Meniu

Alergologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca o consultatie la un cabinet de alergologie in Bucuresti, sector 1 iti poate imbunatati concentrarea, somnul si performantele la locul de munca? Depistarea si tratarea adecvata a alergiilor contribuie la reducerea simptomelor alergice si la imbunatatirea confortului zilnic, eliminand congestia nazala, senzatia de oboseala sau infectiile repetate ale urechilor sau sinusurilor. 

Sunt mai multe cabinete de alergologie in sectorul 1 din Bucuresti, iar in acest articol ti le prezentam pe cele mai populare si mai apreciate dintre ele. Medicii primari si specialisti, cu o vasta experienta, si serviciile variate puse de acestia la dispozitie sunt motive suficiente pentru a te prezenta pentru o consultatie sau testari specifice. 

Cat costa consultatia de alergologie in Bucuresti Sector 1?

O consultatie de alergologie poate avea diverse tarife in sectorul 1 din Bucuresti. Vizualizeaza informatiile din tabelul de mai jos si stabileste un buget pentru o prima consultatie la medicul alergolog! 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Top Derm Clinics
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Clinica bine cotata, cu 20 de specialitati medicale
 • Medic alergolog cu o vasta pregatire si experienta
 • Consultatii si teste alergologice
 • Ecografii si analize de sange
 • Buna organizare
 • Echipamente performante
 • Curatenie impecabila
 • Bun raport calitate-pret
Lotus Med
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • 20 de specialitati medicale
 • Cabinet de alergologie si imunologie
 • Teste alergenice variate
 • Consultatii de alergologie prin telemedicina
 • Spirometrie cu sau fara test bronhodilatator
 • Personal amabil si bine instruit
 • Curatenie si atmosfera placuta
Clinica Medicum
500 Ron
 • Pret Consultatie 500 Ron
 • Tehnologie medicala avansata
 • Medic cu o bogata experienta in alergologie
 • Testari cutanate Prick si Patch
 • Proceduri alergologice complexe
 • Servicii de alergologie pentru copii si adulti
 • Peste 30 de specialitati medicale
 • Nu se respecta programarile
Medicover
372 Ron
 • Pret Consultatie 372 Ron
 • Doi medici specializati in alergologie si imunologie clinica
 • Servicii de alergologie pentru adulti si copii
 • Teste alergologice si de provocare
 • Proceduri de desensibilizare
 • Spirometrie
 • Raport calitate-pret corect
 • Locatie accesibila
 • Nu se respecta orele de programare
Medical Simbol
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Cabinet modern de alergologie
 • Panel alergeni alimentari si inhalatori
 • Testari cutanate alergologice
 • Desensibilizari cu alergeni specifici
 • Personal medical cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu cabinet de alergologie in Bucuresti, sectorul 1

In cele 5 clinici cu servicii de alergologie din Bucuresti, sector 1 sunt doctori apreciati in acest domeniu, la care se prezinta pacienti din Capitala si din provincie, datorita serviciilor de calitate pe care le ofera. Descopera care sunt acesti medici alergologi  si in ce centre medicale activeaza!

1. Top Derm Clinics

Top-Derm Clinics este o clinica apreciata in Bucuresti, sectorul 1, atat pentru serviciile de alergologie, cat si pentru cele de: dermatologie, chirurgie plastica, oncologie si din multe alte specialitati medicale. In cabinetul de alergologie de la acest centru medical activeaza dr. Irina Bucur, medic primar cu o vasta experienta in acest domeniu. Medicul ofera consultatii si efectueaza teste alergologice in vivo, dupa o anamneza detaliata, oferind si recomandari terapeutice sau tratamente antialergice, precum si recomandari imunoterapeutice  si educatie profilactica si terapeutica pentru fiecare pacient. Dr. Bucur a lucrat ca medic specialist alergologie si imunologie clinica, intre anii 2000 si 2005, la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” din Bucuresti, dupa ce a efectuat tot aici rezidentiatul, intre anii 1995 si 2000. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina Generala a Universitatii „Ovidius” din Constanta si este membru in organizatii si societati stiintifice, printre care World Allergy Organisation  si a participat la numeroase cursuri de pregatire, dezvoltare profesionala si formare continua.

