Meniu

Acid hialuronic buze Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Injectarea cu acid hialuronic a buzelor in Constanta reprezinta un serviciu cautat in egala masura de persoanele care locuiesc in zona si de cele care se afla doar in vizita. Un astfel de tratament poate sa imbunatateasca aspectul in mod considerabil. Tot ce face injectarea este sa scoata in evidenta trasaturile care iti plac cel mai mult la tine!

Cei mai multi oameni privesc orasul Constanta ca pe o destinatie ideala pentru vacanta de vara, dar aici se afla multe in clinici in care isi desfasoara activitatea medici profesionisti din domeniul chirurgiei estetice. Tocmai de aceea, tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a aduce o schimbare in viata ei, este sa viziteze una din aceste clinici.

Cat costa injectarea cu acid hialuronic a buzelor in Constanta?

Clinicile si saloanele de infrumusetare care ofera tratamentul cu acid hialuronic pentru buze din Constanta nu practica aceleasi preturi si tocmai de aceea, este important sa te informezi din timp cu privire la acest aspect. Cu ajutorul tabelului de mai jos, iti poti da seama care este clinica la ca te poti duce pentru a beneficia de o oferta avantajoasa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.464 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu Acid hialuronic porneste de la 1.464 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Rezultate dovedite prin masuratori
 • Confidentialitate
 • Aparitii media
Dr. Dali
2
1.400 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu Acid hialuronic porneste de la 1.400 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal specializat
 • Tratamente premium
 • Gama variata de servicii
 • Rezultate dovedite
 • Oferte lunare
 • Nu toti pacientii sunt multumiti de rezultate
Aesthetica
3
1.750 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu Acid hialuronic porneste de la 1.750 Ron
 • Tehnologii avansate
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Educatie continua
Diantus
1.700 Ron
 • Pret Injectare Acid hialuronic 1.700 Ron
 • Aparatura de inalta clasa
 • Cadre medicale specializate
 • Gama variata de servicii
 • Sali de operatii
 • Experienta in domeniu
 • Nu toti pacientii au fost multumiti de rezultate
Alderma
1.200 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu Acid hialuronic porneste de la 1.200 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Produse premium
 • Diverse promotii
 • Ambianta placuta si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face injectari cu acid hialuronic pentru buze in Constanta

Bineinteles, pretul acidului hialuronic pentru buze in Constanta nu trebuie sa fie singurul factor pe care il ai in vedere inainte de a renunta la o clinica in favoarea alteia. Mai mult ca sigur, iti doresti sa apelezi la un specialist cu experienta in domeniu, care te poate ajuta sa obtii look-ul pe care l-ai vrut dintotdeauna, asa ca trebuie sa alegi cu mare atentie clinica:

1. aBeauty Clinique

Prin intermediul tehnologiei de ultima generatie si a echipei formate din medici specialisti, aBeauty Clinique pune la dispozitia persoanelor interesate injectari cu acid hialuronic in buze in orasul Constanta. Activitatea clinicii a inceput inca din anul 2012, iar de atunci, specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul ei au continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, in scopul de a oferi doar servicii premium. Pentru efectuarea tratamentului, se foloseste acid hialuronic Amalian SF20, care rehidrateaza tesuturile si ofera rezultate pe termen lung. Spre deosebire de alte tipuri de acid hialuronic, disconfortul la injectare este mai redus in cazul acidului Amalian. Aspectele imbunatatite in urma injectarii sunt volumul, conturul si simetria. Serviciul poate fi combinat cu alte tratamente de infrumusetare, pentru a obtine un rezultat deosebit.

La aceasta clinica, pretul pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic variaza intre 1.464 de lei, la reducere si 1.929 de lei.

Dupa numeroase recenzii acordate de utilizatori, clinica aBeauty continua sa aiba un rating aproape perfect, ceea ce este o dovada a calitatii tratamentelor realizate in cadrul ei. Personalul este unul amabil si prietenos, iar pacientii care au venit cu un oarecare scepticism la clinica, au marturisit ca rezultatele le-au depasit cu mult asteptarile.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Dr. Dali

Pentru o gama variata de tratamente pe baza de acid hialuronic pentru buze si nu numai, in Constanta, persoanele interesate au ca varianta clinica Dr. Dali. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa formata din cei mai buni medici si terapeuti specializati in remodelare corporala si faciala. Efectuarea tratamentelor de calitate este sprijinita de aparatura de ultima generatie, ce se afla in dotarea clinicii. Experienta, dedicarea si profesionalismul echipe de medici dermatologi completeaza reteta de succes, pentru ca pacientii sa se bucure de cele mai bune rezultate. Persoanele care aleg serviciile Dr. Dali nu au parte doar de tratamente de infrumusetare, ci si de consiliere, pentru a obtine planul de tratament ideal.

