Meniu

Alergologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alergiile pot influenta negativ calitatea existentei si pot pune chiar in pericol viata persoanelor, de aceea este esential sa mergi la un specialist competent daca te confrunti cu simptome neplacute, in cazul acesta, la un cabinet de alergologie din Suceava. Din articolul de fata vei afla care sunt cele mai bune optiuni in domeniu si care sunt conditiile in care se desfasoara serviciile medicale specializate in orasul tau.

Citeste-l pana la capat si vei sti unde trebuie sa mergi pentru un test alergologic in Suceava si pentru a gasi o rezolvare eficienta pentru problemele de sanatate de care suferi.

Cat costa o consultatie de alergologie in Suceava?

Daca te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de alergologie in Suceava, vrei sa afli cat mai multe amanunte despre conditiile in care poti accesa serviciile, cu bilet de trimitere sau contra-cost. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu servicii specializate, precum si tarifele pentru consultatia in regim privat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Prodan
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interior modern si primitor
 • Abordare plina de rabdare si empatie a fiecarui pacient
 • Medic profesionist si experimentat
 • Solutii medicale eficiente
Alma Clinic
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare a medicilor
 • Solutii eficiente de tratament
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Bethesda
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici profesionisti
 • Echipamente moderne
 • Interior curat
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Cabinete Areni
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Policlinica Bucovina
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor de alergologie din Suceava

Este de la sine inteles ca iti doresti cele mai bune servicii de alergologie din Suceava si pentru asta vrei sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. Ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea unitatilor medicale din top, care sa te ajute sa faci propria evaluare. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre standardele de lucru ale clinicilor si cabinetelor, despre competentele medicilor, despre echipamentele de care dispun si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Adriana Narcisa Prodan

Cabinetul de Alergologie Dr. Adriana Narcisa Prodan ofera pacientilor din Suceava o gama larga de servicii complete in diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor alergice: consultatii, controale, teste cutanate, teste prick, teste patch, teste functionale pulmonare, recomandari pentru analize de laborator si teste de alergologie moleculara, tratamente imunologice si prescriptii de tratament medicamentos. Dr. Adriana Narcisa Prodan este medic primar in alergologie si imunologie clinica.

Pentru o consultatie la acest alergolog din Suceava vei plati suma de 250 de lei.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale cabinetului, interiorul modern si primitor, abordarea plina de rabdare si empatie a fiecarei persoane care solicita ingrijire medicala de specialitate, profesionalismul si experienta medicului si solutiile eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adriana Narcisa Prodan
Vezi Pareri

2. Alma Clinic

In cadrul cabinetului de alergologie de la Alma Clinic, dr. Crina Pantiru, medic specialist cu experienta dobandita la Spitalul Clinic Judetean de Urgențe Sfantul Spiridon din Iasi si la Clinica de Alergologie si Imunologie clinica, pune la dispozitia pacientilor consultatii, teste medicale prick si tratamente diverse pentru afectiunile alergice. Centrul medical Alma este un proiect medical de mare amploare, care ofera sucevenilor servicii in 25 de specializari medicale, beneficiind de pregatirea si experienta a 27 de medici, angajati sau colaboratori, selectati din elita medicala a orasului. Analize medicale, consultatii, tratamente in ambulatoriu, interventii si terapii alternative pot fi accesate in cele doua centre ale Alma Clinic, din Suceava si Falticeni.

Tariful pentru o consultatie de alergologie este de 270 de lei.

Majoritatea pacientilor care au lasat recenzii spun ca sunt multumiti de serviciile Alma Clinic, pe care le considera de calitate. Sunt apreciate profesionalismul, amabilitatea si rabdarea unora dintre medici, precum si solutiile eficiente de tratament primite aici. Sunt si multe persoane care acuza comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, faptul ca nu raspunde la telefon si considera ca unii dintre medici sunt lipsiti de rabdare si empatie fata de pacienti.

