Meniu

Alergologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa te programezi la alergologie in Ploiesti? Multe clinici ofera servicii din acest domeniu, adresate oamenilor de orice varsta care sufera de astm sau alergii. Multi factori din mediul extern pot sa provoace reactii alergice, uneori acestea fiind severe si afectand calitatea vietii. Cateva dintre simptomele specifice unei alergii sunt tusea, stranutul, obstructia nazala, eruptiile cutanate, lacrimarea ochilor etc. Consultatia este necesara pentru a afla ce provoaca alergia si cum pot fi controlate simptomele. 

Intr-un cabinet de alergologie din Ploiesti medicul iti va face un set complex de teste, astfel incat sa determine factorii care provoaca reactiile alergice. De cele mai multe ori, este suficient ca factorii respectivi sa fie evitati, insa in alte situatii poate fi necesar tratament pentru tratarea problemei. Alergiile pot sa apara in orice moment al vietii, astfel ca e indicat sa te adresezi medicului inca de la primele semne, mai ales daca sunt de intensitate variabila. 

Care este pretul unei consultatii de alergologie in Ploiesti?

Pentru controlul eficient al astmului sau pentru determinarea unei alergii, poti sa te adresezi unuia dintre medicii din Ploiesti care sunt specializati in alergologie. Dupa efectuarea testelor, acesta iti va face recomandari utile si va concepe un plan de tratament daca este cazul. Iata care este pretul consultatiei la cele mai bune centre medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristina Surdu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic bine pregatit, cu experienta de doua decenii
 • Amabilitate
 • Interes fata de nevoile pacientului
 • Diversitate de teste alergologice
Centrul Andodent
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie
 • Atentie la detalii si la nevoile pacientului
 • Explicarea procedurilor pas cu pas
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
As Medical
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Tehnici avansate
 • Aparatura performanta
Medicover
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Abordare multidisciplinara
 • Diversitate de servicii
 • Curatenie
Gral Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Abordare profesionista
 • Medici bine instruiti
 • Empatie
 • Comunicare eficienta
 • Curatenie
 • Aparatura moderna
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Alergologie Ploiesti: unde gasesti cei mai buni medici din Ploiesti?

Pentru a afla daca suferi de o alergie, pentru prescriptii de medicamente sau educatie preventiva ai optiunea de a te programa la unul dintre numerosii medici din Ploiesti specializati in alergologie. Pentru ca sunt destul de multe clinici care ofera astfel de servicii, poate fi o provocare sa alegi una. De aceea, trebuie sa te documentezi in prealabil si sa alegi in functie de experienta medicilor. Un alt factor important poate fi parerea altor pacienti, intrucat reputatia unei clinci spune multe despre calitatea serviciilor pe care le ofera.

Clasamentul de mai jos a fost redactat cu scopul de a te ghida in alegerea unei clinici potrivite asteptarilor tale:

1. Dr. Cristina Surdu

In domeniul alergologiei, dr. Cristina Surdu este un nume de referinta in Ploiesti. Aceasta e medic primar in alergologie si imunologie clinica, avand o experienta de aproximativ 20 de ani. Dr. Cristina Surdu pune la dispozitia pacientilor o gama vasta de teste cutanate si spirometrie, astfel incat sa identifice afectiunile alergice si sa dezvolte ulterior un plan de tratament adecvat. Obiectivul sau este de asigura pacientilor o experienta confortabila in timpul testarii si de a ii ajuta sa gestioneze eficient alergiile de care sufera. 

Pentru o consultatie de alergologie, tariful este de 200 lei. 

Pacientii care au ales-o pe dr. Cristina Surdu se arata multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Doamna doctor are experienta vasta, e amabila si interesata de nevoile pacientului. Sunt disponibile diverse teste alergologice si sunt oferite recomandari utile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Surdu
Vezi Pareri

2. Centrul Andodent

Centrul Andodent din Ploiesti ofera servicii din mai multe discipline medicale, una dintre ele fiind alergologia. Acesta si-a deschis portile in 2006, iar initial oferea numai servicii de stomatologie. Astazi, sunt disponibile servicii din peste 20 de specialitati medicale si din echipa fac parte in jur de 60 de cadre medicale. Avand misiunea de a oferi pacientilor acces la ingrijiri medicale integrate, Andodent asigura consultatii de specialitate si tratamente din domenii ca alergologia, cardiologia, ecografia, neurologia, reumatologia si multe altele, avand un portofoliu complex. Intreaga echipa medicala are scopul de a propune solutii optime si de a bifa precizia in diagnostic. Pentru a isi bifa obiectivele, personalul clinicii foloseste aparatura medicala performanta.

