Meniu

Alergologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de alergologie in Resita, pentru rezolvarea problemelor de sanatate care iti pot pune chiar viata in pericol. Pentru a identifica factorii care iti provoaca simptomele neplacute, ai nevoie de teste specifice, de un diagnostic corect si de un tratament adecvat, precum si de masuri profilactice pentru eliminarea sau evitarea cauzelor.

Vei gasi solutiile competente pe care le astepti, la un medic alergolog din Resita. Pana atunci insa, citeste pana la capat acest articol, pentru a afla unde gasesti un specialist bun.

Cat costa o consultatie de alergologie in Resita? 

Pentru orice serviciu pe care iti propui sa il accesezi, esti interesat/-a intr-o prima faza de pret, ceea ce este valabil si pentru o consultatie de alergologie in Resita. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care trebuie sa te indrepti, precum si tariful perceput pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
VestMed
Clinica-Verificata
260 Ron
  • Pret Consultatie 260 Ron
  • Clinica privata la standarde europene
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Empatie fata de pacienti
  • Personal amabil
  • Dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de alergologie in Resita?

Desi cererea pe piata este mare, exista putini alergologi in Romania, de aceea te poti bucura ca orasul tau se afla printre localitatile care dispun de competentele unui astfel de specialist si ca poti gasi un cabinet de alergologie in Resita. Cu toate acestea, inainte de a suna pentru o programare la consultatie, vrei sa stii cat mai multe lucruri despre activitatea clinicii, despre calitatea serviciilor, despre pregatirea medicului, despre investigatiile disponibile si despre parerile pacientilor care au beneficiat aici de diagnostic si tratament.

VestMed

VestMed este prima clinica privata infiintata in Resita, care pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic si tratament, cu aparatura performanta si medici bine pregatiti in diverse ramuri medicale, printre care alergologie, cardiologie, chirurgie vasculara, alergologie, chirurgie plastica, obstretica-ginecologie, urologie, endocrinologie, pneumologie, reumatologie, dermatovenerologie, medicina interna, gastroenterologie, pediatrie, cardiologie fetala, ortopedie si traumatologie. La cabinetul de alergologie o vei gasi pe dr. Laura Haidar, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, pe competentele careia poti conta pentru  prevenirea, teste cutanate prick, spirometrie, spirometrie cu test de bronhodilatatie, peakflowmetrie, pulsoximetrie, diagnosticarea alergiilor, terapia alergenului specific (imunoterapie), dezensibilizare si managementul simptomelor.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la acest alergolog din Resita vei plati suma de 260 de lei.

In mare parte, pacientii apreciaza prestatiile Centrului medical Vestmed, pe care il considera o clinica privata la standarde europene, cu servicii de calitate, medici profesionisti, bine pregatiti si empatici, personal amabil si dotari moderne. Unele nemultumiri semnalate de persoanele care au lasat recenzii in mediul online se datoreaza reprogramarii consultatiilor de catre personalului clinicii, pe motiv ca medicul lipsea la data programarii initiale. 

Vezi parerile pacientilor despre VestMed
Vezi Pareri

Concluzii

Vizita la un medic specialist in alergologie din Resita reprezinta un pas important in solutionarea problemelor legate de alergii, iar un diagnostic precis si tratamentul corespunzator pot face o diferenta semnificativa pentru calitatea vietii. La cabinetul de alergologie, din cadrul unei clinici de top din oras, vei beneficia de o examinare amanuntita, de o varietate de teste cutanate si respiratorii, pentru identificarea alergenilor care iti provoaca simptomele neplacute. Un medic bine pregatit iti va oferi solutii eficiente de tratament si gestionare a alergiilor. Alegand sa mergi la clinica prezentata in acest articol, ai toate sansele sa gasesti o rezolvare a problemei de sanatate de care suferi, prin servicii medicale la standarde inalte.