Meniu

Alergologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Aproximativ 30% din populatia globului se confrunta cu alergii care intervin in mod neplacut cu viata de zi cu zi, cazuri in care este neaparata nevoie de ajutorul medicului alergolog. Sectorul 5 gazduieste trei unitati medicale pe care le poti lua in considerare daca suferi de alergii. Indiferent ca factorii declansatori sunt alergenii respiratori, ingerati, care patrund prin intepatura (venin de albina), de contact sau medicamentosi, apeleaza la un medic pregatit in acest domeniu, care stie exact ce solutii sa iti ofere. Din pacate, multe dintre aceste alergii nu pot fi tratate, dar pot fi tinute sub control, existand o multime de antihistaminice care pot ameliora simptomele resimtite. Mergi la doctor si afla care tratamente sunt eficiente pentru tine si invata sa te feresti cat de mult poti de alergenii declansatori.

Daca locuiesti in Sectorul 5 si iti doresti sa gasesti un cabinet de specialitate, continua sa citesti pana la finalul articolului pentru a descoperi care sunt variantele pe care ti le prezentam, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale.

Cat costa o consultatie de alergologie in Sectorul 5?

Nu este de mirare ca vrei sa afli cat costa o consultatie de alergologie in Sectorul 5. Probabil nu de putine ori ti s-a intamplat sa vezi ca preturile variaza mult de la o clinica la alta si vrei sa stii exact ce buget sa pregatesti, dar si care optiune prezinta un raport calitate-pret excelent. In tabelul de mai jos iti prezentam atat tarifele practicate, cat si denumirile clinicilor de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Medsana
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Cabinet ultramodern
 • Act medical ireprosabil
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate precise
 • Tratamente personalizate
Centrul Dr. Furtuna
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Medic primar alergolog
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Buna pregatire
 • Rezultate precise
 • Acuratete ridicata
 • Tratamente personalizate
Medic Line
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipa medicala profesionista
 • Buna pregatire
 • Ireprosabilitate
 • Precizie inalta
 • Rezultate excelente
 • Plan eficient de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de alergologie in Sectorul 5

Te-ai saturat sa stranuti constant cand vine sezonul cald din cauza polenului resimtit in aer sau sa ai sensibilitate la praf si vrei sa mergi la un alergolog profesionist in Sectorul 5? Atunci asigura-te ca citesti pana la final pentru a descoperi care sunt clinicile pe care ti le recomandam, dar si ce impresia au lasat celorlalti pacienti care le-au frecventat:

1. Clinica Medsana

Clinica Medsana este o unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Sectorul 5 care asigura si consultatii de alergologie pentru pacientii care se confrunta cu diverse alergii. Echipa medicala das dovada de o buna pregatire, acumulata in anii de studiu, practica, dar si in cursurile postuniversitare, in conferinte si congrese de specialitate. In cadrul acestui departamentul isi desfasoara activitatea dr. Roxana Sfrent Cornateanu, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, care stie exact cum sa trateze eficient fiecare pacient in parte. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, control dupa consultatie, imunoterapie, testare cutanata alergologica (7 teste), test patch, test de sange pentru alergii. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 300 lei.

Cabinetul este ultramodern, fiind dotat cu toate aparaturile necesare astfel incat actul medical sa fie unul ireprosabil. Departamentul de alergologie este coordonat de un medic bine pregatit in domeniu, amabil si profesionist, care asigura o atmosfera primitoare pentru toata lumea si care acorda atentie tuturor pacientilor. Testele efectuate asigura rezultate precise, iar tratamentele recomandate sunt adaptate in functie de problemele pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medsana
Vezi Pareri

2. Centrul Dr. Furtuna Dan

Centrul Dr. Furtuna Dan din Sectorul 5 este o alta unitate medical care inglobeaza o multime de specialitati medicale printre care se numara si alergologia. Acest departament medical este coordonat de dr. Monica Luiza Schifirnet, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. A absolvit la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila si a obtinut titlul de medic de familie, ulterior devenind medic specialist in Alergologie si Imunologie Clinica, din 2006 (rezidentiat la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa), iar apoi medic primar. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: consult alergologie adulti si copii, testare alergologica cutanata, testare patch pachet standard european, testare cutanata prick si IDR la anestezic local, testare cutanata la substante de contrast radiologice, testare la cub de gheata, spirometrie si spirometrie cu test bronhodilatator, imunoterapie alergen specifica (la polen, ambrozie, acarieni). In prezent este membru in Academia Europeana de Alergologie si Imunologie Clinica, Organizatia Mondiala de Alergologie si in Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 330 lei, pacientii putand opta si pentru varianta gratuita prin CAS.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile centrului dr. Furtuna Dan s-au declarat multumiti de prestatia medicilor. Medicul primar de la departamentul de alergologie da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand profesionalism, seriozitate si o atmosfera prietenoasa pentru fiecare pacient in parte. Rezultatele obtinute sunt precise, testele au o acuratete ridicata, iar tratamentele elaborate sunt adaptate in functie de problemele fiecarui pacient.

3. Medic Line

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam Medic Line din Sectorul 5, o unitate medicala specializata in multiple domenii medicale printre care si alergologie. Sectia este reprezentata de dr. Daniela Farcasanu, medic specialist, care are o experienta bogata in domeniu si care asigura desfasurarea unor servicii de inalta calitate. Printre acestea se numara si: consultatie de specialitate, control, panel alergeni alimentari, panel alergeni inhalatori din sange, panel alergeni pediatric, referat medical, spirometrie, taxa reprezentant medical, testare cutanata la anestezic local, testare cutanata path (1 / 5 / 10 alergeni), teste de provocare la cub de gheata. Testele au un nivel ridicat de precizie, asigurand rezultate ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 210 lei.

Multi dintre pacientii care au luat in considerare serviciile Medic Line sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat, acordand rating-uri ridicate. Serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara, multumita echipei medicala care da dovada de o buna pregatire in domeniu si care asigura ireprosabilitate. Testele aplicate sunt de o precizie ridicata, iar rezultatele obtinute sunt excelente, medicul stabilind un plan eficient de tratament.

Concluzii

Ai luat hotararea sa apelezi la serviciile unui medic alergolog din Sectorul 5, dar nu stii la care clinica ar fi mai bine sa mergi? Daca te numeri si tu printre pacientii care se confrunta cu alergii severe si care au nevoie de un ajutor de specialitate, te invitam sa citesti cu atentie informatiile prezentate anterior in articol pentru a descoperi care sunt optiunile care ti se potrivesc, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale. Asigura-te ca primesti tratamentul corespunzator in timp util, inainte ca alergia sa degenereze in afectiuni severe.