Meniu

Alergologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu simptome frecvente de rinita, tuse persistenta sau eczeme, ai nevoie de o consultatie de specialitate, la un cabinet de alergologie din Valcea, pentru a identifica o cauza exacta, a gasi tratamentul adecvat si sfaturi competente pentru gestionarea alergiilor. Desi este tot mai mare cererea de alergologi pe piata medicala, avand in vedere frecventa sporita a afectiunilor de acest tip, nu toate orasele dispun de specialisti in domeniu.

Te vei bucura sa afli ca municipiul Ramnicu-Valcea este printre localitatile in care pacientii pot conta pe experienta si pregatirea unui alergolog bun.

Cat costa o consultatie de alergologie in Valcea?

Inainte de a suna la clinica pentru programare, vrei sa afli, desigur, cat mai multe informatii despre serviciile de alergologie din Valcea. In tabelul de mai jos vei gasi, alaturi de numele unitatii medicale spre care ar trebui sa te indrepti, tariful practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Doinamed
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Diversitatea serviciilor
  • Echipa profesionista de medici
  • Dotari moderne
  • Solutii eficiente de tratament
  • Aglomeratie
  • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de alergologie in Valcea?

Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta atunci cand ai decis sa mergi la cabinetul de alergologie din Valcea, ai nevoie de amanunte suplimentare despre activitatea clinicii in care acesta functioneaza. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te-ar putea convinge asupra calitatii serviciilor. Citeste textul pana la final si vrei sti la ce ar trebui sa te astepti in materie de standarde de lucru ale unitatii medicale, de testele alergologice disponibile si de competente ale medicului. Vei afla, de asemenea, care sunt parerile pacientilor care au beneficiat aici de diagnostic si tratament.

Clinica Doinamed

La Clinica Doinamed Nord din Valcea, pacientii pot accesa, intr-un sediu modern, echipat cu aparatura de ultima generatie, servicii de radiologie RMN, alergologie, diabet, gastroenterologie, hematologie, nefrologie, neurologie, O.R.L., ortopedie, pediatrie si psihiatrie. O gama larga de consultatii, analize, investigatii si tratamente se pot accesa in reteaua Doinamed cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pe baza contractului clinicilor cu Casa de Asigurari de Sanatate Valcea. La alergologie poti beneficia de consultatie, control, teste alergologice diverse, spirometrie, interpretare analize, tratamente imunologie si prescriptii de medicamente. Aici activeaza un medic cu experienta, dedicat profesiei, dr. Gina-Ecaterina Nimigeanu, medic primar alergologie si imunologie clinica. Din reteaua Doinamed mai fac parte Clinica 1 Mai Doinamed, Spitalul de boli cronice Doinamed si un laborator de analize medicale. 

Pretul consultatiei de alergologie in acest centru medical este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza competentele echipei profesioniste de medici de la Doinamed, diversitatea serviciilor, dotarile moderne si tratamentele eficiente. Clinicile mai au insa aspecte de imbunatatit in activitatea lor. Sunt multe persoane care reclama timpul de asteptare mare, aglomeratia si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doinamed
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai nevoie de servicii de alergologie in Valcea si mergi catre cabinetul prezentat in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, ai toate sansele de a beneficia de standardele inalte in actul medical, ale unei clinici moderne, de investigatii si teste amanuntite, cu ajutorul carora sa poti obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru nevoile tale. Poti conta aici pe pregatirea unui medic alergolog bun, cu experienta clinica si competente in gestionarea bolilor alergice. Nu mai amana vizita la medic si programeaza cat mai curand o consultatie de alergologie, un prim pas catre o sanatate mai buna si o calitate ridicata a vietii.