Meniu

Alergologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alergiile pot afecta semnificativ calitatea vietii unei persoane, provocand simptome neplacute si, in unele cazuri, reactii severe care pot pune in pericol sanatatea, de aceea nu trebuie amanata vizita la medic, in acest caz, la un cabinet de alergologie din Deva. Vei gasi aici metode de diagnosticare concludente, tratamente eficiente si sfaturi competente pentru gestionarea alergiilor.

Daca nu stii inca unde sa mergi pentru rezolvarea problemelor medicale de care suferi, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor de sanatate din orasul tau. La finalul lecturii vei sti unde trebuie sa te indrepti pentru a beneficia de un test alergologic in Deva.

Cat costa o consultatie de alergologie in Deva?

Vrei sa mergi negresit la o consultatie de alergologie in Deva si, inainte de a-ti inregistra o programare, este de dorit sa fi pregatit/-a din punct de vedere financiar pentru costurile ei. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii cu servicii specializate, precum si tariful perceput pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CMPromed
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Solutii medicale eficiente
  • Echipamente moderne
  • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de alergologie in Deva

Pentru a te asigura ca un cabinet de alergologie din Deva iti poate oferi rezolvarea pe care o astepti in ceea ce priveste alergiile de care suferi, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicii in care pot fi accesate serviciile. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre standardele de lucru ale unitatii medicale, despre dotari, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Vei putea astfel sa apreciezi in ce masura un medic alergolog din Deva te poate ajuta sau este cazul sa faci o deplasare in alt oras.

CMPromed

Cabinetul de alergologie din cadrul Centrului Medical Promed ofera diagnostic si tratament pentru rinita alergica, conjunctivita alergica, eczema, dermatita de contact, astmul bronsic, alergia alimentara, alergia medicamentoasa, alergia produsa de intepaturi de insecte si anafilaxie. Aici activeaza doi medici bine pregatiti, cu experienta: dr. Simona Sima, medic primar alergologie si imunologie clinica, si dr. Camelia Rusu, medic specialist alergolog. CM Promed isi desfasoara activitatea sub acest nume incepand cu anul 2007, preluand misiunea in domeniul medical de la un alt brand de traditie pe piata de sanatate din Deva (Promedica 2000), si reuneste azi 27 de cabinetele specializate, in care hunedorenii beneficiaza de consultatii in diverse ramuri medicale, medicina muncii, medicina transporturilor, eliberare certificate medicale si investigatii de laborator.

Pretul unei consultatii la un alergolog din Deva, in aceasta clinica este de 250 de lei.

Multi dintre pacientii centrului medical se declara multumiti de serviciile de calitate ale CMPromed, apreciind ca medicii sunt profesionisti, consultatiile, investigatiile si tratamentele recomandate sau aplicate aici au fost eficiente si ca unitatea medicala dispune de echipamente moderne. Pe de alta parte, sunt si multi pacienti care reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre CMPromed
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru servicii de calitate in alergologie in Deva, hunedorenii pot solicita ingrijire medicala la cabinetul specializat din cadrul unei clinici de top. Vor gasi aici dotari moderne, personal competent si solutii medicale eficiente. In municipiul resedinta a judetului Hunedoara iti stau la dispozitie doi medici alergologi cu experienta, astfel incat ai toate sansele de a obtine un diagnostic precis si un tratament adecvat pentru nevoile tale de sanatate.