Meniu

Alergologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Episoadele de tuse si stranut incep sa fie din ce in ce mai dificil de tinut sub control, asa ca ai luat hotararea de a merge la un medic alergolog in Severin pentru a afla exact despre ce este vorba? Cu siguranta, medicul alergolog este singura persoana in masura care te poate ajuta sa previi agravarea alergiilor, dar si sa le tratezi in mod corespunzator. Prin efectuarea unor teste precise, care trebuie sa se afle in orice cabinet cu aceasta specialitate, pacientul va primi un diagnostic corect, pe baza caruia se va stabili un plan eficient de tratament. Stiai ca alergiile pe care nu le tii sub control iti pot pune viata in pericol?

Tocmai de aceea, pentru a-ti simplifica toate cautarile, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o unitate medicala din Drobeta Turnu Severin la care poti apela cu incredere si unde vei gasi ajutorul de care ai nevoie. Citeste cu atentie informatiile prezentate mai jos si descopera care sunt cadrele medicale pe care te poti baza in orasul tau.

Cat costa o consultatie de alergologie in Severin?

Cel mai probabil vrei sa stii care este pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie in Severin inainte de a-ti face programare. Afla din tabelul de mai jos care este pretul practicat la unitatea medicala din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medchim
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Curatenie impecabila
  • Buna pregatire
  • Echipamente moderne
  • Consultatii amanuntite
  • Investigatii ireprosabile
  • Rezultate excelente
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de alergologie in Severin?

Stim cat de important este pentru tine sa fii corect investigat, consultat si tratat de un alergolog din Severin cu o experienta vasta in domeniu, motiv pentru care iti recomandam sa citesti cu atentie informatiile prezentate mai jos. 

Medchim

Medchim este o unitate medicala infiintata in anul 2007 din Drobeta Turnu Severin cu activitate multidisciplinara, in cadrul careia poti beneficia si de consultatii de alergologie la standarde superioare. Colectivul da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte. In cadrul departamentului de alergologie, prezenta este doamna dr. Cristiana Nicolae, medic specialist in alergologie si imunologie clinica. Cu o experienta vasta in domeniu, medicul reuseste sa puna in aplicare consultatii de specialitate, sa efectueze teste precise, pe baza carora stabileste un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 150 lei.

Curatenia impecabila, personalul bine pregatit in tratarea diverselor afectiuni si echipamentele moderne care se afla in dotarile clinicii sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza la Medchim. Avand dotari de ultima generatie, toate consultatiile si investigatiile sunt ireprosabile, iar rezultatele excelente. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Medchim
Vezi Pareri

Concluzii

Indiferent de sezon, alergiile pot fi o piedica pentru o viata linistita, fiind de-a dreptul necesar ajutorul pus in aplicare de medicul alergolog in Severin. Daca si tu locuiesti in Severin si vrei sa mergi la un medic cu aceasta specialitate, asigura-te ca citesti cu atentie informatiile furnizate anterior in articol.