Meniu

Acid hialuronic buze Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In scopul de a obtine tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Baia Mare, trebuie sa te interesezi in legatura cu saloanele si clinicile de infrumusetare la care se efectueaza acest tip de serviciu. Proprietatile acidului hialuronic fac posibila injectarea lui in mai multe zone ale corpului, ceea ce inseamna ca exista o gama variata de servicii la clinicile respective.

Centrele din Baia Mare se remarca prin materiale de calitate si medici specialisti, care fac tot posibilul sa le ofere pacientilor tratamente personalizate. Bineinteles, doar pentru ca scopul lor este unul comun, nu inseamna ca preturile practicate sunt aceleasi.

Cat costa injectarea cu acid hialuronic pentru buze in Baia Mare?

Cand vine vorba de pretul acidului hialuronic pentru buze in Baia Mare, acesta difera in functie de brand si cantitate. In cazul in care n-ai idee care este cantitatea ideala de acid hialuronic de care ai nevoie pentru a vedea rezultate, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la un consult de specialitate. Consulta tabelul de mai jos pentru a-ti face o idee despre costul tratamentului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Dr. Bene
Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Experienta de peste 10 ani
 • Diverse parteneriate
Victoria Classestet
1.050 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.050 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente
 • Perfectionare continua
 • Studii in strainatate
Dr. Claudiu Filip
1.350 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.350 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic specialist
 • Studii in strainatate
 • Experienta de peste 10 ani
 • Perfectionare continua
Clinica Demian Grad
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Diversi colaboratori
Advance Aesthetic
1.255 Ron
 • Pretul injectarii cu 1 ml de Acid hialuronic porneste de la 1.255 Ron
 • Echipamente de ultima de ora
 • Medic specialist
 • Gama variata de tratamente
 • Experienta in domeniu
 • Produse de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care exista tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Baia Mare

Pentru a crea topul de mai jos, au fost selectate mai multe clinici si saloane la care se realizeaza injectarea cu acid hialuronic a buzelor, in Baia Mare. Poate ca pentru tine conteaza foarte mult opinia celorlalti pacienti care au beneficiat de serviciile unei clinici, in timp ce pentru altii, pretul este factorul decisiv. Noi ti-am pregatit mai jos toate informatiile relevante in acest sens:

1. Dr. Alexandra Bene

Persoanele care isi doresc sa aiba acces la o gama variata de tratamente de infrumusetare, precum cel cu acid hialuronic pentru buze, in orasul Baia Mare, se pot duce la clinica Dr. Alexandra Bene, medic specialist in dermato-venerologie. Experienta de peste 10 ani in domeniu, ii permite medicului sa ofere cele mai eficiente solutii de tratament, iar parteneriatele cu branduri de renume asigura intotdeauna materiale de calitate. Cu ajutorul lor, Dr. Alexandra Bene livreaza servicii profesionale, respectand cele mai inalte standarde din domeniu. Pe langa tratamentul de marire a buzelor, la aceasta clinica, acidul hialuronic mai este folosit si pentru pometi, corectia ridurilor nazolabiale si corectia ridurilor superficiale.

Tratamentul de marire a buzelor cu acid hialuronic costa 700 de lei pentru 0,55 ml si 1.250 de lei pentru 1 ml.

De-a lungul activitatii sale, clinica a obtinut un rating perfect din partea utilizatorilor, ceea ce arata ca oamenii sunt super multumiti de tratamentele si rezultatele de care au avut parte. Locatia este curata si primitoare, iar sfaturile si recomandarile pe care le primesc pacientii ii ajuta sa se bucure de efecte pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexandra Bene
Vezi Pareri

2. Victoria Classestet

Un alt loc in care oamenii pot opta pentru diverse cantitati in ceea ce priveste injectarea acidului hialuronic in buze, in Baia Mare, este Victoria Classestet. Scopul echipei formate din medici dedicati, precum Dr. Doinita Ignatescu, Dr. Flavia Ont si Dr. Carmen Doina Ont, este de a oferi unui numar cat mai mare de pacienti acces la servicii medicale de chirurgie plastica si estetica, pneumologie si dermatologie. In scopul de a efectua o gama cat mai variata de tratamente, clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, precum Laserul Fractionat CO2 Ablativ, folosit pentru rejuvenarea faciala. Un alt tratament din gama de servicii cu acid hialuronic pentru care pot opta oamenii este augmentarea pometilor, a liniei mandibulare si a santurilor nazogeniene.

