Meniu

Alergologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ramura medicala vitala in lumea moderna, data fiind cresterea alarmanta a afectiunilor alergice in ultimele decenii, alergologia in Pitesti este reprezentata de cabinete medicale moderne, in care activeaza medici bine pregatiti. Daca nu stii unde sa mergi pentru teste specifice sau pentru controlul alergiilor deja diagnosticate, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii de sanatate private din oras.

Dupa parcurgerea textului vei sti unde gasesti cei mai buni medici alergologi din Pitesti si ce ofera acestia in materie de diagnostic si tratament.

Cat costa o consultatie de alergologie in Pitesti?

Te-ai hotarat sa nu mai amani vizita la medic si sa mergi la un cabinet de alergologie din Pitesti, pentru a depista cauza simptomelor neplacute pe care le experimentezi. Vrei sa afli cat mai multe lucruri despre conditiile in care se desfasoara consultatia, iar pretul este una dintre acestea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele percepute pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Irina Dogaru
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si experimentat
 • Rabdare si amabilitate
 • Empatie fata de pacienti
 • Rezultate excelente ale tratamentelor prescrise sau efectuate
Clinica Forte Vita
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii calitative
 • Orientare catre binele si confortul pacientilor
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti si empatici
 • Personal amabil
Medicover
286 Ron
 • Pret Consultatie 286 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Cladire moderna
 • Locuri de parcare disponibile
 • Medici profesionisti si amabili
 • Consultatii amanuntite
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Centrul Natisan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici profesionisti
 • Grija si interes fata de problemele pacientilor
 • Servicii de calitate
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Spitalul Dr. Irimia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Calitatea buna a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp mare de asteptare
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de alergologie din Pitesti

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii de alergologie din Pitesti, pentru a gasi o rezolvare afectiunilor de care suferi. Chiar daca te bucura existenta acestui clasament, vrei ca alegerea ta sa fie varianta optima pentru sanatatea ta, de aceea ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicilor si cabinetelor din top, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. 

In sectiunea urmatoare a articolului vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale si vei putea alege clinica in care sa ai acces la o consultatie la un alergolog bun in Pitesti.

1. Dr. Irina Dogaru

Cabinetul Medical Individual Privat de Alergologie Dr. Irina Dogaru ofera pacientilor din Pitesti consultatii gratuite in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, consultatii de alergologie, consultatii de dermatologie, testare cutanata prick la alergeni respiratorii si alimentari, probe functionale respiratorii – spirometrie, testare cutanata si provocare la anestezice locale si de uz stomatologic, testare pentru dermatita de contact, consiliere privind masurile de profilaxie a expunerii la alergeni, imunoterapie alergen specifica si dermatoscopie. Dr. Irina Dogaru este medic primar alergologie si imonologie clinica si medic specialist in dermato-venerologie. Medicul trateaza pacienti de toate varstele, atat copii de varste 0-18 ani, cat si adulti si seniori.

O consultatie contra-cost la acest medic alergolog din Pitesti are pretul de 200 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru prestatiile cabinetului si recomanda serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicului, rabdarea si amabilitatea cu care au fost abordati si ascultati, empatia de care da dovada personalul medical si rezultatele excelente in materie de tratamente prescrise si efectuate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Irina Dogaru
Vezi Pareri

2. Clinica Forte Vita

La cabinetul de alergologie de la Clinica Forte Vita din Pitesti, poti accesa consultatii, spitometrie cu test bronhodilatator, spirometrie simpla, testare cutanata standard (patch) cu 31 de alergeni, testare patch cu un singur alergen, testare prick factori de mediu 10 alergeni, testare prick factori de mediu 15 alergeni – aplicare + o citire, testare prick cu un singur alergen. Vei conta aici pe experienta si pregatirea dr. Cecilia Grigore, medic specialist alergologie si imunologie clinica. Serviciile de sanatate oferite de brandul Forte Vita includ un lant de farmacii cu o traditie de peste 25 de ani si, din anul 2022, o clinica moderna, cu 30 de specialitati, dotari cu echipament de ultima generatie si un colectiv alcatuit din peste 60 de medici, care stau la dispozitia argesenilor pentru consultatii si investigatii.

Consultatia la acest alergolog din Pitesti te va costa 300 de lei.

Pacientii si-au exprimat in cadrul recenziilor din mediul online multumirea pentru serviciile de calitate, orientate catre binele si confortul pacientilor. Ei apreciaza in termeni pozitivi experienta inregistrata aici, subliniind aspecte ca: aparatura moderna, medicii profesionisti si empatici si amabilitatea cu care au fost abordati de intregul personal.

