Meniu

Alergologie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stranuturile frecvente ale copilului tau nu sunt mereu un semn de raceala, pot fi un simptom de alergie la praf, acarieni sau polen, mai ales daca nu sunt insotite si de celelalte semne specifice de gripa, situatie in care te incurajam sa mergi cat mai curand la un alergolog pediatru in Iasi. Medicul are competenta necesara de a pune in aplicare toate testele si investigatiile necesare prin care depisteaza exact care este problema de sanatate de care micutul pacient sufera. Nu amana vizita la medic, pentru ca oricat de inofensiva ar fi alergia de care sufera, este posibil ca in timp sa se agraveze, afectand calitatea vietii de zi cu zi a copilului tau. 

Daca si tu ai domiciliul in Iasi si nu stii exact care este clinica la care cel mic poate merge pentru a fi corect investigat si tratat de un medic competent, te incurajam sa citesti mai departe. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale la care poti merge.

Cat costa o consultatie de alergologie pediatrica in Iasi?

Daca te intereseaza care este pretul unei consultatii de alergologie pediatrica in Iasi pentru a sti ce buget sa pregatesti, parcurge tabelul de mai jos unde vei afla atat tarifele practicate, cat si numele clinicilor in care se afla aceasta specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Aramis
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare precisa
 • Tratament corespunzator
 • Echipamente performante
Centrul Delv
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Acuratete ridicata
 • Rezultate excelente
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Nerespectarea programarilor
Medicover
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire si empatie
 • Medic primar in alergologie pediatrica
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in alergologie pediatrica in Iasi

In cazul in care copilul tau a inceput sa se confrunte cu diverse urticarii pe piele sau cu stranuturi mult prea frecvente si banuiesti ca sufera de o alergie, cel mai bine ar fi sa te adresezi medicului alergolog pediatru din Iasi, care stie exact ce proceduri sa puna in aplicare pentru ca micutul tau sa primeasca tratamentul corespunzator. Citeste mai departe si asigura-te ca esti la curent cu toate informatiile necesare pe care ti le-am prezentat mai jos:

1. Centrul Aramis

Centrul Aramis este o unitate medicala multidisciplinara din Iasi care asigura si servicii de alergologie pediatrica. Infiintata in 2014, inca de la inceput a oferit tuturor pacientilor sansa de a se vindeca intr-un mediu primitor, in prezenta unor medici cu o buna pregatire in domeniu. Pentru ca alergologia pediatrica face parte din specialitatile medicale decontate prin CAS, pacientii vor beneficia de gratuitate. Acest departament medical este reprezentat de dr. Alice Azoicai, medic primar pediatrie, competenta alergologie si imunologie pediatrica. A urmat studiile superioare la Universitatea de Medicina si Farmacie  „Gr. T. Popa” din Iasi, Facultatea de Medicina, apoi a continuat cu studiile doctorale in specialitatea Pediatrie. Dupa depasirea mai multor praguri de cariera a obtinut si titlul de doctor in stiinte medicale, obtinand si competenta de alergologie si imunologie pediatrica.

Pretul pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 160 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile centrului medical s-au declarat multumiti datorita prestatiei ireprosabile puse in aplicare de medicii profesionisti. Avand o buna pregatire atat in tratarea adultilor, cat si a copiilor, atmosfera este mereu primitoare. Multumita echipamentelor performante care se afla in dotarile clinicii, diagnosticarea pacientilor este precisa, iar planul de tratament este stabilit in functie de afectiunile experimentate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Aramis
Vezi Pareri

2. Centrul Delv

Centrul Delv este o alta institutie medicala multidisciplinara din Iasi, in cadrul careia se pun in aplicare servicii de alergologie pediatrica la standarde ridicate. Echipa medicala este specializata atat in tratarea adultilor, cat si in tratarea copiilor, rezultatele obtinute fiind excelente. Colectivul este format din urmatorii: dr. Raluca Cojocariu si Laurentiu Dimache, medici primari in alergologie si imunologie clinica. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatie initiala, control, testare (cutanata, anestezic stomatologic, alimentara), spirometrie si imunoterapie. In cadrul cabinetului sunt tratate corespunzator urmatoarele:  alergii respiratorii, alergii cutanate, reactii anafilactice, alergii alimentare si medicamentoase cu diferite forme clinice, boli autoimune si autoinflamatorii, deficite imunologice, reactii alergice la venin de hymenoptere (albine, viespii).

Pretul pus in aplicare pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 200 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca prestatia medicilor este una ireprosabila, pacientii beneficiind de servicii de calitate. Atmosfera este una primitoare pentru fiecare pacient in parte, investigatiile efectuate sunt de o acuratete ridicata, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Multumita echipamentelor performante, diagnosticarea este corecta. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Medicover

Medicover este o alta unitate medicala multidisciplinara din Iasi catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare la o clinica de alergologie pediatrica pentru copilul tau. Departamentul medical este reprezentat de prof. univ. dr. Eovelina Moraru, medic primar in alergologie pediatrica, gastroenterologie si pediatrie. Are o experienta medicala de peste 40 de ani, este membru in Comisia de avizare proiecte de cercetare a UMF Iasi, Comisia de Specialitate de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi. Studiile le-a urmat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, iar ulterior a urmat o multime de cursuri postuniversitare de perfectionare in domeniu. Doamna doctor are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora diagnosticarea micilor pacienti este corecta.

Pretul pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 180 lei.

Profesionalismul, buna pregatire si empatia de care medicul primar da dovada sunt printre calitatile de care pacientii sunt multumiti. Multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinici, investigatiile desfasurate sunt precise, iar diagnosticarea corecta, pe baza sa stabilindu-se si planul personalizat de tratament. In plus, atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este una deficitara.

Concluzii

Ai luat hotararea sa mergi impreuna cu cel mic la o consultatie de alergologie pediatrica in Iasi si nu stii ce cabinet sa iei in considerare? Citeste cu atentie toate informatiile furnizate despre unitatile prezentate anterior si descopera care se dovedeste a fi o varianta optima pentru fiul sau fiica ta.