Meniu

Alergologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atat alergiile respiratorii, alimentare sau la medicamente, cat si urticaria si dermatita atopica se diagnosticheaza si trateaza intr-un cabinet de alergologie din Bistrita. Medicul alergolog are pregatirea necesara pentru a realiza teste alergenice, iar in cazul alergiilor depistate poate efectua inclusiv terapie de desensibilizare, prin expunerea graduala si in doze mici la alergenul respectiv.

Asadar, pentru a beneficia de un ajutor specializat in gestionarea alergiilor, adreseaza-te unui medic alergolog din Bistrita, Iar daca nu stii unde l-ai putea gasi, te ajutam noi! In acest articol vei gasi informatii utile legate de acest subiect si vei avea acces la principalele clinici din oras care au prevazut un cabinet de alergologie si imunologie clinica, unde vin medici inclusiv din Cluj-Napoca.

Ce tarife au consultatiile de alergologie in Bistrita?

Consultatiile de alergologie efectuate in clinicile din Bistrita au diverse tarife. Poti afla din tabelul de mai jos care sunt acestea!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Gama larga de servicii medicale si chirurgicale
 • In contract cu CAS
 • Testari alergologice pentru copii si adulti
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic alergolog cu experienta
 • Spirometrie
 • Personal amabil si profesionist la receptie
 • Clinica moderna si curata
Sanovil
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic alergolog cu experienta
 • Teste alergologice Prick si Patch
 • Aparatura medicala performanta
 • Mediu placut si curat
 • Laborator de analize
 • Servicii in contract cu CAS
 • Spirometrie simpla si cu bronhodilatatie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici au servicii de alergologie in Bistrita?

Sunt doua clinici cunoscute in Bistrita care ofera servicii de alergologie. Citeste in continuare pentru a afla detalii care iti pot fi de folos, in cazul in care tu, o cunostinta sau un membru al familie tale are nevoie de o vizita la alergolog!

1. Centrul Hardmed

Hardmed din Bistrita este recunoscut drept un centru medical pentru sanatatea intregii familii, punand la dispozitie inclusiv servicii de alergologie. Sub acest nume functioneaza in municipiu urmatoarele institutii medicale: un spital, o policlinica, centre de reabilitare medicala, de pediatrie, de gastroenterologie, un centru de beauty si o clinica stomatologica. In cabinetul de alergologie sunt furnizate diverse servicii de diagnostic si tratament: consultatii de alergologie si imunologie clinica, teste alergologice pentru copii si adulti, testari alergeni de contact, testare agenti fizici, testare anestezice dentare, testari medicamente, spirometrie. Toate acestea sunt efectuate de dr. Ariana Rus, medic specialist alergologie si imunologie clinica. Serviciile medicale si chirurgicale de la Hardmed se afla in contract cu CAS, dar pot fi furnizate si in sistem privat.

Consultatia de alergologie si imunologie clinica are un tarif de 150 de lei, nefiind inclusa testarea, iar o spirometrie costa 100 de lei.

Sunt multi pacienti din judetul Bistrita-Nasaud care au beneficiat de serviciile acestui centru medical, iar unii dintre ei si-au exprimat multumirea fata de medici si de conditiile bune. Bistritenii au notat si ca personalul de la receptie este profesionist si amabil, iar clinica este moderna si curata. Faptul ca se pot trata aici toti membrii unei familii este de asemenea apreciat de oameni.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hardmed
Vezi Pareri

2. Policlinica Noua Sanovil

In Bistrita, si in cadrul Policlinicii Noua Sanovil functioneaza un cabinet de alergologie. Printre afectiunile tratate aici se afla: rinita alergica, dermatita atopica, alergia alimentara, conjunctivita alergica, astmul alergic si urticaria acuta sau cronica. Medicul care isi desfasoara activitatea in acest cabinet este dr. Patrick Danciu, medic specialist alergologie si imunologie clinica, acesta venind de la Cluj-Napoca. Doctorul realizeaza si teste cutanate alergologice Prick si Patch, dar si probe functionale ventilatorii. In laboratorul de analize medicale Sanovil se pot efectua analize specifice de alergologie, printre altele.

Tariful unei consultatii de alergologie este de 200 de lei, iar spirometria costa 80 de lei.

Promptitudinea si profesionalismul personalului de la aceasta policlinica sunt deseori mentionate in review-urile pacientilor. Bistritenii spun si ca medicii sunt dedicati si experimentati, dar si ca aparatura medicala este performanta si foarte eficienta in diagnosticarea numeroaselor afectiuni. Curatenia si mediul placut din policlinica sunt alte plusuri subliniate de pacienti si apartinatori, iar, la polul opus, sunt nemultumiri legate de nerespectarea programarilor si de aglomeratia care se creeaza din acest motiv. 

Concluziile noastre 

Daca urmeaza sa accesezi servicii de alergologie in Bistrita, acest articol te ajuta sa iei o decizie buna. In clinicile prezentate sunt cabinete in care se afla medici alergologi cu experienta si cu o reputatie foarte buna. Acesti specialisti ofera consultatii, dar efectueaza si teste specifice si spirometrii, pentru a avea o idee cat mai clara asupra afectiunii si a celei mai eficiente metode de tratament.