Meniu

Acid hialuronic buze Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe detalii despre procedura de injectare acid hialuronic in buze in Alba Iulia? In acest articol, vor fi prezentate principalele optiuni de clinici unde se realizeaza aceasta procedura, potrivita pentru pentru oricine isi doreste buze voluminoase si o simetrie imbunatatita a acestora.

Procedura este minim invaziva si rezultatele sunt vizibile imediat, fiind recomandata persoanelor care isi doresc un volum mai mare al buzelor sau un contur mai bine definit. In Alba Iulia, exista suficiente optiuni de clinici unde raportul calitate-pret este bun si pe care numerosi pacienti le aleg pentru servicii din sfera dermatologiei, esteticii si chirurgiei plastice.

Cat costa 1 ml de acid hialuronic pentru buze in Alba Iulia?

Pretul este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand alegi o locatie din Alba Iulia pentru augmentarea cu acid hialuronic a buzelor. Din acest motiv, iti prezentam un tabel in care au fost incluse cele mai bune optiuni din punct de vedere al raportului calitate-pret si al satisfactiei pacientilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Dermisana
Clinica-Verificata
900 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 900 Ron
 • Servicii si produse de inalta calitate
 • Rezultate eficiente si de durata
 • Personal bine pregatit
 • Comunicare si orientare catre pacient
Dr. Filip Claudiu
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta
 • Profesionalism
 • Echipamente moderne
Dr. Oancea
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si rabdare
 • Pregatire continua
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica pentru injectarea cu acid hialuronic in buze in Alba Iulia?

Daca Alba Iulia este orasul pe care l-ai ales pentru procedura de injectare cu acid hialuronic a buzelor, probabil ca o simpla cautare pe Google nu va fi suficienta in etapa de alegere a unei clinici.

Din clasamentul urmator, poti afla detalii de interes cu privire la activitatea celor mai renumite clinici situate in zona ta:

1. Dermisana

In Alba Iulia, Clinica Dermisana este una dintre cele mai bune optiuni pentru persoanele care vor sa apeleze la injectiile cu acid hialuronic in buze. La aceasta clinica, se ofera servicii medicale si tratamente minim invazive de medicina estetica si remodelare corporala, printre altele. Se foloseste aparatura performanta si se mizeaza pe tratamente care necesita un timp scurt de recuperare. Echipa medicala are experienta si pune pe primul loc siguranta pacientilor.

Tariful pentru marirea buzelor cu acid hialuronic porneste de la 900 lei/1 ml.

Aceasta clinica este foarte apreciata in randul pacientilor, lucru dovedit de numeroasele recenzii pozitive oferite de catre acestia. Serviciile si produsele sunt de inalta calitate, iar aparatura folosita este de ultima generatie. Personalul este profesionist, comunicativ si orientat catre pacient. Clinica este moderna si atmosfera prietenoasa. De asemenea, rezultatele sunt sigure, eficiente si de durata.

Vezi parerile pacientilor despre Dermisana
Vezi Pareri

2. Dr. Filip Claudiu

In Alba Iulia, injectarea acidului hialuronic in buze este un serviciu pus la dispozitia pacientilor de dr. Filip Claudiu. Medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, acesta are un parcurs academic si profesional complex. Si-a perfectionat cunostintele dobandite de-a lungul anilor de studiu in cadrul unor stagii de pregatire la Paris si Martinique, unde si-a insusit tehnici performante din domeniul sau de activitate. Cu o experienta de peste 10 ani, dr. Filip Claudiu mizeaza pe o pregatire continua si pe folosirea tehnologiilor de varf pentru asigurarea calitatii actului medical.

Injectarea cu acid hialuronic in buze costa 1.200 lei/1 ml.

Majoritatea persoanelor care au apelat la dr. Filip Claudiu se declara multumite de calitatea rezultatelor obtinute. Medicul da dovada de profesionalism si este bine pregatit. Isi desfasoara activitatea intr-un mediu curat si foloseste echipamente performante.

3. Dr. Oancea

Un nume de referinta in Alba Iulia la capitolul de chirurgie plastica este dr. Adrian Oancea, care pune la dispozitia pacientilor o gama variata de proceduri, menite sa imbunatateasca aspectul fizic si sa corecteze anumite imperfectiuni, printre care si injectiile cu acid hialuronic in buze. Cu o experienta de peste 35 de ani, acesta a participat la stagii de pregatire in Germania si Italia, unde a cunoscut practici chirurgicale moderne. Acesta continua sa participe la congrese si workshop-uri organizate in tara si in strainatate, astfel incat sa ramana la curent cu cele mai noi tratamente si proceduri din domeniu.

Pretul pentru augmentarea buzelor cu acid hialuronic porneste de la 1.200 lei/1 ml.

Pacientii il descriu pe dr. Adrian Oancea ca fiind un adevarat profesionist si o persoana amabila si rabdatoare. Acestia se declara multumiti de rezultate si de felul in care medicul lucreaza, motiv pentru care il recomanda cu incredere si altor persoane.

Concluzii

Injectarea cu acid hialuronic in buze este o procedura efectuata de mai multi medici din Alba Iulia, in cadrul unor clinici si centre medicale moderne. Persoanele interesate de aceasta procedura trebuie sa aleaga un medic sau o clinica in functie de experienta si pot tine cont si de parerile exprimate de alti pacienti.

Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, e necesar sa fie utilizate produse de inalta calitate si medicul trebuie sa aiba experienta. Ambele criterii sunt bifate de suficiente clinici din acest oras.