Preturile pentru injectari cu acid hialuronic pornesc de la 700 de lei, pentru 0,5 ml, 850 de lei pentru 0,7 ml si 1.050 de lei pentru 1 ml.

Sustinerea morala din partea personalului medical i-a ajutat pe pacienti sa treaca peste teama pe care o aveau in legatura cu anumite proceduri estetice, lucru pe care il marturisesc chiar ei in recenziile postate. Amabilitatea si daruirea medicilor le determina pe multe persoane sa revina.

3. Dr. Claudiu Filip

Tot pentru tratamentul cu acid hialuronic in Baia Mare, persoanele interesate se pot duce la Dr. Claudiu Filip, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. A absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca. Datorita studiilor realizate in Franta, Dr. Claudiu Filip a avut posibilitatea sa lucreze impreuna cu personalitati din domeniu, care l-au sprijinit sa-si insuseasca cele mai noi tehnici de chirurgie plastica si nu numai. Dupa ce a studiat in strainatate, s-a intors in tara, in scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la tratamente estetice de calitate.

Injectarea cu acid hialuronic pentru buze costa 1.350 de lei.

In recenziile pe care le-au acordat, pacientii apreciaza profesionalismul de care da dovada Dr. Claudiu Filip in activitatea lui profesionala. Chiar daca au trecut ani de la momentul in care au beneficiat de tratament, rezultatele interventiilor respective incat se pot vedea, ceea ce dovedeste calitatea actului medical. Tocmai de aceea, utilizatorii recomanda serviciile tuturor celor interesati.

4. Clinica Demian Grad

Persoanele care vor sa beneficieze de serviciile unei echipe dornice sa ajute, se pot duce la clinica Damian Grad, unde se efectueaza, printre altele, si tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Baia Mare. Din echipa medicala fac parte Dr. Ramona Demian si Dr. Alecsandra Grad, medici specialisti in dermatologie, estetica dermatologica. Pe langa injectarile cu acid hialuronic, persoanele interesate pot sa beneficieze si de injectari cu botox si multe alte servicii similare.

Pretul tratamentului este de 1.200 de lei.

Aspectele pe care utilizatorii le apreciaza cel mai mult in recenziile pe care le-au acordat clinicii Damian Grad sunt amabilitatea si profesionalismul. Interactiunea placuta de care au avut parte cu personalul medical i-a determinat pe multi dintre ei sa revina.

5. Advance Aesthetic

La Advance Aesthetic, pacientii pot gasi diverse tratamente pentru fata si corp, printre care se numara si cele cu acid hialuronic pentru buze, toate in Baia Mare. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Simona Nitulescu, care a urmat cursuri de calificare in domeniul esteticii in Marea Britanie, iar scopul ei principal este de a se asigura ca fiecare pacient primeste cel mai bun tratament posibil. Efectuarea celor mai complexe tratamente este posibila datorita echipamentelor de ultima generatie, care se afla in dotarea clinicii. Pe langa, buze, alte zone ce pot fi tratate cu acid hialuronic aici sunt pometii, barbia, zona din jurul ochilor, liniile, ridurile etc. Atat femeile, cat si barbatii pot beneficia de serviciile de aici pentru a obtine infatisarea pe care si-au dorit-o mereu.  

Pentru tratamentul de marire a buzelor cu acid hialuronic, preturile variaza intre 1.255 de lei, pentru acidul Restylane si 1.450 de lei pentru Juvederm Vycross Range.

Pacientii care au beneficiat de tratamentele Advance Aesthetic au fost foarte multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut. Exista persoane care marturisesc ca dupa tratament, si-au recapatat in sfarsit increderea in sine, ceea ce le-a determinat sa o recomande si altora.

Concluzii

In final, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de tratamentul care consta in injectarea acidului hialuronic in buze, in Baia Mare, este sa gasesti o clinica sau un salon de infrumusetare care sa se potriveasca cerintelor tare. In acest fel, iti poti schimba fizionomia dupa bunul plac!