Meniu

Alergologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti un cabinet bun de alergologie in sectorul 6? Consultatia devine o necesitate atunci cand banuiesti ca ai putea suferi de o alergie si cand ai simptome precum nasul infundat, secretii nazale apoase, tuse si lacrimarea ochilor, care se manifesta la contactul cu anumite medii. Aceste simptome sunt deranjante si pot sa afecteze activitatile zilnice, mai ales ca simptomele se dezvolta treptat. Multe persoane se obisnuiesc cu simptomele, dar este important sa afle la ce sunt alergice, pentru ca unele alergii pot fi periculoase. 

Daca ai fost diagnosticat cu astm sau vrei sa afli daca suferi de o alergie si locuiesti in sectorul 6 al Capitalei, din acest articol vei afla care sunt cele mai bune clinici si care e pretul unei consultatii. Medicii alergologi ofera pacientilor cu astm solutii care sa le permita un mai mare control asupra afectiunii si tot ei sunt cei care iti pun la dispozitie o multime de teste specifice pentru a depista daca esti alergic si la ce. 

Care e tariful consultatiei de alergologie in sectorul 6?

In sectorul 6 din Bucuresti exista numerosi medici specializati in alergologie. Daca ai in plan sa te adresezi unuia dintre ei, este posibil sa te intereseze si pretul consultatiei. Pentru aceste informatii, poti verifica tabelul de mai jos. Acesta prezinta numele celor mai apreciate clinici, alaturi de tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Adina Neagu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist
 • Empatie, rabdare si intelegere
 • Implicare
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Tratamente eficiente
RomGerMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Servicii din mai multe specialitati medicale
 • Rabdare si empatie
 • Amabilitate
 • Explicatii detaliate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Programarile nu se respecta
Centrul Brancusi
195 Ron
 • Pret Consultatie 195 Ron
 • Servicii de calitate
 • Doctori bine pregatiti
 • Rabdare si empatie
 • Atentie la nevoile si starea pacientului
 • Consultatii amanuntite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de alergologie din sectorul 6

Pe langa pret, alegerea unei clinici de alergologie din Bucuresti, sector 6, se face in raport cu experienta medicilor si reputatia acestora. Multi oameni verifica in prealabil daca medicul pe care l-au ales este apreciat si laudat de pacienti, acest aspect cantarind mult in decizia finala.

Informatii relevante despre experienta medicilor, despre tariful serviciilor si despre parerea oamenilor cu privire la cele mai populare clinici din sectorul 6 poti gasi in clasamentul de mai jos: 

1. Dr. Adina Magdalena Neagu

Medic primar in alergologie, dr. Adina Magdalena Neagu este unul dintre cei mai buni medici pe care ii poti alege pentru consultatie daca locuiesti in sectorul 6. La cabinetul sau ofera consultatii de specialitate, efectueaza spirometrii si pune la dispozitia pacientului o gama variata de teste. Aceasta are experienta vasta in domeniu si foloseste toate instrumentele necesare pentru determinarea alergiilor, astfel incat sa poata recomanda ulterior solutii adecvate de tratament. 

Consultatia are pretul de 150 lei.  

Foarte multi pacienti o recomanda pe doamna doctor Neagu, spunand ca este un medic exceptional, care face tot posibilul sa ii ajute si sa ii primeasca pe pacienti, chiar si atunci cand are un program foarte incarcat. Aceasta lucreaza cu profesionalism, este atenta la nevoile pacientului, intelegatoare, empatica si rabdatoare. Din parerile impartasite de pacienti pe internet reiese ca medicul este implicat si are o atitudine blanda fata de pacient. Tratamentele sunt eficiente, la fel si comunicarea cu cei care trec pragul cabinetului. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adina Magdalena Neagu
Vezi Pareri

2. RomGerMed

In sectorul 6, o alta clinica la care poti merge pentru consultatia de alergologie este RomGerMed. Acest grup medical a fost infiintat in 1999 si ofera servicii de inalta calitate din mai multe discipline, intre care alergologia, cardiologia, ortopedia, pediatria etc. Pacientii beneficiaza de ingrijiri si investigatii complexe, fiecare plan terapeutic fiind personalizat in raport cu particularitatile si nevoile unice. Pe parcursul anilor de activitate, RomGerMed a beneficiat de investitii permanente in aparatura medicala si echipamente de laborator moderne, ceea ce a adus un plus de calitate si rapiditate tratamentelor oferite. Din colectiv fac parte medici, biologi, asistenti de laborator si alti specialisti care sunt preocupati de noutatile din domeniu. 

Pentru consultatia de alergologie, se aplica un tarif de 200 lei. 

Referitor la parerile pacientilor, foarte multi dintre acestia au impartasit impresii pe internet dupa ce au ales RomGerMed. Cei mai multi sustin ca unitatea medicala este bine organizata, ca pacientii sunt tratati cu respect si ca personalul este prompt. Oamenii apreciaza faptul ca sunt disponibile servicii medicale din mai multe specialitati si ca isi pot rezolva problemele intr-un singur loc. Personalul este descris ca fiind binevoitor, amabil, rabdator si empatic. Medicii sunt atenti la nevoile pacientului si ofera acestuia explicatii detaliate, clare si usor de inteles. Cei mai multi pacienti spun ca au avut o experienta pozitiva la acest centru medical, dar exista si persoane care sustin ca organizarea programarilor lasa de dorit, intrucat acestea se decaleaza si uneori se suprapun. 

3. Centrul Medical Brancusi

Situat in sectorul 6, Centrul Medical Brancusi ofera servicii din mai multe specialitati medicale, printre care si alergologia. Acestia si-a deschis portile in anul 2009, cu scopul de a pune la dispozitia pacientului o gama complexa de servicii medicale. Pentru ca acestia sa beneficieze si de investigatii in aceeasi clinica, s-a infiintat si un laborator de analize in incinta clinicii. Experienta corpului de medici si folosirea aparaturii de ultima generatie asigura calitatea inalta a procedurilor medicale si acuratetea in diagnostic. 

La Centrul Medical Brancusi, o consultatie de alergologie are tariful de 195 lei.

Cat despre feedback-ul de la pacienti, acest centru medical se bucura de aprecierea unui numar foarte mare de persoane. Oamenii spun ca au avut o experienta placuta pentru ca au intalnit doctori bine pregatiti profesional, rabdatori, empatici si atenti la nevoile pacientului. De asemenea, medicii sunt implicati si efectueaza consultatii amanuntite. Clinica este moderna si raportul calitate-pret bun. La polul opus, exista persoane care sunt de parere ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit si ca apelurile sunt preluate foarte dificil. 

Concluzii

Alegerea celei mai bune clinici de alergologie din Bucuresti, sectorul 6, implica o investigare atenta a optiunilor disponibile. Asa cum ai vazut in clasamentul anterior, exista centre medicale foarte apreciate care ofera servicii din domeniul alergologiei si care au devenit optiuni de top ale oamenilor din Capitala si nu numai.