Meniu

Alergologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca urmeaza sa mergi la o consultatie de alergologie in Baia Mare si vrei sa iti faci o idee cu privire la bugetul pe care sa il pregatesti sau vrei sa alegi o clinica buna, acest articol iti va oferi informatii utile. Alergologul este medicul la care trebuie sa mergi atunci cand ai simptome ca tusea, stranutul, eruptiile cutanate, ochii lacrimati si/sau dificultati de respiratie cand te afli intr-un anumit mediu sau la contactul cu anumiti factori externi. Polenul, insectele, anumite bacterii si praful sunt cativa dintre cei mai frecventi factori ce pot provoca reactii alergice. 

Prin efectuarea unui test alergologic in Baia Mare poti afla exact la ce esti alergic. Medicul iti poate recomanda tratament, daca este cazul, si iti va sugera sa eviti pe cat posibil alergenii respectivi. Daca suferi de astm sau daca ai simptome severe, precum febra si stari de rau, este necesar sa te adresezi cat mai repede unui alergolog. In cadrul unei consultatii se vor efecta diferite teste si pacientul beneficiaza de educatie preventiva.

Ce tarife se practica pentru consultatia de alergologie din Baia Mare?

Locuitorii orasului Baia Mare pot sa aleaga intre numeroasele clinici unde profeseaza medici specializati in alergologie. Reputatia clinicii, echipamentele folosite si experienta medicului pot sa influenteze tariful perceput pentru o consultatie. Pentru imbunatatirea calitatii vietii si pentru ameliorarea simptomelor alergiilor, este recomandat sa alegi una dintre clinicile care se bucura de o reputatie buna: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Oana Pop
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta
 • Amabilitate
 • Rabdare si respect pentru pacient
 • Interes fata de nevoile pacientului
 • Tratamente eficiente
Policlinica Sf. Maria
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil la receptie
 • Colectiv empatic si bine informat
 • Interactiune eficienta medic-pacient
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura moderna
 • Programarile se pot decala
Euromedica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Amabilitate
 • Tratamente eficiente
 • Comunicare buna medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti apela pentru servicii de alergologie in Baia Mare

Urmatoarele clinici din Baia Mare ofera servicii medicale din sfera alergologiei si s-au remarcat de-a lungul anilor prin calitatea actului medical, prin experienta si calificarile medicilor, precum si prin tehnologiile moderne pe care le utilizeaza la ordinea zilei:

1. Dr. Oana Pop

Dr. Oana Pop isi desfasoara activitatea profesionala in cadrul unui cabinet specializat in alergologie, situat in Baia Mare. Foarte multe persoane au ales-o pentru consultatia de alergologie si imunologie, deoarece este un medic cu experienta vasta si efectueaza consultatii amanuntite. De asemenea, la acest cabinet sunt disponibile diverse teste alergologice si se recomanda tratamente de specialitate, in raport cu diagnosticul si severitatea acestuia. Aceasta e medic primar si detine competente si in ecografie generala, aflandu-se intr-o dezvoltare profesionala continua. De aceea, participa in fiecare an la cursuri sau conferinte pe tematica medicala.

Pentru consultatie se achita suma de 250 lei. 

Dr. Oana Pop este unul dintre cei mai cunoscuti medici alergologi din Baia Mare, iar multe persoane si-au impartasit parerile pe internet. Pacientii sustin ca au avut o experienta placuta la cabient si ca au ramas placut impresionati de comportamentul medicului, care este rabdator si respectuos fata de pacient. Dr. Oana Pop este caracterizata de oameni ca fiind un medic deosebit, cu experienta, care isi da interesul pentru pacienti si care ii ajuta cu solutii utile si eficiente de tratament. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Oana Pop
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o alta unitate medicala din Baia Mare la care te poti programa pentru consultatia de alergologie. Aceasta si-a deschis portile in anul 1999, iar lista de servicii insumeaza consultatii de specialitate, tratamente si investigatii din mai multe discipline medicale: alergologie si imunologie clinica, neurologie, chirurgie, urologie, reumatologie etc. Obiectivul clinicii este de a asigura comunitatii acces la ingrijiri medicale de calitate si de a se imbunatati permanent. Se foloseste aparatura performanta, ce contribuie la precizia in diagnosticul unui spectru larg de afectiuni. 

Pentru consultatia de specialitate, se achita suma de 170 lei.

Policlinica Sfanta Maria a primit in mediul online feedback pozitiv de la numerosi pacienti, care spun ca au intalnit adevarati profesionisti si ca totul este bine organizat. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul de la receptie este amabil, bine informat si intampina pacientul cu ospitalitate. Interactiunea dintre pacienti si medici este eficienta, iar acestia din urma ofera explicatii detaliate, sunt amabili, empatici si dornici sa gaseasca o solutie la problema pacientului. Cativa dintre oamenii care au trecut pragul acestei policlinici pentru consultatii si tratamente se declara impresionati de amabilitatea intregii echipe. Curatenia exemplara, atitudinea pozitiva a colectivului si faptul ca se foloseste aparatura moderna sunt alte avantaje. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si pacienti care sustin ca programarile nu se respecta, unii dintre ei spunand si ca la telefon nu se raspunde.

3. Euromedica

Alergologia este una dintre specialitatile medicale prezente pe lista de servicii a spitalului Euromedica din Baia Mare. Urologia, chirurgia generala si pneumologia sunt alte cateva discipline medicale ce apar in portofoliul acestui spital. Acesta a fost deschis in 2006 si marcheaza prima unitate medicala din Maramures ce asigura servicii spitalicesti in regim privat. La momentul infiintarii, spitalul isi propunea sa ofere comunitatii o alternativa la ingrijirile medicale de la acea vreme si sa atinga standarde de calitate europene. Aceste obiective sunt si au fost indeplinite cu ajutorul colectivului de medici profesionisti si a aparaturii medicale de ultima generatie. Sunt disponibile consultatii de specialitate, diverse investigatii si analize de laborator, precum si servicii complete de diagnostic si tratament in cazul a numeroase afectiuni. 

Pentru o consultatie, se achita pretul de 200 lei. 

Referitor la parerile pacientilor, acestea sunt in mare parte pozitive. Oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism, atentie, rabdare si amabilitate. Corectitudinea in diagnostic, eficienta tratamentelor si comunicarea buna cu medicii sunt alte aspecte pe care pacientii le-au notat pozitiv in recenziile oferite in mediul online. Ca dezvantaje, unele persoane spun ca se raspunde greu la telefon.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune unitati medicale din Baia Mare la capitolul alergologie. Le poti alege pentru diagnostic, tratament si monitorizare, indiferent de factorii la care esti alergic. In cadrul lor vei intalni medici cu experienta, care iti vor asigura o abordare personalizata si care iti vor recomanda tratamente eficiente. Gestionarea alergiilor inseamna un mai mare confort, mai ales atunci cand simptomele sunt persistente si afecteaza calitatea vietii sau chiar pun viata in pericol.