3. Bethesda

Reteaua medicala Bethesda dispune de un cabinet de alergologie in Policlinica multidisciplinara, in cadrul caruia poti efectua un teste alergologice – teste serologice, teste cutanate prick si spirometrie, pentru un diagnostic precis si complet al alergiei de care suferi. Te vei adresa aici catre dr. Petru Adumitroaiei, medic specialist imunologie clinica si alergologie. Sub umbrela brandului Bethesda mai functioneaza un spital, un centru de radiologie si cardiologie interventionala, un laborator acreditat, un centru de imagistica performant in Suceava si un centru medical in Gura Humorului.

Pentru o consultatie de alergologie vei plati aici suma de 250 de lei.

Asemenea unor clinici similare, cu o oferta diversa, Bethesda inregistreaza opinii diferite din partea pacientilor. Intre aspectele pozitive amintite in legatura cu activitatea clinicii sunt mentionate profesionalismul medicilor, echipamentele moderne si interiorul curat. Aspectele negative se refera la timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

4. Cabinete Medicale Grupate „Areni”

La Cabinetul Medical Individual Privat de Alergologie si Imunologie Clinica din incinta Centrului Areni din Suceava poti solicita consultatii, spirograma, teste Prick cutanate la alergeni respiratori si alimentari, diagnostic si tratament pentru bolile alergice. Aici activeaza dr. Ana-Maria Scurtu, medic primar alergologie si imunologie clinica. Cabinete Medicale Grupate Areni este un centru medical pluridisciplinar cu o traditie din 1962, care ofera sucevenilor servicii in majoritatea specialitatilor clinice si servicii paraclinice de imagistica medicala.

Pentru consultatie, acest medic alergolog percepe suma de 250 de lei.

Pacientii au opinii diferite fata de experienta la Centrul Areni. O parte dintre ei vorbesc despre servicii de calitate, despre dotari moderne si despre medici profesionisti. Pe de alta parte, multe persoane sunt nemultumite de aglomeratia din policlinica, de timpul mare de asteptare si de personalul de la receptie, care este lipsit de solicitudine.

5. Policlinica Bucovina

La Policlinica Bucovina poti conta pe pregatirea de specialitate si experienta unui medic competent, dr. Adriana Narcisa Prodan, medic primar in alergologie si imunologie clinica. Aceasta efectueaza aici consultatii prin Casa de Asigurari de Sanatate si contra-cost, teste cutanate alergologice prick cu alergeni, testare cutanata intradermica la ser autolog, testari cutanate patch, testare alergologica pentru agenti fizici, testare in vivo a alergiilor lgEmediate, peak flow-metrie, spirometrie,  tratamente antialergic si antiinflamatoare diverse. Policlinica Bucovina, cunoscuta locuitorilor din Suceava si ca Policlinica Industriala, este prezenta de peste 45 de ani pe piata de servicii din oras, si ofera sucevenilor diagnostic si tratament in 20 de specializari si analize medicale in laboratorul propriu.

Contra-cost, pretul consultatiei la alergolog este de 250 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu acesta clinica. Sunt apreciate serviciile de calitate, dotarile moderne ale centrului medical, profesionalismul medicilor si experinta lor clinica. Pe de alta parte, sunt aspecte care ar putea fi imbunatatite, precum gestionarea programarilor, care genereaza timp de asteptare mare, si comportamentul lipsit de empatie al unora dintre cadrele medicale si administrative din unitate.

Concluzii

Cand ai nevoie de solutii eficiente pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor alergice, iti stau la dispozitie serviciile de alergologie din Suceava, disponibile in cadrul unor clinici si cabinete moderne, cu aparatura de calitate si personal competent. Medici alergologi cu experienta efectueaza examinari clinice si teste alergologice diverse, spirometrie, precum si tratamente de specialitate.

In Suceava, poti accesa consultatii si testari la alergologie atat cu bilet de trimitere de la medicul de familie, cat si in regim privat. In urma lecturii acestui articol, ai toate datele necesare unei decizii bine intemeiate rational in alegerea cabinetului in care nevoile medicale si exigentele tale sa fie satisfacute in mod optim.