Preturile serviciilor de augmentare si reconturare a buzelor cu acid hialuronic variaza intre 1.400 si 2.150 de lei.

Persoanele care au avut parte de o experiena placuta la clinica au amintit amabilitatea si atentia deosebita pe care o acorda personalul medical. Totusi, pacientii au observat un minus la interactiunea cu personalul de la receptie, iar acest detaliu, impreuna cu rezultatele care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, i-a determinat sa lase un rating mai mic.

3. Aesthetica

Echipa de la clinica Aesthetica pune la dispozitia pacientilor cele mai eficiente tratamente in materie de ingrijire orala si estetica faciala, printre care se numara si injectarea cu acid hialuronic a buzelor in Constanta. Preocuparea medicilor pentru sanatatea si siguranta pacientului se extinde dincolo de consultanta profesionala si tratament si tocmai de aceea, clinica respecta tot circuitul de dezinfectare si sterilizare. Pe partea de tratamente estetice cu acid hialuronic, pacientii pot opta pentru o consultatie estetica si diverse servicii de infrumusetare, precum marirea buzelor. Un aspect pe care trebuie sa-l tina minte persoanele care intentioneaza sa viziteze clinica este ca preturile se achita integral, nu in rate si doar in lei.

Pretul tratamentului de marire a buzelor cu acid hialuronic variaza intre 1.750 si 1.950 de lei.

Cuvintele folosite adesea de utilizatori in recenziile pe care le-au acordat clinicii Aesthetica sunt profesionalism, respect si implicare. Exista persoane care apeleaza de mai multi ani la tratamentele de infrumusetare recomande de specialistii de aici, tocmai pentru ca rezultatele sunt pe placul lor.

4. Diantus

Clinica Diantus a fost infiintata in anul 2008 in Constanta, in ideea de a asigura asistenta medicala de specialitate in domeniul chirurgiei plastice si estetice la nivelul cerintelor internationale, iar in gama de servicii se regaseste si tratamentul cu acid hialuronic pentru buze. Cu scopul de a oferi o gama variata de proceduri de infrumusetare si nu numai, clinica este dotata cu tehnica si aparatura de inalta clasa, iar personalul medical este alcatuit din cadre medicale specializate. In ceea ce priveste medicina estetica, pacientii pot opta pentru serviciul de marire a buzelor cu acid hialuronic Juvederm sau Restylane, in functie de preferinte. Tot in aceeasi gama de servicii se regasesc si tratamentul ridurilor faciale si volumetria faciala cu acid hialuronic.

Pretul pentru acest tip de tratament este 1.700 de lei.

Multi pacienti care au apelat la serviciile Diantus marturisesc ca au reusit sa scape de frica pe care o aveau fata de anumite proceduri estetice. Personalul medical ofera explicatii sustinute medical, pentru ca pacientii sa aleaga cel mai potrivit tratament pentru ei. Exista si pacienti pentru care rezultatele nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

5. Alderma

Clinica Alderma din Constanta ofera pacientilor interesati proceduri estetice variate, pentru un ten intinerit, iar una dintre ele este volumizarea cu acid hialuronic a buzelor. Pe langa aceasta, se mai poate vorbi si despre tratarea ridurilor din etajul superior al fetei si despre terapii sau cocktailuri pentru fermitate. Tratamentul se realizeaza cu ajutorul acidului hialuronic premium, in scopul de a obtine rezultate de exceptie. Echipa clinicii este formata din medici specialisti in dermatovenerologie, estetica faciala, chirurgie vasculara etc. Produsele de calitate, impreuna cu experienta specialistilor in infrumusetare sprijina obtinerea unor efecte sigure si de durata.

Pretul pentru tratamentul cu acid hialuronic porneste de la 1.200 de lei si poate sa ajunga si la 1.800 de lei, in functie de tipul de acid utilizat.

In urma recenziilor acordate clinicii de mai multe persoane care au beneficiat de serviciile de infrumusetare, Alderma a obtinut un scor pozitiv, ceea ce arata ca oamenii sunt multumiti de efectele rezultate din tratamentele pe care le-au urmat.

Concluzii

In cele din urma, daca simti ca a sosit timpul sa faci o schimbare in viata ta, tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Constanta poate sa fie solutia pe care o cauti. Produsele de calitate de la clinicile din oras, te pot ajuta sa obtii infatisarea pe care ti-ai dorit-o mereu!