Pretul consultatiei de alergologie este de 350 de lei.

Cu o echipa medicala de exceptie, cu o clinica eleganta si bine pusa la punct, Top-Derm din sectorul 1 este o alegere inspirata pentru pacienti si totodata un loc in care sunt tratate numeroase probleme si afectiuni, din 20 de specialitati medicale. Bucurestenii spun ca au optat pentru serviciile clinicii pentru: consultatii, second opinion, investigatii si analize si ca de fiecare data au fost impresionati de conditiile de aici, de personalul deosebit de amabil si de bine instruit. 

Vezi parerile pacientilor despre Top-Derm Clinics
Vezi Pareri

2. Lotus-Med

Clinica Medicala Lotus-Med din sectorul 1, Bucuresti dispune si de un cabinet de alergologie, printre cele 20 de specialitati medicale pe care le acopera. Te poti programa la alergolog la Lotus-Med Sector 1, pentru diverse afectiuni alergice: rinita, diverse alergii (medicamente, mucegai, praf, acarieni, intepaturi de insecte), astm, eczeme atopice, urticarie etc. In cabinetul de alergologie si imunologie clinica se afla dr. Emanuela Raluca Soare, iar serviciile includ: consultatii si controale de alergologie, consultatii de nutritie, testari alergologice (cutanate, de provocare medicamentoasa, intradermice, subcutanate, patch, prick), spirometrie cu sau fara test bronhodilatator, initiere si monitorizare imunoterapie specifica, interpretare analize, pulsoximetrie. In plus, medicul ofera si consultatii prin telemedicina, pentru pacientii nedeplasabili sau pentru cei care din diverse alte motive nu pot ajunge la cabinet.

O consultatie de alergologie costa aici 220 de lei.  

Lotus-Med este pentru multi dintre locuitorii sectorului 1 din Bucuresti o alternativa de top in cazul serviciilor medicale, dupa cum sustin oamenii in recenzii. Ei declara ca au fost intampinati cu amabilitate si profesionalism de personalul medical si auxiliar, ca au primit explicatii pe intelesul lor si tratamente eficiente, motive pentru care vor reveni aici la nevoie. De asemenea, pacientii au mai apreciat si amabilitatea personalului din call-center si curatenia din aceasta clinica.

3. Clinica Medicum

Si la Clinica Medicum din sectorul 1 gasesti servicii de alergologie si imunologie clinica in Bucuresti. Medicul care te va intampina in acest cabinet este dr. Adriana Nicolae, care se ocupa de peste 20 de ani de ingrijirea pacientilor alergici. Serviciile puse la dispozitie in acest cabinet sunt si pentru copii, si pentru adulti si includ: aerosoli cu medicatie inclusa, consultatii initiale sau controale, perfuzii, proceduri alergologice complexe, testari cutanate cu agenti fizici, testari Patch, testari cutanate Prick. Dr. Nicolae a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures, Facultatea de Medicina Generala, specializandu-se ulterior in alergologie si imunologie clinica. Este medic primar in aceasta specialitate si este membra a numeroase societati, printre care: Societatea Romana de Pediatrie, Academia Europeana de Alergologie si Imunologie Clinica si Societatea Romana de Pneumologie. Clinica Medicum, unde dr. Nicolae activeaza din 2015, dispune de tehnologie medicala avansata si de o echipa multidisciplinara alcatuita din numerosi specialisti. 

Un consult initial de alergologie are un cost de 500 de lei.

