Meniu

Acid hialuronic buze Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane si-au manifestat interesul fata de tratamentul cu acid hialuronic in buze in Brasov, acesta fiind unul dintre orasele in care sunt situate mai multe clinici de estetica si dermatologie. Daca iti doresti mai multa fermitate si volum la nivelul buzelor, augmentarea cu acid hialuronic poate fi procedura de care ai nevoie.

In numeroase clinici din Brasov, se folosesc produse de inalta calitate si se lucreaza in conditii stricte din punct de vedere al igienei, astfel incat pacientii sa beneficieze in siguranta de tratamente. In acest articol, poti vedea care sunt cele mai reputate clinici din oras, renumite pentru calitatea rezultatelor si pentru numarul mare de clienti multumiti.

Cat costa 1 ml de acid hialuronic pentru buze in Brasov?

Locuiesti in Brasov sau ai ales acest oras pentru tratamentul cu acid hialuronic in buze? Pentru a obtine rezultate pe masura asteptarilor, este necesar sa apelezi numai la profesionisti. Iata care sunt clinicile favorite ale persoanelor care locuiesc aici sau care se deplaseaza din alte judete pentru augmentarea buzelor cu acid hialuronic, precum si pretul pentru 1 ml de acid:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic buze
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.464 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu Acid hialuronic 1 ml porneste de la 1.464 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si implicat
 • Produse de calitate
 • Tehnologii de top
 • Curatenie si confort
C Beauty
2
1.650 Ron
 • Pret Injectare Acid hialuronic 1 ml 1.650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Profesionalism
 • Comunicare eficienta
 • Amabilitate si rabdare
Skin Laser Clinic
3
1.600 Ron
 • Pret Injectare Acid hialuronic 1 ml 1.600 Ron
 • Gama vasta de servicii
 • Numeroase proceduri faciale
 • Preturi accesibile
 • Clinica moderna si curata
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Acid hialuronic in buze Brasov: clasamentul celor mai bune clinici de estetica

In orasul Brasov sunt situate cateva clinici de estetica populare in randul persoanelor care investesc periodic in proceduri de infrumusetare, injectiile cu acid hialuronic in buze fiind unul dintre cele mai cautate tratamente.

Daca iti doresti un efect de marire al buzelor si rezultate cu aspect natural, te poti orienta catre serviciile uneia dintre clinicile urmatoare:

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique din Brasov reprezinta o optiune de top in materie de tratamente si proceduri faciale si corporale de infrumusetare si corectare a unor imperfectiuni, din lista de servicii facand parte si injectiile cu acid hialuronic in buze. aBeauty Clinique este cea mai mare retea de clinici de estetica din Romania, care pune la dispozitia pacientilor o suita diversificata de tratamente neinvazive si minim invazive din sfera esteticii si dermatologiei. Echipa nationala a brandului este formata din peste 50 de specialisti, care folosesc tehnologii performante si acorda atentie deosebita utilizarii responsabile a resurselor.

La aceasta clinica, pretul pentru injectarea cu acid hialuronic porneste de la 1.464 lei/1 ml.

Dintre zecile de pacienti care si-au exprimat parerea in mediul online despre aBeauty Clinique si serviciile sale, cei mai multi spun ca au avut o experienta placuta si recomanda clinica. De asemenea, acestia se declara multumiti de rezultatele obtinute in urma injectarii. Se folosesc produse de calitate si tehnologii de top, iar spatiul este curat si confortabil. Personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea, rabdarea, promptitudinea si implicarea. Procedurile sunt explicate in detaliu si serviciile sunt de inalta calitate.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. C Beauty

Lista celor mai renumite clinici din Brasov in cadrul carora poti beneficia de procedura de injectare acid hialuronic in buze continua cu C Beauty. Lista de servicii a clinicii este foarte diversificata si inglobeaza numeroase tratamente faciale, corporale si injectabile. Pe langa experienta personalului, calitatea premium a serviciilor estetice este sustinuta de folosirea unei aparaturi de ultima generatie.

La C Beauty, injectarea unui ml de acid hialuronic in buze are tariful de 1.650 lei.

Pacientii spun ca au avut o experienta placuta si ca rezultatele obtinute in urma augmentarii buzelor cu acid hialuronic sunt pe masura asteptarilor. Profesionalismul este caracteristica definitorie a personalului, care explica fiecare pas al procedurii si pune pret pe calitatea serviciilor. Intregul colectiv este bine pregatit, amabil, rabdator si serios, dand dovada de grija pentru pacient.

3. Skin Laser Clinic

Skin Laser Clinic se inscrie cu brio in randul celor mai moderne clinici de dermatologie estetica din Brasov, fiind specializata in numeroase tratamente corporale si faciale, printre care si injectarea cu acid hialuronic in buze. Medicii care lucreaza in cadrul acestei clinici au urmat traininguri internationale si sunt la curent cu ultimele tehnici din sfera lor de activitate. Pentru ca tratamentele sa fie sigure si eficiente deopotriva, se foloseste aparatura de ultima generatie.

Pentru 1 ml de acid hialuronic Juvederm Ultra 3, tariful este de 1.600 lei.

Pacientii spun ca la aceasta clinica se ofera servicii de cea mai inalta calitate si ca este dotata cu aparatura de ultima generatie. Atmosfera este una placuta si intregul personal, atat cel medical, cat si cel administrativ, este laudat pentru amabilitate, empatie, atentie la cele mai mici detalii, profesionalism si rabdare. De asemenea, procedurile sunt explicate in detaliu.

Concluzii

Injectarea cu acid hialuronic in buze este o procedura aflata la mare cautare in clinicile din Brasov, acest tratament fiind simplu si minim invaziv. Daca se folosesc produse de calitate si tehnici corecte, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor: buzele vor capata mai mult volum si forma acestora va fi redefinita. Cele mai reputate clinici indeplinesc acest criteriu si reprezinta optiuni de top inclusiv pentru persoane care vin din afara orasului.