Meniu

Alergologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simptomele alergiilor iti pot scadea considerabil calitatea vietii si te pot pune chiar in pericol de soc anafilactic, daca nu sunt diagnosticate si identificata cauza, de preferabil la un cabinet din proximitate, in cazul tau la alergologie in Bucuresti sector 3. Pentru ca iti doresti sa iti poti monitoriza corect starea de sanatate, ai nevoie de ajutorul unui specialist competent, care sa iti stabileasca tratamentul potrivit.

Pentru ca nu este usor sa cercetezi pe cont propriu care sunt cele mai bune servicii de alergologie din sectorul 3 al Bucurestiului, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii medicale din aceasta zona a Capitalei.

Cat costa o consultatie de alergologie in Bucuresti sector 3?

Inainte de a merge la medic, vrei sa fii pregatit/-a din toate punctele de vedere, fizic, emotional, dar si financiar pentru o consultatie de alergologie in Bucuresti sector 3. Daca primele doua aspecte tin exclusiv de tine, in ceea ce priveste tarifele practicate de clinici, poti verifica in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Armonia
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Dr. Simu – medic competent, cu solutii terapeutice bune
Medic Line
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Oferta diversa
 • Medici profesionisti
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Timp de asteptare mare
Dr. Emanuela Soare
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic de nota 10
 • Profesionist, amabil si empatic
 • Pasionat de medicina
 • Solutii eficiente de tratament
Sanador Decebal
310 Ron
 • Pret Consultatie 310 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Dr. Mihaela Peres
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si competent
 • Atitudine calma si rabdatoare fata de pacienti
 • Metode terapeutice cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii de alergologie din Bucuresti sector 3

De importanta unui diagnostic corect si de stabilirea unui tratament adecvat si a cauzelor care iti provoaca disconfort respirator sau cutanat depinde calitatea vietii tale, de aceea vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere pentru gestionarea alergiilor, la un cabinet de alergologie din Bucuresti sector 3. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre standardele de lucru, testele disponibile, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Armonia

Centrul Armonia este o clinica de medicina alternativa din Bucuresti sector 3, care reuneste abordari clinice clasice de imunologie si alergologie, alaturi de homeopatie, apifitoterapie, iridoscopie, tratament cu venin de albine, biorezonanta, remedii naturale, terapia Reiki, Quantum Touch, terapia Bowen, terapia Theta Healing, terapia Acces Bars. La cabinetul de imunologie clinica si alergologie il vei gasi pe dr. Rares Simu, medic specialist alergologie si imunologie. Medicul propune pacientilor atat metode de medicina alopata in tratamentul alergiilor, cat si terapii homeopatice.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de alergologie vei plati aici suma de 330 de lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de experienta inregistrata la aceasta clinica, de calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si empatia personalului si de tratamentele de succes administrate sau prescrise aici. Despre dr. Rares Simu se spune ca este un medic competent si dedicat meseriei, iar solutiile terapeutice propuse de ele au avut rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Armonia
Vezi Pareri

2. Medic Line

Medic Line este o retea de clinici cu o experienta de peste 14 ani pe piata serviciilor medicale din Capitala, in peste 25 de specializari, printre care si alergologia, disponibila in Bucuresti sector 3 in cadrul Medic Line Vitan. In cabinetul aferent vei gasi o gama larga de servicii pentru diagnosticul si tratamentul alergiilor: consultatie, control, panel alergeni alimentari, panel alergeni inhalatori, panel alergeni pediatric, referat medical, spirometrie, testare cutanata la anestezic local, testare cutanata patch – diferite pachete, testare cutanata prick, test de provocare la cub de gheata. Vei putea conta aici pe experienta dr. Daniela Farcasanu, medic specialist in alergologie si imunologie clinica.

