Meniu

Alergologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Complexitatea bolilor alergice, multitudinea reactiilor organismului si a factorilor care le provoaca fac dificila diagnosticarea lor in absenta unor teste speciale, pe care le poti efectua la un cabinet de alergologie din Buzau. Orasul iti ofera atat varianta accesarii serviciilor in mediul privat, cat si intr-o instutie de sanatate publica.

Dupa parcurgerea continutului acestui articol, vei putea hotari care este cea mai convenabila optiune pentru tine si vei afla unde gasesti un medic alergolog in Buzau.

Cat costa o consultatie de alergologie in Buzau?

Inainte de a merge la o consultatie de alergologie in Buzau, iei in considerare toate aspectele, atat pe cele referitoare la conditiile oferite de cabinetele specializate, cat si pe cele legate de costuri. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale spre care trebuie sa te indrepti, precum si tarifele percepute pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Medical
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Tratamente la standarde ridicate
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Spitalul Judetean
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Spital modernizat recent
 • Servicii integrate
 • Curatenie si igiena
 • Medici cu experienta
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului medical
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de alergologie in Buzau?

In ceea ce priveste alegerea clinicii cu servicii de alergologie din Buzau, te preocupa in primul rand calitatea serviciilor, astfel incat sa poti beneficia de un diagnostic precis si de un tratament adecvat, precum si de recomandarea masurilor corecte de evitare a alergenilor. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre standardele de lucru, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica New Medical

New Medical este brandul medical sub umbrela caruia functioneaza in municipiul Buzau o retea alcatuita din patru centre medicale, in care pacientii pot beneficia de o paleta variata de consultatii, analize de laborator, investigatii, tratamente si interventii in aproape toate ramurile medicinei, printre care alergologie, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, chirurgie plastica, ortopedie, pediatrie, medicina interna si altele. La cabinetul specializat o vei gasi pe dr. Elena Simona Bajenaru, medic primar alergologie si imunologie clinica, care pune la dispozitia locuitorilor cu probleme de sanatate cauzate de alergii: consultatii, controale, teste de alergologie si spirometrie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la alergolog vei achita aici suma de 130 de lei.

Pacientii au avut parte de experiente diferite la New Medical, in functie de centrul medical vizitat si de medicii caruia s-au adresat, asa cum demonstreaza recenziile din mediul online. Unii dintre acestia declara ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, ca personalul este amabil si ca au primit conditii si rezultate bune in desfasurarea actului medical. Aspectele negative sesizate de pacienti se refera la probleme organizatorice: faptul ca receptia nu raspunde la telefon si ca timpul de asteptare la consultatii este mare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica New Medical
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

La cabinetul de alergologie din ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta din Buzau, pacientii pot accesa consultatii, controale, teste cutanate prick, teste cutanate patch, testare la anestezic de uz local, teste de provocare orala la medicamente, teste cutanate la agenti fizici, spirometrie simpla, spirometrie cu bronhodilatatie, imunoterapie, dozarea oxigenului in aerul respirat, tratamente specializate diverse, pentru persoanele de toate varstele. Serviciile sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, pentru pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. Te vei adresa aici unui medic bine pregatit, cu experienta, dr. Elena Simona Bajenaru, medic primar alergologie si imunologie clinica. Spitalul Judetean din Buzau este consemnat in documente inca din anul 1792. Se regaseste sub denumirea actuala din 1870, intre timp adaugandu-se constructii noi, printre care si cladirea principala, in 1973, in timp ce vechile cladiri functioneaza azi ca sectii exterioare.

Contra-cost, tariful pentru o consultatie la alergolog in Buzau in aceste spital este de 150 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile acestei unitati de sanatate publica, opiniile pacientilor sunt impartite. Printre punctele forte ale interactiunii se amintesc in recenzii: serviciile integrate, modernizarile recente, grija pentru curatenie si igiena si experienta medicilor. Pe de alta parte, sunt reclamate deficiente in organizare si abordare precum aglomeratia, timpul de asteptare mare si comportamentul lipsit de empatie al cadrelor medicale.

Concluzii

Serviciile de alergologie in Buzau pot fi accesate de pacientii care sufera de simptome si afectiuni alergice la o clinica privata de top sau la o unitate medicala publica de traditie in judet. In ambele variante, vor avea parte de ingrijire medicala de calitate, de teste efectuate dupa standarde moderne, de diagnostic, tratament si monitorizare competenta. Pot conta aici pe experienta clinica si pe profesionalismul unui medic dedicat meseriei. 

Poti opta pentru servicii private si un timp de asteptare redus sau pentru posibilitatea decontarii consultatiei si tratamentelor prescrise, in sectorul public din Buzau. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea cabinetului medical de alergologie care sa iti acopere in mod optim nevoile medicale si exigentele.