Consultatia de specialitate costa 250 lei.

Pacientii apreciaza mai multe aspecte la Centru Andodent, unul dintre acestea fiind faptul ca reuneste numeroase cabinete specializate. Medicii sunt profesionisti, empatici, atenti la detalii si la nevoile pacientilor. Acestia raspund la toate intrebarile pacientilor si explica procedurile pas cu pas. Clinica este curata si atmosfera e placuta. Intregul personal este amabil, rabdator si disponibil sa furnizeze pacientului toate informatiile de care are nevoie. 

3. As Medical

Printre clinicile din Ploiesti care au medici specializati in alergologie se numara si As Medical. Aici vei gasi o echipa multidisciplinara, intrucat se ofera servicii medicale din arii terapeutice precum cardiologia, urologia, psihologia, neurologia etc. Portofoliul clinicii insumeaza consultatii de specialitate si diferite investigatii, fiind concepute scheme terapeutice personalizate pentru fiecare pacient. Se folosesc tehnologii de ultima generatie, astfel ca pacientii sa beneficieze de tratamente dintre cele mai moderne. Din colectiv fac parte mai multi medici primari si medici specialisti, care se afla intr-o dezvoltare continua. 

La alergologie, pretul consultatiei este de 250 sau 300 lei, in functie de numarul de teste. 

As Medical este o clinica foarte apreciata in Ploiesti, potrivit zecilor de recenzii pozitive din mediul online. Medicii sunt profesionisti, ofera explicatii detaliate pacientului si lucreaza organizat. Pe langa buna comunicare, sunt apreciate amabilitatea si atitudinea pozitiva a personalului. Multi pacienti spun ca medicii s-au comportat exemplar si ca folosesc tehnici avansate. Serviciile sunt de calitate superioara si clinica e dotata cu aparatura performanta. 

4. Medicover

Clinica Medicover din Ploiesti este una dintre cele mai bune optiuni pentru consultatia de alergologie. Avand o echipa din care fac parte aproape 30 de specialisti, Medicover dispune de 11 cabinete si ofera servicii din mai multe discipline: alergologie si imunologie, ginecologie, cardiologie etc. Pe langa consultatiile de specialitate, la aceasta clinica se pot efectua diferite explorari functionale si inclusiv analize de sange, intrucat exista punct de recoltare in cadrul clinicii. 

Pentru consultatia initiala de alergologie, se aplica tariful de 250 lei. 

Multe persoane spun ca au avut o experienta pozitiva la Clinica Medicover si ca au fost primiti cu amabilitate inca de la receptie. Despre medici, pacientii sustin ca sunt bine pregatiti si ca ofera explicatii amanuntite privind diagnosticul si tratamentul. Serviciile sunt de calitate, clinica este curata si se pune accent pe o abordare multidisciplinara. Ca dezavantaje, unele persoane mentioneaza ca preturile sunt destul de mari si ca se asteapta zeci de minute la coada, in ciuda existentei programarilor. 

5. Gral Medical

Gral Medical se numara printre clinicile din Ploiesti apreciate pentru calitatea serviciilor din sfera alergologiei si nu numai. Aceasta face parte din grupul cu acelasi nume, a carui prezenta la nivel national este consolidata printr-un numar de 16 clinici, 5 spitale oncologice, 76 de centre medicale si laboratoare de analize. Cu o prezenta de peste doua decenii in Romania, Gral Medical asigura pacientilor servicii personalizate si o gama complexa de investigatii, tratamente si analize. Aparatura performanta si experienta medicilor sunt factori definitorii pentru acuratetea diagnosticului si eficienta tratamentelor oferite la Gral Medical. 

La medic primar, consultatia de alergologie costa 200 lei. 

In mediul online, parerile despre Clinica Gral Medical din Ploiesti sunt impartite. Majoritatea pacientilor noteaza ca au beneficiat de o abordare profesionista, ca li s-a comunicat intr-un limbaj accesibil diagnosticul si ca au primit recomandari utile. Preturile sunt acceptabile si medicii sunt profesionisti, empatici si comunicativi. Clinica este curata, are un design elegant si dispune de aparatura moderna. Pe de alta parte, unii oameni reclama timpii de asteptare si spun ca nu se tine cont de programari.  

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune cabinete si clinici din Ploiesti in cadrul carora pacientii beneficiaza de consultatii de alergologie si tratamente adecvate. Specialistii din domeniu te vor ajuta cu sugestii si recomandari utile prin care sa reduci si sa gestionezi simptomele alergiei, mai ales daca acestea sunt severe si iti provoaca disconfort accentuat. Pe langa consultatia initiala, poate fi necesara monitorizarea pe termen lung, dupa caz.