Meniu

Alergologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bacteriile, parazitii, toxinele microbiene, insectele, polenul si praful sunt doar cativa dintre factorii biologici care pot starni aparitia alergiilor, motiv pentru care iti recomandam sa mergi la un cabinet de alergologie in Sectorul 4 imediat ce te confrunti cu simptomele specifice. Printre acestea se numara stranutul, senzatia de mancarime si iritare la nivelul sinusurilor, ochi inrositi, pete rosii pe piele, senzatie permanenta de nas umed. Cele mai multe persoane se confrunta cu astfel de simptome in timpul primaverii sau verii, cand natura revina la viata, iar polenul florilor este raspandit peste tot in aer. De asemenea, si mediile urbane incarcate in poluare si praf pot fi o cauza de starnire a unei alergii.

In Sectorul 4 exista cateva optiuni de cabinete medicale cu aceasta specialitate catre care iti poti indrepta atentia. Asigura-te ca citesti toate informatiile necesare despre acestea, ca afli cat de competente sunt cadrele medicale, dar si cat de bine echipate sunt unitatile medicale, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente.

Cat costa o consultatie de alergologie in Sectorul 4?

Daca ai luat hotararea de a apela la un alergolog in Sectorul 4 si nu stii care sunt preturile practicate, te incurajam sa citesti in continuare pentru a fi la curent cu toate tarifele practicate pentru un astfel de serviciu medical. Iata care sunt acestea, dar si care sunt denumirile clinicilor la care iti recomandam sa mergi, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NovaLife
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente de calitate
 • Implicare si buna pregatire
 • Profesionalism
 • Rezultate excelente
 • Contract cu CAS
Medcenter
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic primar in alergologie
 • Act medical ireprosabil
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Tratamente personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de alergologie in Sectorul 4?

Iti e teama ca alergia de care suferi ar putea sa semnaleze prezenta unei afectiuni severe sau pur si simplu te-au saturat sa te chinui zi de zi cu simptomele neplacute si vrei sa apelezi la un cabinet de alergologie din Sectorul 4? Atunci te incurajam sa parcurgi acest articol pana la final, pentru a descoperi tot ce trebuie sa stii despre cele doua unitati medicale din capitala. Iata ce parere au avut si ceilalti pacienti care le-au frecventat de-a lungul timpului:

1. Policlinica NovaLife

Policlinica NovaLife este o unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 4 in cadrul careia ai posibilitatea de a opta pentru o consultatie de alergologie la o calitate superioara. Departamentul este reprezentat de dr. Cristina Burtescu, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu. A urmat studii in universitati prestigioase, dupa care a participat la cursuri postuniversitare, congrese si conferinte, in cadrul carora si-a perfectionat abilitatile medicale. Printre serviciile puse in aplicare de aceasta se numara si: consultatie de specialitate, test alergeni din aer, alimentari, spirometrie, imunoterapie, test bronhoconstrictie etc. Pentru ca rezultatele testelor sunt cele care conteaza cel mai mult pentru determinarea unui diagnostic corect, in cadrul cabinetului de specialitate se folosesc doar teste de inalta calitate. Din fericire, unitatea se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot opta pentru consultatii gratuite.

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 250 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online pentru aceasta clinica sunt pozitive, avand in vedere serviciile de calitate puse in aplicare. Departamentul de alergologie este echipat in mod corespunzator, iar medicul specialist da dovada de implicare, o buna pregatire si profesionalism in tratarea eficienta a tuturor pacientilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica NovaLife
Vezi Pareri

2. Medcenter

Medcenter este o alta unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Sectorul 4 unde ai ocazia de a opta pentru o consultatie de alergologie intr-un cabinet de specialitate. In cadrul sectiei medicale vei face cunostinta cu dr. Adina Neculae, medic primar, care pune in aplicare urmatoarele: adeverinta medicala, certificat medical tip A5 pentru bursa medicala scolara, consultatie de alergologie decontabila prin CAS, imunoterapie alergen specifica, interpretare analize, intocmire si eliberare referat medical pentru comisia de expertiza, spirometrie cu test post bronhodilatator si interpretare, spirometrie simpla si interpretare, testare cutanata prick, testare la substante anestezice de uz stomatologic. 

Pretul pentru o consultatie de alergologie la Medcenter este de 230 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile acestei unitati medicale isi exprima multumirea pentru serviciile ireprosabile de care au beneficiat. Departamentul de alergologie este reprezentat de un medic primar, care asigura tuturor pacientilor un act medical ireprosabil si care da dovada de o buna pregatire in domeniu. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar tratamentele recomandate sunt atent personalizate in functie de necesitatile pacientilor.

Concluzii

Daca in ultima vreme ti-au dat de batai de cap simptomele neplacute generatie de alergiile resimtite mai ales in timpul verii, iti recomandam sa iei in considerare vizita la un cabinet de alergologie in Sectorul 4 unde vei beneficia de ajutorul unei echipe medicale bine pregatite in domeniu. Conteaza foarte mult sa identifici alergia de care suferi pentru a te feri pe cat posibil de factorii care o declanseaza, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator la timp.