Alergologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un copil poate ajunge la un cabinet de alergologie pediatrica din Brasov in mai multe cazuri: istoric familial de alergii, simptome alergice evidente (stranuturi, mancarimi, eruptii cutanate, umflaturi), reactii adverse la medicamente, alergii alimentare etc. In acest oras exista un cabinet privat in care copiii sunt consultati si tratati in cazul acestor probleme.

In acest articol te vom indruma catre acest cabinet de alergologie pediatrica, iar daca te afli in Brasov si ai un copil despre care suspectezi ca ar putea avea o alergie, nu ezita sa faci o programare. Consultatia de alergologie este esentiala pentru un diagnostic corect si pentru un plan de tratament eficient, pentru gestionarea alergiilor.  

Cat costa consultatia de alergologie pediatrica in Brasov

O consultatie de alergologie pediatrica la un cabinet privat din Brasov poate avea pretul pe care il vei regasi in tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Stoian
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Medic pediatru si alergolog pediatru cu experienta
  • Testari cutanate pentru alergeni respiratori
  • Ecografii abdominale pentru copii
  • Tratamente injectabile
  • Spirometrie
  • Buna comunicare cu pacientii si apartinatorii
  • In contract cu CAS
  • Blandete, rabdare si profesionalism
  • Atmosfera placuta in cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti programa copilul la alergologie pediatrica in Brasov

Iata care este locatia in care iti poti programa copilul la o vizita medicala la un medic specializat in alergologie pediatrica, in Brasov!

Dr. Loredana Stoian

Exista un cabinet de alergologie pediatrica in Brasov, si acesta ii apartine dr. Loredana Stoian. Medicul pune la dispozitie urmatoarele servicii pentru micii pacienti: consultatii de pediatrie si alergologie pediatrica, testari cutanate pentru alergeni respiratori, spirometrie si tratamente injectabile. Pe langa toate acestea, dr. Stoian efectueaza si ecografii abdominale in aceeasi locatie.  Medicul este in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov si participa la numeroase workshop-uri si simpozioane pentru a fi la curent cu noutatile in domeniu si a se perfectiona pentru pacientii sai. 

Pretul unei consultatii de alergologie pediatrica este de 180 de lei.

Numerosi parinti au tinut sa-si exprime recunostinta in mediul online fata de acest medic, spunand ca este un profesionist implicat, care pune suflet in tot ceea ce face si care stie cum sa se comporte cu copiii. Rabdarea, blandetea, si pregatirea profesionala a dr. Stoian le dau incredere pacientilor si parintilor, iar tratamentele si informatiile primite sunt de mare folos pentru protejarea sanatatii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Loredana Stoian
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Serviciile private de alergologie pediatrica din Brasov nu sunt foarte numeroase, in sensul ca nu exista multe clinici care sa le puna la dispozitie. In schimb, in cabinetul prezentat, cei mici pot primi ajutorul de care au nevoie pentru diagnosticarea si tratarea alergiilor. Medicul ofera atat consultatii pediatrice si de alergologie pediatrica, dar efectueaza si spirometrie sau tratamente injectabile.