Sunt pacienti care vin de ani buni la aceasta clinica, pentru ca au fost intotdeauna multumiti de actul medical de aici si de amabilitatea personalului de la receptie. Review-urile sunt presarate cu multumiri pentru dr. Adriana Nicolae, considerata un „geniu” in domeniu de catre unii pacienti, pentru modul profesionist cum i-a ajutat sa depaseasca numeroase alergii (la ambrozie, la proteina din laptele de vaca si multe altele) si intolerante alimentare. Un alt lucru pe care l-au remarcat bucurestenii este ca medicii de aici colaboreaza intre ei (alergologi, dermatologi, pneumologi, orelisti) pentru binele pacientilor si pentru reusita tratamentelor. Insa o  nemultumire principala a pacientilor ar fi ca nu se respecta orele de programare. 

4. Medicover

Clinica Victoria Medicover din sectorul 1, Bucuresti ofera servicii de alergologie si imunologie clinica sau de alergologie pediatrica. Dr. Ioana Denisa Dumitru este medic specialist alergologie si imunologie clinica si alergologie pediatrica si membru al Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica si al Academiei Europene de Alergologie si Imunologie Clinica. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si a activat la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”. Medicul ofera consultatii la Clinica Victoria Medicover din Bucuresti si efectueaza numeroase testari cutanate: la polen, la mucegaiuri, la Aspergillus fumigatus, la par de pisica, la faina-amestec, la carne de vita, la carne de porc, la histamina etc. Alaturi de dr. Dumitru, in acelasi cabinet se afla si dr. Laura Vasile, care are de asemenea o bogata experienta in domeniu si desfasoara activitate de diagnostic si terapie, teste alergologice si de provocare, precum si proceduri de desensibilizare. Medicul efectueaza si spirometrie in acest cabinet.

O consultatie de alergologie si imunologie clinica are un pret de 372 de lei in aceasta clinica.

Printre lucrurile pe care oamenii le-au apreciat cel mai mult la acest centru medical se afla: calitatea serviciilor medicale furnizate, profesionalismul medicilor, dotarile constand in aparatura ultramoderna, un raport calitate-pret corect, locatia centrala, buna organizare. Pe langa aceste aspecte, pacientii s-au aratat nemultumiti de: aglomeratie, nerespectarea orelor de programare, timp prelungit de asteptare pentru o consultatie,  in cazul persoanelor care detin abonament.

5. Medical Simbol

Pentru o consultatie de alergologie in sectorul 1 din Bucuresti te poti programa si la Clinica Medical Simbol. In cadrul acestei clinici mai sunt si alte specialitati: obstetrica si ginecologie, pediatrie, chirurgie pediatrica, ORL, endocrinologie, medicina muncii. In cabinetul de alergologie si imunologie clinica sunt disponibile numeroase servicii: spirometrii, spirometrii cu  test bronhodilatator, panel alergeni alimentari si inhalatori, testari cutanate alergologice, desensibilizari cu alergeni specifici, profil autoimunitate etc.

Tariful pentru o consultatie de alergologie este de 250 de lei.

Serviciile oferite de Medical Simbol sunt, in general, apreciate de bucuresteni. Acestia considera ca personalul da dovada de atentie, profesionalism si empatie in comunicarea cu pacientii si ca serviciile sunt de buna calitate. Sunt insa si persoane care sustin ca tarifele practicate aici sunt destul de ridicate, pentru ceea ce ofera.

Concluziile noastre

Serviciile de alergologie din Bucuresti, sectorul 1 sunt variate si moderne, dupa cum reiese din prezentarea clinicilor pe care tocmai ai parcurs-o. Persoanele cu alergii care locuiesc in aceasta zona a Bucurestiului apreciaza ca medicii alergologi au experienta si reputatie in domeniu si ca efectueaza diverse testari alergologice.

Depistarea si tratamentul problemelor alergologice sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii si pentru imbunatatirea calitatii vietii, in cazul copiilor si adultilor. Alergiile pot avea un impact negativ asupra starii generale de sanatate, inclusiv in activitatile zilnice, somn sau starea emotionala. Alege un cabinet de alergologie bine cotat din sectorul 1, Bucuresti sau din tara pentru a primi tratament corespunzator si a preveni complicatiile.