Meniu

Alergologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suferi de alergii sezoniere, ai pielea sensibila si reactionezi disproportionat la diverse conditii din mediu, este timpul sa iti faci o programare la un specialist competent, in cazul tau la un medic specialist in alergologie din Braila. O varietate de teste si explorari functionale vor putea determina aici care sunt factorii care contribuie la disconfortul tau.

Daca nu stii unde sa mergi la alergolog in Braila, articolul de fata te va ajuta sa identifici cele mai bune optiuni de pe piata de servicii medicale private din oras.

Cat costa o consultatie de alergologie in Braila?

Poate nu este cel mai important aspect pretul unei consultatii de alergologie in Braila, dar este printre primele lucruri la care te gandesti din momentul in care te-ai hotarat sa mergi la un specialist, pentru a sti cum sa iti organizezi din timp bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi denumirile clinicilor carora ai putea sa te adresezi pentru problemele tale de sanatate, precum si tarifele practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Ambient placut
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Programari nerespectate
Diaconia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Diversitate de ramuri medicale si investigatii
 • Medici cu experienta
 • Preturi avantajoase
Centrul Grivita
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici cu servicii de alergologie din Braila

Calitatea serviciilor este primul criteriu in alegerea cabinetului de alergologie din Braila la care vrei sa mergi, de aceea iti doresti sa afli cat mai multe amanunte despre unitatile medicale din clasament. Pentru o decizie inspirata ai nevoie de informatii despre standardele de lucru ale clinicilor din clasament, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla tot ce trebuie sa stii pentru o hotarare bine intemeiata rational, pe o documentare riguroasa.

1. Clinica Mateus

La cabinetul de alergologie de la Clinica Mateus, pacientii pot accesa consultatii, controale, spirometrie simpla, spirometrie cu test bronhomotor, test prick pentru un alergen, test prick pentru 15 alergeni, testare patch cu baterie standard europeana, consultatii in urgenta, interpretare analize, imunoterapie specifica, testare cutanata si provocare medicament. Te vei adresa aici catre dr. Alina Urse, medic specialist in alergologie si imunologie clinica. Centrul medical Mateus este o clinica moderna, cu tehnologie de ultima generatie si personal cu experienta, care ofera pacientilor servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de specialitati, imagistica medicala si analize de sange.

Lista de preturi pentru serviciile clinicii poate fi accesata pe site-ul web. Consultatia la acest medic alergolog din Braila are pretul de 270 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru medical si considera ca serviciile sunt de calitate, dotarile moderne, ambientul placut, iar profesionalismul medicilor a dus la rezolvarea multor probleme de sanatate. Potrivit recenziilor de pe Google, sunt si pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata, si de lipsa de empatie si solicitudine a personalului de la receptie.

2. Diaconia

Centrul Medical Diaconia din Braila este o clinica privata care furnizeaza servicii medicale pentru companii si persoane fizice, avand o gama completa de specializari si personal medical aferent acestora: alergologie si imunologie clinica, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie orala si maxilo-faciala, chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, chirurgie vasculara, dermatologie si venerologie, ecografie, endocrinologie, explorari functionale, ginecologie si obstetrica, laborator de analize, medicina generala, medicina interna, medicina muncii și altele. La alergologie, dr. Emilia-Andreea Stavrica, medic primar alergologie si imunologie clinica, si dr. Alina Urse, medic specialist alergolog pun la dispozitia locuitorilor consultatii, controale, interpretare analize, imunoterapie alergen specific, spirometrie bronhodilatatoare, spirometrie simpla, test alergologic prick, testare cutanata si provocare la anestezic local si medicamente si testare patch.

Tariful pentru o consultatie de alergologie este de 200 de lei.

Multe recenzii inregistreaza pareri pozitive ale pacientilor acestei clinici. Acestia scriu ca Diaconia este un centru medical cu servicii de calitate, cu o diversitate de ramuri medicale si investigatii disponibile, medici cu experienta si preturi avantajoase. Sunt si pareri ale pacientilor nemultumiti, care spun ca exista deficiente in gestionarea programarilor si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

3. Centrul Grivita

Centrul Medical Grivita din Braila este locul in care poti beneficia de consultatii si investigatii specifice de alergologie – teste alergologice prick, la pneumoalergeni, pentru diagnosticul etiologic al astmului bronsic alergic, rinitei alergice si conjunctivitei alergice si la alergeni alimentari, teste alergologice patch la materiale dentare, parfumuri, produse dermatocosmetice, agenti chimici, agenti fizici, testare cu ser autolog, determinarea FENO, spirometrie, tratamente cu aerosoli, tratamentul simptomatic si etiologic al bolilor alergice, tratamentul deprimarii imunitatii. La cabinetul de alergologie activeaza dr. Augustin Ierima, medic specialist in alergologie si imunologie clinica. Centrul Grivita este o clinica cu o gama completa de servicii in aproape toate ramurile medicinei, acoperite de o echipa profesionista de medici, care ofera consultatii medicale de specialitate, alaturi de investigatii, analize de laborator si medicina muncii.

Pretul unei consultatii la alergolog este de 250 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. Ei apreciaza profesionalismul unora dintre medici, rabdarea si empatia cu care au fost abordati. Pe de alta parte, multe persoane sustin ca au avut mult de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului si ca ar fi de dorit o imbunatatire a comportamentului personalului de la receptie.

Concluzii

Consultatii, controale, explorari functionale prin spirometrie si o mare varietate de teste alergenice sunt disponibile la cabinetele de alergologie din Braila. Pacientii vor gasi aici servicii de calitate in aceasta ramura medicala, pachete diverse de teste, rezultate concludente ale investigatiilor, diagnostic precis si tratament adecvat. La acestea contribuie din plin dotarile performante ale clinicilor prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, precum si competentele medicilor alergologi care activeaza in cadrul lor.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand clinica din Braila care sa iti satisfaca in mod optim nevoile medicale si exigentele.