Meniu

Alergologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alergiile alimentare, la venin de albina sau viespe, alergiile la parul de animale sunt atent controlate si tratate in cadrul unui cabinet de alergologie din Bacau. Daca senzatia de stranut nu iti dispare sub nicio forma sau te confrunti cu o iritatie vizibila pe piele, atunci cel mai probabil te confrunti cu o alergie, situatie in care interventia medicului alergolog este de-a dreptul necesara. Exista si situatii, de asemenea, in care alergiile iti pot pune viata in pericol, mai ales cele alimentare, care se manifesta ori prin eruptii atipice la nivelul pielii, ori prin senzatie de sufocare. Asigura-te ca tratezi cu seriozitate acest subiect si ca apelezi la un ajutor de specialitate din partea unui medic cu o buna pregatire in domeniu.

Daca locuiesti in Bacau si esti in cautarea unui medic alergolog, dar nu stii exact la cine sa apelezi, te incurajam sa citesti in continuare si sa descoperi trei unitati medicale apreciate de pacienti. Iata care sunt variantele pe care ti le prezentam.

Cat costa o consultatie de alergologie in Bacau?

Inainte de a te programa la un cabinet de alergologie in Bacau, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile aplicate pentru a sti care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti. Iata, conform tabelului de mai jos, si care sunt denumirile clinicilor din oras cu aceasta specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii calitative
 • Activitate ireprosabila
 • Buna pregatire
 • Empatie si seriozitate
 • Act medical corect
 • Echipamente performante
 • Rezultate excelente
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament corespunzator
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Medic implicat
Medical Top
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Curatenie impecabila
 • Buna pregatire
 • Echipamente moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specialitate in alergologie in Bacau

Vrei sa apelezi la un ajutor de specialitate si te-a hotarat sa mergi la cabinetul unui alergolog din Bacau? Atunci vrem sa te felicitam, pentru ca aceasta este, cu siguranta, cea mai buna varianta pentru care poti opta cu incredere atunci cand te confrunti cu simptomatologia specifica unor alergii. Doar medicul alergolog este specialistul in masura sa puna in aplicare teste prin intermediul carora depisteaza care este alergia de care suferi. Iata care sunt clinicile din orasul tau:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o retea medicala din Romania cu sedii extinse in mai multe orase importante din tara printre care se numara si Bacau, unde vei avea ocazia de a-ti face o programare pentru o consultatie de alergologie. Acest departament este reprezentat de dr. Marius Iordache, medic specialist alergologie si imunologie clinica, competenta complementara in fitoterapie si fitofarmacologie practica. In seria sa de atributii intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, patch testare cutanata, testare anestezice locale, testare cu cub de gheata pentru urticaria a frigore, imunoterapie (desensibilizare), consiliere de specialitate in cazul alergiilor medicamentoase, educatia pacientului alergic privind masurile profilactice de eviatare a expunerii la alergeni. Toate acestea sunt posibile datorita echipamentelor performante care se afla in cadrul unitatii medicale.

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 220 lei.

In cele peste cinci sute de recenzii postate in mediul online, pacientii isi exprima multumirea si aprecierea pentru serviciile calitative de care au beneficiat, punand accent pe activitatea ireprosabila a medicilor. Departamentul de alergologie este reprezentat de un medic cu o buna pregatire in domeniu, empatic si serios, care intreprinde un act medical corect. Echipamentele pe care le are la dispozitie sunt performante, iar rezultatele obtinute excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Regina Maria este o alta retea de sanatate care este activa si in Bacau, unde vei putea gasi un medic specializat in alergologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Gabriela Ungureanu, medic primar in alergologie si imunologie clinica, avand un bagaj bogat de cunostinte multumita caruia isi poate trata medicii in mod corespunzator, indiferent cat de severa este problema de care sufera. Asigura consultatie de specialitate, in urma careia stabileste un diagnostic corect. De asemenea, este competenta si in elaborarea unui plan eficient de tratament si in elaborarea spirometriei. Multumita aparaturilor pe care le are la dispozitie, care sunt de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul ireprosabil, adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 255 lei.

Majoritatea recenziilor postate pentru aceasta unitate medicala in cadrul careia isi desfasoara activitatea un medic cu o buna pregatire in domeniu sunt pozitive. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, iar planul de tratament elaborat este unul corespunzator, adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Rezultatele sunt excelente, iar atmosfera primitoare.

3. Clinica Medical Top

Clinica Medical Top este o unitate medicala multidisciplinara din Bacau in cadrul careia este incorporata si specialitatea de alergologie, unde pacientii pot apela cu incredere indiferent de tipul de alergie de care sufera, dar si de nivelul de gravitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Loredana Frant, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, experimentat si bine pregatit in domeniu. Doamna doctor are competenta de a trata atat adulti, cat si copii, punand in aplicare urmatoarele: consultatii de specialitate, diagnosticare corecta pe baza testelor alergologice care se afla in cadrul cabinetului, elaborarea unui plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile pacientului.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 150 lei.

Curatenia impecabila, buna pregatire a personalului si echipamentele moderne care se afla in cadrul unitatii medicale sunt doar cateva dintre aspectele care sunt profund apreciate de pacienti. Actul medical este unul ireprosabil, fiind compus dintr-o diagnosticare corecta si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate mereu, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Vrei sa mergi la o consultatie de alergologie in Bacau, dar nu esti sigur la ce unitate medicala sa apelezi? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat anterior si unde vei putea sa beneficiezi de servicii de calitate. Nu amana vizita la medic daca simti ca ceva este in neregula cu tine si asigura-te ca iti prioritizezi sanatatea de fiecare data.