Meniu

Alergologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care ai nevoie de servicii de alergologie in Timisoara, dar n-ai idee care este clinica cea mai potrivita pentru tine, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii relevante. Prin parcurgerea lui vei descoperi ce trebuie sa faci pentru a beneficia de servicii de calitate, la preturi accesibile, intr-un mediu sigur. Mai mult decat atat, vei afla care este cauza simptomelor tale. 

La cabinetele din Timisoara isi practica meseria medici specialisti, care au acumulat o ampla experienta in domeniu si care iti pot oferi solutii personalizate. Alergiile pot afecta intr-o mare masura calitatea vietii unei persoane si tocmai de aceea, ideal este ca oamenii sa viziteze din timp cabinetul unui medic pentru a determina cauza si pentru a primi tratamentul potrivit. 

Cat costa o consultatie de alergologie in Timisoara? 

In functie de clinica pe care te decizi sa o vizitezi, vei avea acces fie la servicii cu plata, fie la teste alergologice gratuite in Timisoara. Exista medici care se afla in contract cu CAS, ceea ce le permite pacientilor sa obtina serviciile de care au nevoie cu ajutorul biletului de trimitere. Consulta tabelul urmator pentru a vedea care sunt tarifele consultatiilor in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Muresan
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Consultatii online
 • Pachete de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
Dr. Adriana Dragomir
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Dr. Ramona Cioaca
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Medici’s
250 Ron
 • Pretil Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Medic primar si specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Clinica Jose Silva
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de alergologie in Timisoara 

Printr-o vizita la unul din cabinetele de mai jos, ai sansa sa beneficiezi de expertiza unui alergolog din Timisoara, care iti poate oferi sfaturi si indicatii utile. Tine cont atat de aspecte precum pregatirea personalului, aspectul clinicii, tarifele practicate si reputatia obtinuta pe parcursul anilor de activitate, astfel incat alegerea pe care o faci sa fie cea mai buna pentru tine: 

1. Dr. Ramona Muresan 

Primul cabinet de alergologie in Timisoara de pe lista este cel al Dr. Ramona Muresan, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din oras si medic specialist. Cei  peste 15 ani de experienta in domeniu ii permit personalului de aici sa ofere solutii medicale complete, viabile si de efect. Portofoliul de servicii la care au acces pacientii cabinetului este unul variat, in care se regasesc consultatiile de specialitate, spirometria simpla, testarea de tip prick etc. In ceea ce priveste programul cabinetului, acesta este deschis in zilele de marti, joi si vineri. Orele la care oamenii se pot programa variaza, insa exista optiuni atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua. Cei interesati se pot programa prin intermediul platformei online.  

Pretul consultatiei de specialitate variaza intre 180 si 200 de lei. 

Dr. Ramona Muresan este apreciata de pacienti de toate varstele pentru empatia de care da dovada in timpul consultatiilor si testelor de alergologie. Programarile sunt respectate de fiecare data, ceea ce scoate in evidenta respectul pe care medicul il are fata de pacienti. Profesionalismul ii determina pe multi oameni sa revina pentru a beneficia de servicii de calitate, efectuate intr-un mediu placut. In plus, preturile sunt si ele accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ramona Muresan 
Vezi Pareri

2. Dr. Adriana Dragomir  

Urmatorul cabinet la care isi desfasoara activitatea un medic alergolog din Timisoara este cel al Dr. Adriana Dragomir. Printre serviciile la care au acces pacientii se numara consultatiile de specialitate, spirometria cu test bronhodilatator, testul alergic de tip prick, testul alergologic cutanat etc. De asemenea, persoanele care dispun de bilet de trimitere pot beneficia de consultatii in mod gratuit. Cabinetul este deschis luni si vineri intre orele 8 si 14, iar in zilele de marti, miercuri si joi, intre 12 si 20. Astfel, oamenii se pot programa in intervalul cel mai potrivit pentru ei. Programarile se fac prin intermediul numarului de telefon de pe site. 

Un consult alergologic costa 280 de lei. 

Caracteristica pe care oamenii o apreciaza in mod deosebit la activitatea Dr. Adriana Dragomir este devotamentul. Exista persoane care au avut de mult timp probleme cu alergiile, iar pintr-o vizita la acest cabinet au descoperit solutiile de care aveau nevoie pentru a-si gestiona simptomele. Aspectul cabinetului este placut si primitor, ceea ce contribuie la atmosfera placuta. 