3. Medicover

Daca vrei sa efectuezi un test alergologic in Pitesti si sa depistezi care este cauza simptomelor alergice pe care le resimti, te poti adresa Clinicii Dr. Luca, un centru medical de traditie in judetul Arges, cu o experienta de peste 30 de ani pe piata de sanatate privata din tara. Clinica a fost preluata de reteaua medicala privata Medicover in anul 2016 si reuneste servicii medicale pentru toate varstele, fiind structurata in clinica pentru adulti si clinica de pediatrie. La cabinetul de alergologie activeaza dr. Florin-Aurelian Iordache, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, care acorda consultatii, consultatie de control si realizeaza spirometrie, testare cutanata la polen de graminee, testare cutanata la Dermatophagoides pteronyssinus, testare cutanata la Dermatophangoides farinae, testare cutanata la histamina, spirometrie cu test bronhodilatator, testare cutanata alergologica prick (la substante), testare la antibiotice, testare cutanata la Aspergillus mix, testare cutanata la epitelii pisica, testare cutanata la polen Betulaceae, testare cutanata la polen Olea europea, testare cutanata la polen Cupressacee (Juniperus ashei), testare cutanata la polen Ambrosia elatior, testare alergologica la anestezice locale, testare cutanata prick, cu seturi de 10 alergeni, 5 alergeni sau 3 alergeni. Grupul Medicover este prezent in Romania de peste 20 ani, cu o retea de 19 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover din Capitala.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul clinicii din Pitesti. 

O consultatie de alergologie in acest centru medical are pretul de 286 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate buna, de cladirea moderna, cu locuri de parcare disponibile. Despre multi dintre medicii care activeaza aici, pacientii au aprecieri pozitive, mentionand profesionalismul si amabilitatea, consultatiile amanuntite si solutiile eficiente de tratament. Sunt si aspecte care ar putea fi imbunatatite, cum ar fi lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

4. Centrul Natisan

La Centrul Natisan, serviciile de alergologie pot fi oferite atat in sistem de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate, cat si contra cost. Vei gasi aici consultatii de alergologie, consultatii de alergologie pediatrica, spirometrie, testari alergologie, testare alergologica – prick test (20 testari), testare pentru anestezic local, teste cutanate alergologice prick la alergenii de mediu si alimentari, probe functionale respiratorii, diagnosticul si tratamentul afectiunilor alergice, consiliere pentru gestionarea afectiunilor alergice, diete si retete medicale compensate, pentru pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. Medicul caruia te vei adresa este dr. Florin Iordache, medic specialist in alergologie si imunologie clinica. Clinica Natisan si-a inceput activitatea in Pitesti in anul 2000, functionand initial ca un cabinet de medicina de familie. In prezent gama de servicii cuprinde cabinete medicale pentru 18 specialitati in ambulatoriu, un centru de imagistica pentru ecografii, mamografii si RMN, spiralizare de zi in limita a 20 de paturi, pentru diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie, si un laborator de analize acreditat. Achizitiile de aparatura de ultima generatie au fost realizate printr-un proiect finantat cu fonduri europene.

Consultatia de alergologie te va costa aici 250 de lei.

Parerile pacientilor Centrului Medical Natisan sunt impartite in legatura cu activitatea acestuia. In general, sunt consemnate puncte forte ale interactiunii cu unitatea medicala, printre care serviciile de calitate si medicii profesionisti si implicati in problemele de sanatate ale celor pe care ii trateaza. Pe de alta parte, multi dintre pacienti sustin ca timpul de asteptare este mare din cauza programarii mai multor persoane la aceeasi ora si ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate.

5. Spitalul Dr. Irimia

La Spitalul Dr. Irimia din Pitesti, diagnosticarea la cabinetul de alergologie se face prin testele cutanate (de tipul prick test) si determinarea IgE seric total sau specific. Personalul medical dispune de resurse pentru tratamentul unor afectiuni precum rinita alergica, conjunctivita alergica, eczema, dermatita de contact, astmul bronsic, alergia alimentara, alergia medicamentoasa, alergia produsa de intepaturi de insecte si anafilaxia. Dr. Irimia este primul spital privat din Pitesti, cu o vechime de 31 de ani, in cadrul caruia argesenii pot accesa consultatii, investigatii si tratamente in aproape toate ramurile medicinei. In ambulatoriu sau in regim de internare, functioneaza aici peste 30 de specialitati medicale pe care le acopera medici bine pregatiti, cabinete de medicina muncii, medicina de familie, planing familial, eliberare diverse fise, imagistica medicala si analize medicale.

Tariful pentru o consultatie de alergologie este de 250 de lei in aceasta unitate medicala.

Multi dintre pacientii clinicii se declara multumiti de experienta la Spitalul Dr. Irimia, de calitatea buna a serviciilor, de profesionalismul medicilor, amabilitatea fata de pacienti si de aparatura de ultima generatie. Potrivit unor recenzii mai putin favorabile, pacientii se confrunta cu timpul mare de asteptare si aglomeratia specifice unui spital de stat.

Concluzii

Serviciile de alergologie din Pitesti sunt excelent reprezentate de clinici si cabinete moderne in care pacientii au acces la consultatii, la explorari functionale de spirometrie, la teste alergenice de mai multe tipuri, cu un numar variabil de alergeni, in functie de problemele fiecarei persoane si de recomandarile medicilor. Alegand una dintre unitatile medicale din oras pentru diagnosticul si tratamentul alergiilor, ai toate sansele sa gasesti un alergolog bun, care sa iti aplice un set de teste necesare pentru elucidarea cauzelor simptomelor de care suferi si pentru aplicarea masurilor terapeutice adecvate.