenii apreciaza varietatea specialitatilor medicale si a testelor de alergologie.

3. Terra Aster

Exista un medic alergolog in Alba Iulia si la Terra Aster, cel mai mare centru medical din judet. Este vorba despre dr. Camelia Rusu, medic specialist alergologie si imunologie la cabinetul caruia te poti programa pentru consultatii, teste cutanate si determinare IgE seric total sau specific. Medicul are program de luni pana vineri la cabinet, iar consultatiile pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere. Clinica Terra Aster se afla pe piata de peste 20 de ani, timp in care si-a diversificat si modernizat constant activitatea, punand pe primul loc sanatatea si confortul pacientilor. Sunt peste 30 de medici primari si specialisti care activeaza in clinica, atat de la nivel local, cat si din centrul universitar Cluj-Napoca

Tariful unei consultatii de alergologie este de 200 de lei.

Serviciile variate, personalul care isi desfasoara activitatea ca o adevarata echipa si medicii cu experienta sunt doar cateva dintre lucrurile pe care locuitorii din judet le apreciaza la acest centru medical. Pe langa acestia sunt si pacienti nemultumiti, care spun ca nu se raspunde cu orele la telefonul clinicii.

4. Clinimed

La Clinimed se afla cabinetul dr. Diana Maria Isbasescu, medic primar alergologie si imunologie clinica la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia. Pentru ca este pasionata de ceea ce face si pentru ca isi doreste sa se perfectioneze pentru pacientii sai, dr. Isbasescu participa la cursuri, congrese si simpozioane avand tematica diversa. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. In cabinetul sau, dr. Isbasescu ofera consultatii si efectueaza teste cutanate Prick, teste la medicamente sau la substante chimice, IgE specific Articaina. Centrul Clinimed a fost infiintat in 1994 si este unul dintre cei mai mari prestatori privati de servicii medicale din judet. O veste buna pentru pacienti este ca se afla in relatie contractuala cu CAS Alba, cu companii private de asigurari, unitati si centre medicale din Romania.

O consultatie de alergologie costa aici 250 de lei.

Atat serviciile acestui cabinet de alergologie din Alba Iulia cat si intreaga activitate de la Clinimed sunt apreciate de pacienti, in cea mai mare parte. Acestia spun in recenziile de pe internet ca au intalnit personal medical competent si implicat, angajati amabili la receptie si ca se remarca atmosfera placuta si curatenia in clinica. Sunt notate insa si cateva minusuri, printre care: aglomeratia creata la serviciile medicale pentru permis auto, faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii, timpul mare de asteptare pentru a intra la o programare.

Concluziile noastre 

Oferta serviciilor de alergologie din Alba Iulia este destul de variata, incluzand: consultatii, controale, testari cutanate, analize de sange etc.  Medicii alergologi vin atat din judet, cat si din alte orase, pentru a contribui la imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii persoanelor cu diverse alergii.