Pretul consultatiei de alergologie in acest centru este de 300 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii recomanda serviciile de calitate, diversitatea acestora, medicii profesionisti si posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Pe de alta parte insa, multe persoane semnaleaza o slaba gestionare a programarilor, care genereaza probleme cu onorarea lor si timp de asteptare mare.

3. Dr. Emanuela Soare

Dr. Emanuala Raluca Soare este medic specialist in alergologie si imunologie clinica si ofera pacientilor sai consultatii pentru simptome de alergii alimentare, rinita alergica, conjunctivita, eczeme, dermatita de contact, urticarie, angioedem, astm bronsic, alergii medicamentoase si altele,  teste cutanate sau sanguine pentru determinarea substantelor alergene cauzatoare si prescriptii de retete de tratament pentru gestionarea alergiilor. In Bucuresti sector 3 o vei gasi pe dr. Soare la cabinetul sau specializat din cadrul Clinicii Promedica, langa Policlinica Vitan. Medicul are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, deci vei putea accesa servicii decontate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

O consultatie de alergologie te va costa aici 300 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestui cabinet si le considera de buna calitate. Se apreciaza ca medicul este de nota 10, un profesionist amabil si empatic, pasionat de medicina si foarte bine pregatit, iar solutiile de tratament sunt eficiente.

4. Clinica Sanador Decebal

La Clinica Sanador Decebal din Bucuresti sector 3, pacientii au acces la analize, investigatii imagistice si consultatii de alergologie, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie toracica, dermato-venerologie, diabet, boli de nutritie si metabolism, ecografie, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, medicina de familie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, nefrologie, neurologie, neurochirurgie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ORL, ortopedie si traumatologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrica, psihologie, reumatologie si urologie. Serviciile de alergologie includ consultatii, controale, teste patch – diverse pachete de alergeni, citire teste, testare alergologica pentru anestezic local. Echipa de la cabinetul specializat este alcatuita din dr. Irina Gabriela Bucur si dr. Cristina Fratea, medici specialisti alergologie si imunologie clinica.

Consultatia de alergologie are aici pretul de 310 lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea clinicii sunt impartite, in functie de cabinetul caruia s-au adresat acestia. Pe de o parte, persoanele care au apelat la asistenta medicala in acest centru spun ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, dotarile sunt moderne. Pe de alta parte, sunt nemultumiri referitoare la lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si la organizarea triajului de catre personalul de la receptie.

5. Dr. Mihaela Peres

Dr. Mihaela Peres este medic specialist in alergologie si imunologie clinica, care pune la dispozitia pacientilor la Cabinetul sau din Bucuresti sector 3, in Policlinica Vitan, o serie de teste alergologice pentru depistarea cauzelor alergiilor alimentare si respiratorii, diagnostic si tratamente imunologice. Medicul trateaza cu succes manifestari alergice de tip rinita, eczema, conjunctivita, urticarie sau astm bronsic.

Consultatia de alergologie te va costa aici suma de 270 de lei.

Pacientii sunt multumiti de interactiunea cu acest cabinet medical, de serviciile de calitate, de profesionalismul si competentele medicului si de atitudinea calma si rabdatoare fata de persoanele care ii solicita ajutorul. Totodata, cei tratati considera ca terapiile administrate au avut rezultate bune. Timpul de asteptare la acest cabinet este insa un motiv care genereaza nemultumiri.

Concluzii

Un diagnostic corect si un tratament adecvat pot obtinute la clinicile si cabinetele cu servicii de alergologie din Bucuresti sector 3 prezentate in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici medici profesionisti, competenti si pasionati de domeniul medical in care activeaza si conditii optime pentru desfasurarea unor teste concludente pentru depistarea cauzelor alergiilor alimentare si respiratorii.

In functie de preferinte, in Bucuresti sector 3 ai la dispozitie atat metode traditionale de tratament, cat si terapii alternative cu ajutorul carora sa poti gestiona alergiile de care suferi, pentru o calitate sporita a vietii. Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea cabinetului de alergologie care sa iti solutioneze problemele.