Meniu

Alergologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o programare la alergologie in Zalau, ai optiunea de a alege dintre serviciile a doua unitati medicale renumite in oras. Medicul alergolog este cel la care trebuie sa apelezi atunci cand ai nevoie de efectuarea unor teste alergologice sau de tratament pentru alergii diagnosticate in trecut. Cateva dintre simptomele frecvente ale alergiilor sunt nasul infundat, inrosirea pielii, lacrimarea ochilor si stranutul. Acestea sunt provocate in anumite medii sau la contactul cu anumiti factori, iar daca se manifesta sever, trebuie sa mergi cat mai repede la medicul alergolog. 

Praful, polenul, intepaturile de insecte, acarienii si parul animalelor sunt cativa dintre cei mai frecventi alergeni. Daca suspectezi ca suferi de astm sau de o alergie, primul pas este sa te programezi la un medic alergolog. Acesta iti va efectua o serie de teste in cabinetul sau, dupa care iti va recomanda tratament, daca este necesar. In general, e suficient sa eviti factorii care iti provoaca simptomele respective, dar alteori poate fi nevoie de tratament medicamentos si monitorizare. 

Care este pretul unei consultatii de alergologie in Zalau?

In Zalau sunt situate cateva clinici medicale unde poti beneficia de servicii din domeniul alergologiei. Preturile pentru o consultatie sunt similare, dar pot sa difere in functie de pregatirea medicilor si de reputatia clinicii. Mai jos poti vedea ce tarife se practica in cadrul celor mai apreciate unitati medicale din acest oras in cadrul carora exista si cabinet de alergologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Loyal
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate
 • Diversitate de specialitati medicale
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza
Policlinica Salvosan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Lipsa de profesionalism a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici poti merge pentru consultatia de alergologie in Zalau?

Pentru a beneficia de consultatii sau tratamente din domeniul alergologiei, locuitorii orasului Zalau se pot indrepta catre clinicile din apropierea lor, care gazduiesc medici specializati in acest domeniu. Iata care sunt cele mai bune variante: 

1. Centrul Medical Loyal

Centrul Medical Loyal este unul dintre cele mai apreciate centre medicale din Zalau, alergologia fiind una dintre specialitatile prezente pe lista de servicii. Pe langa aceasta, se mai ofera consultatii si tratamente de ginecologie, cardiologie, alergologie, nefrologie etc. La acest centru medical se efectueaza diverse investigatii pentru precizie in diagnostic, fiind disponibil inclusiv departament de imagistica medicala CT. De asemenea, la Centrul Medical Loyal se fac si analize de laborator. Se foloseste aparatura performanta, iar medicii au experienta vasta si lucreaza interdisciplinar pentru a asigura tratamente eficiente. 

Pentru o consultatie de alergologie, se achita suma de 200 lei.

Recenziile de la pacienti sunt in mare parte pozitive. Multi dintre ei sustin ca au intalnit medici profesionisti si amabili, care dau dovada de experienta si implicare. Ingrijirile sunt de calitate si oamenii apreciaza faptul ca sunt disponibile servicii din mai multe specialitati medicale. Amabilitatea personalului si curatenia din clinica sunt alte avantaje mentionate de pacienti in mediul online. Ca dezavantaje, unele persoane sustin ca organizarea este defectuoasa, intrucat programarile se decaleaza. De asemenea, unii oameni sunt de parere ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Loyal
Vezi Pareri

2. Policlinica Salvosan Ciobanca

Pentru consultatia de alergologie, poti alege inclusiv Policlinica Salvosan Ciobanca din Zalau. Aceasta pune la dispozitia oamenilor servicii medicale dintr-o gama variata de arii terapeutice si reuneste o echipa de medici inalt calificati. Policlinica si-a deschis portile in anul 1991 si se afla intr-o continua extindere in ceea ce priveste catalogul de servicii medicale oferite. Inca de la deschidere, o alta prioritate pentru Salvosan Ciobanca o reprezinta investitia in aparatura performanta. 

Pentru consultatia initiala de alergologie, pretul este de 250 lei. 

Referitor la parerile pacientilor, majoritatea sunt pozitive. Personalul este caracterizat de profesionalism si amabilitate. Cadrele medicale au o atitudine respectuoasa fata de pacient si folosesc aparatura performanta. Desi majoritatea pacientilor spun ca serviciile medicale sunt de calitate, exista si persoane care se declara nemultumite de preturi si de aspectul clinicii. 

Concluzii

Acestea sunt clinicile din Zalau care ofera o gama larga de servicii medicale, inclusiv din domeniul alergologiei. Daca suspectezi ca ai o alergie si vrei sa afli ce o provoaca, alergololul este specialistul care te poate ajuta. Consultatia incepe printr-un dialog in care ii oferi medicului detalii despre simptome si istoricul tau medical, dupa care vor fi efectuate teste alergologice.