Meniu

Alergologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatia de alergologie pediatrica in Constanta se poate programa la un cabinet privat in care isi desfasoara activitatea un medic primar alergolog recunoscut in judet pentru profesionalism si expertiza. In acest cabinet se efectueaza testari cutanate si terapii de desensibilizare pentru alergii, serviciile adresandu-se atat copiilor, cat si adultilor.

Un alergolog cu experienta are un rol foarte important in diagnosticarea si gestionarea alergiilor, pentru ca, pe langa un diagnostic corect, ofera sfaturi si tratamente personalizate pentru a imbunatati calitatea vietii pacientului. Descopera ce alergolog pediatru exista in Constanta, ce servicii ofera si cat costa vizita la medic. 

Cat costa o consultatie de alergologie pediatrica in Constanta

O consultatie de alergologie pediatrica, in Constanta, poate avea tariful pe care il prezentam in tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Raluca Micu
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Medic primar specializat in alergologie si imunologie clinica
  • Diagnostic si tratament pentru toate afectiunile alergice
  • Testari cutanate
  • Servicii de alergologie pentru copii si adulti
  • Terapii de desensibilizare
  • Tratamentul dermatitei atopice si al dermatitei de contact
  • Probe functionale respiratorii
  • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti programa copilul la alergologie pediatrica in Constanta?

Poti programa copilul care manifesta simptome ale unei alergii la acest cabinet de alergologie pediatrica din Constanta!

Dr. Raluca Micu

Cabinetul de alergologie pediatrica al dr. Raluca Micu din Constanta ofera servicii de diagnostic si tratament pentru diverse boli alergice: dermatita atopica, dermatita de contact,  astm bronsic, rinita, urticarie acuta sau cronica, alergii alimentare, alergii la venin de insecte, alergii la polen. Dr. Raluca Micu este medic primar alergologie si imunologie clinica, iar pe langa diagnosticul alergiilor, realizeaza si testari cutanate si terapii de desensibilizare, administrand periodic cantitati mici din substantele ce determina alergiile. De asemenea, medicul mai efectueaza peakflowmetrie si probe functionale respiratorii simple sau cu test de bronhodilatatie. Serviciile puse la dispozitie de acest cabinet medical se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.

Tariful unei consultatii de alergologie pediatrica este de 250 de lei.

Despre activitatea acestui medic, constantenii au numeroase cuvinte de apreciere. In primul rand, se spune ca medicul exceleaza la capitolul profesionalism si amabilitate, intampinandu-si  pacientii cu caldura si inspirandu-le incredere. In plus, consultatiile se desfasoara pe indelete, aratand un interes deosebit fata de problemele fiecarei persoane. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raluca Micu
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Persoanele cu alergii, din Constanta, pot opta pentru serviciile unui cabinet de alergologie sau alergologie pediatrica, in functie de varsta. In aceasta locatie, oamenii au remarcat profesionalismul medicilor, atmosfera placuta si amabilitatea personalului. 

Este important sa mergi cu copilul la un astfel de cabinet daca suspectezi ca are anumite alergii sau daca are simptome respiratorii recurente. Un medic alergolog are experienta in diagnosticarea sau gestionarea alergiilor la copii, oferindu-le atat micilor pacienti cat si parintilor sfaturi personalizate pentru o ingrijire corespunzatoare.