3. Dr. Ramona Cioaca 

Un alt loc spre care se pot orienta persoanele cu alergii pentru a beneficia de expertiza unui alergolog bun in Timisoara este cabinetul Dr. Ramona Cioaca, medic primar, doctor in medicina si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes. Cei care aleg sa viziteze acest cabinet au acces la consultatii medicale de specialitate, teste alergologice cutanate la diversi alergeni, tratamente etc. De asemenea, cabinetul se afla in contract cu CAS, asa ca preturile consultatiilor pot fi decontate in cazul celor care se prezinta cu un bilet de trimitere. Cabinetul este deschis luni si miercuri in intervalul 13-20, iar martea, joia si vinerea, intre orele 8 si 15. Pentru programari, oamenii pot folosi numarul de telefon al cabinetului. 

Pretul consultatiei de alergologie este de 250 de lei. 

Activitatea Dr. Ramona Cioanca este apreciata, in special, pentru profesionalism, rabdare si amabilitate. Mai multe persoane au reusit sa gaseasca tratamentul de care aveau nevoie in urma consultatiei la acest cabinet, ceea ce le-a determinat sa-l recomande si altora intr-o situatie similara. Explicatiile pe care medicul le ofera sunt prezentate intr-o asa maniera incat sa fie pe intelesul tuturor, pentru a nu exista nelamuriri la final de consult.  

4. Medici’s  

Tot pentru a avea posibilitatea de a efectua un test alergologic in Timisoara la un pret accesibil, cei interesati au ca optiune clinica Medici’s. De aceasta ramura de servicii se ocupa Prof. Univ. Dr. Carmen Bunu Panaitescu, care se afla in parteneriat academic si Dr. Alina Balaceanu. Consultul de specialitate se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor si consta in anamneza, examen clinic si stabilirea planului terapeutic sau de investigatii. Cei doi medici mentionati au contract cu CAS, iar consultatiile de specialitate pot fi decontate. Alte servicii pentru care pot opta pacientii sunt testul cutanat, testul de bronhodilatatie, testarea prick to prick etc. Programarile se pot face foarte usor prin intermediul platformei online. 

Pentru o consultatie de specialitate, pretul variaza intre 250 si 350 de lei.

Datorita experientei placute de care au avut parte la Medici’s, mai multe persoane au decis sa recomande mai departe serviciile clinicii. Activitatea personalului medical se caracterizeaza prin amabilitate, atentie la detalii si profesionalism. De asemenea, locatia este foarte buna, curata si primitoare. Au existat si cateva situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate. 

5. Clinica Jose Silva 

Ultima clinica de pe lista la care pot apela oamenii pentru servicii de alergologie in orasul Timisoara este Jose Silva. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Elena Ciurariu, medic specialist in alergologie si Dr. Laura Haidar, medic specialist in imunologie. In portofoliul de servicii se regasesc consultatiile de specialitate, spirometria cu test bronhomotor, monitorizarea functiei respiratorii, testul cutanat patch etc. Persoanele interesate de o programare pot apela unul din cele doua numere de telefon ale clinicii sau pot lasa un mesaj la adresa de E-mail a acesteia. 

Consultatia de specialitate costa 200 de lei. 

Profesionalismul, amabilitatea si implicarea sunt doar cateva din cuvintele folosite de pacienti pentru a descrie activitatea medicilor din cadrul Clinicii Jose Silva. Serviciile medicale sunt efectuate intr-un spatiu sigur si primitor, in care normele de igiena sunt respectate cu strictete. In acelasi timp, un aspect negativ legat de clinica este faptul ca programarile nu sunt mereu respectate.

Concluzii 

Prin urmare, programandu-te la o clinica de alergologie din Timisoara vei avea acces la servicii de calitate, oferite de un personal medical bine pregatit si cu experienta in domeniu. Pe urma, pe baza informatiilor obtinute, medicul iti va recomanda un plan de tratament potrivit. Nu uita sa te prezinti la control in mod periodic, pentru ca alergologul sa-ti monitorizeze starea de sanatate.