Meniu

Alergologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la cabinetul de alergologie in Targu Jiu avand in vedere simptomele pe care le prezinti? Atunci cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul si sa soliciti un ajutor de specialitate, pentru a afla care este alergia de care suferi, dar si cum o poti ameliora eficient. Medicul alergolog iti aplica o serie de teste prin intermediul carora afla concret care este afectiunea de care suferi, iar ulterior te indruma cu privire la ce ai de facut si ce tratamente trebuie sa urmezi pentru a te insanatosi. Exista si anumite alergii periculoase pentru sanatate care iti pot pune viata in pericol daca nu sunt tratate imediat. Tocmai de aceea te incurajam sa mergi cat mai curand la un cabinet cu aceasta specialitate.

Daca esti din Targu Jiu si vrei sa gasesti un alergolog priceput, dar nu stii care este acela, poti citi mai departe. In continuare iti prezentam o unitate medicala la care poti apela cu incredere si care iti asigura ajutorul de care ai nevoie.

Care este pretul unei consultatii de alergologie in Targu Jiu?

Te-ai saturat de stranuturile frecvente si de tusea persistenta fara sa ai o afectiune pulmonara si fara sa fii racit, motiv pentru care vrei sa mergi la un cabinet de alergologie in Targu Jiu, dar nu stii cat costa o consultatie? In tabelul de mai jos iti vom afisa care este pretul exact pentru acest serviciu medical, dar si care este unitatea medicala la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Interactiune eficienta cu medicii
  • Buna pregatire
  • Tratament adaptat
  • Teste precise
  • Diagnostic precis
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de alergologie in Targu Jiu?

Pentru ca stim cat este de important pentru tine sa apelezi la ajutorul unui cabinet de alergologie din Targu Jiu cu recenzii pozitive din partea pacientilor, ne-am hotarat sa iti prezentam unitatea care prezinta cea mai multa incredere in randul acestora. Citeste mai departe si descopera tot ce trebuie sa stii despre aceasta:

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu este o optiune de incredere catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de alergologie la standarde superioare. In acest departament medical isi desfasoara activitatea doi medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. Simona Coleasa si dr. Simona Tirca. Pe langa consultatiile de specialitate si diagnosticarea corecta a afectiunii de care pacientii sufera, cele doua doamne doctor au capacitatea de a pune in aplicare si un plan eficient de tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane. Au competenta de a trata urmatoarele afectiuni: astm bronsic alergic, rinite alergice, urticarii, alergii alimentare, dermatite de contact, dermatite atopice. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 150 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile acestei unitati medicale se declara multumiti de interactiunea cu medicii. Echipa da dovada de o buna pregatire in domeniu, fiecare pacient avand posibilitatea de a primi un tratament adecvat, adaptat in functie de propriile nevoi. Prin intermediul testelor precise puse in aplicare, medicul poate sa stabileasca un diagnostic precis, astfel incat sa stie exact care este situatia cu care pacientul se confrunta. Din pacate, timpul petrecut in sala de asteptare este destul de ridicat.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa mergi la un cabinet de alergologie in Targu Jiu pentru a afla care este alergia cu care te confrunti? Daca da, iti recomandam sa iei in considerare unitatea medicala reprezentata anterior in articol, unde ai sansa de a descoperi medici cu o buna pregatire in domeniu, care iti pot oferi un ajutor de specialitate, adaptat in functie de problemele cu care te confrunti.