Meniu

Acid hialuronic buze Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai planificat sa mergi la un salon de infrumusetare sau la o clinica specializata in aplicarea acidului hialuronic in buze in Craiova, dar nu stii care optiune este viabila pentru rezultatele pe care iti doresti sa le obtii? Nu-ti face griji, parcurge acest text pana la final si descopera care sunt variantele pe care le ai la dispozitie in orasul tau, dar si care dintre ele sunt de incredere. Injectarea acidului hialuronic in buze se afla printre cele mai populare si eficiente tratamente de infrumusetare pentru obtinerea unor buze voluminoase si feminine pe termen lung.

Daca te afli in Craiova si vrei sa te asiguri ca apelezi la serviciile unei clinici cu specialisti renumiti si cu experienta vasta, topul de mai jos iti va raspunde tuturor nelamuririlor. Afla din prezentarile clinicilor si saloanelor de mai jos care variante corespund preferintelor tale.

Care este pretul unei injectari de acid hialuronic in buze in Craiova?

Pretul se stabileste in functie de cantitatea folosita; de regula, un ml este suficient pentru o injectare de acid hialuronic in buze in Craiova, motiv pentru care vei observa ca toate saloanele trec in tabelul de tarife costul pentru un singur ml. Desi preturile sunt asemanatoare cu cele practicate si de celelalte saloane, exista cateva diferente in ceea ce priveste experienta personalului sau renumele institutiei respective. Iata care sunt tarifele aplicate la cabinetele din orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic buze
Rating
Website
Programare Online
Wanderma
1 Clinica-Verificata
1.400 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu 1 ml Acid Hialuronic in buze este 1.400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate la nivelul asteptarilor
 • Medici profesionisti
 • Grija la detalii
 • Implicare si interes fata de nevoile pacientului
 • Mediu placut
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Curatenie
Ultratonique
2
1.000 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu 1 ml Acid Hialuronic in buze porneste de la 1.000 Ron
 • Curatenie
 • Profesionalism, implicate si experienta vasta
 • Tratamente eficiente cu acid hialuronic
 • Programari respectate
 • Atmosfera placuta si prietenoasa
Dr. Razvan Mercut
3
1.240 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu 1 ml Acid Hialuronic in buze este 1.240 Ron
 • Grija fata de pacienti
 • Seriozitate, amabilitate si profesionalism
 • Medic specialist in chirurgie plastica
 • Produse si echipamente de calitate
 • Solutii personalizate
Medlink Estetix
1.200 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu 1 ml Acid Hialuronic in buze este 1.200 Ron
 • Servicii, proceduri si tratamente eficiente
 • Esteticieni cu experienta
 • Rezultate ireprosabile
 • Echipamente de ultima generatie
Keza Clinique
1.000 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu 1 ml Acid Hialuronic in buze porneste de la 1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal experimentat
 • Produse de calitate
 • Tratamente ireprosabile
Prestige Oltenia
900 Ron
 • Pretul pentru injectarea cu 1 ml Acid Hialuronic in buze este 900 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Echipa experimentata, implicata si bine pregatita de specialisti
 • Solutii personalizate
 • Echipamente performante
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 6 saloane de infrumusetare specializate in injectarea acidului hialuronic in buze in Craiova

Pentru ca vrem sa beneficiezi de servicii calitative, iti punem la dispozitie topul celor mai apreciate saloane de infrumusetare specializate in injectarea acidului hialuronic in buze in Craiova. Ramane la latitudinea ta sa decizi care cabinet este adecvat pentru preferintele tale, urmarind cu atentie prezentarile de mai jos ale acestora:

1. Wanderma Clinic

Daca locuiesti in Craiova si te afli in cautarea unei clinici bune pentru injectiile cu acid hialuronic in buze, Wanderma este una dintre primele optiuni de luat in calcul. Aici poti beneficia de tratamente si solutii personalizate din domeniul dermatovenerologiei, esteticii si chirurgiei plastice, in urma unei consultatii amanuntite in care sunt determinate nevoile si asteptarile. Medicii din echipa Wanderma au experienta vasta si o abordare centrata pe pacient, caruia ii sunt puse la dispozitie tratamente si proceduri dintre cele mai moderne de ingrijire a sanatatii si frumusetii pielii. Se folosesc tehnologii ultramoderne si periodic se fac investitii in aparatura de ultima generatie, astfel incat lista de servicii sa fie actualizata cu solutii de tratament dintre cele mai noi. 

Pentru volumizarea buzelor cu acid hialuronic, pretul este de 1.000 lei/0.5 ml sau de 1.400 lei/1 ml. 

Wanderma este una dintre cele mai apreciate clinici din Craiova, iar numeroasele recenzii pozitive din mediul online sustin aceasta afirmatie. Multi oameni i-au ales serviciile si s-au declarat ulterior impresionati de inalta calitate a procedurilor si de rezultatele pe care le-au obtinut. Cateva dintre calitatile personalului medical sunt grija la detalii, profesionalismul, implicarea si interesul fata de nevoile pacientului. Mediul este placut, iar clinica este moderna si dotata cu tehnologie de ultima generatie. Se respecta conditii stricte de igiena si rezultatele se ridica la nivelul asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Wanderma Clinic
Vezi Pareri

2. Ultratonique

Ultratonique este un centru medical de infrumusetare din Craiova cu o activitate de peste 16 ani in domeniu, la care poti apela cu incredere pentru serviciul de aplicare a acidului hialuronic in buze. In cadrul salonului se utilizeaza doar marci si tipuri de substante injectabile de calitate si renumite, cum ar fi: Radiesse, Evolence, Juvederm, Restylane, Surgiderm, Teosyal, crmDEX, Haequeo si Princess. Echipa de specialisti are o experienta vasta in aplicarea tratamentelor de infrumusetare, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite, dobandind o buna formare datorita cursurilor de specialitate pe care le-au urmat. Pe langa injectarea acidului hialuronic in buze, acestia se ocupa si de zona pometilor, dar si de acoperirea ridurilor fine. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile centrului sunt de ultima generatie, printre acestea amintindu-se si: Crio Sculpting Define, Hollywood Laser Peel, Laser Spectra XT, Presoterapia Adagyo, Camera Hiperbara.

Pretul pentru o injectare de acid hialuronic in buze incepe de la 1.000 lei/ml si ajunge la 1.250 lei/ml, in functie de produsul folosit.

Centrul de infrumusetare a obtinut un rating ridicat, multumita serviciilor si tratamentelor de infrumusetare reusite care sunt puse in aplicare. Specialistii care fac parte din echipa Ultratonique isi desfasoara activitatea cu profesionalism, implicare si atentie sporita pentru obtinerea rezultatelor dorite de clienti. Tratamentele folosite sunt eficiente, programarile sunt respectate, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie. In plus, atmosfera din cabinet este una placuta si prietenoasa.

3. Dr. Razvan Mercut

Clinica dr. Razvan Mercut este specializata in chirurgie plastica in Craiova, insa este totodata si un loc spre care sa iti indrepti atentia daca iti doresti sa obtii o injectare profesionala de acid hialuronic in buze. Medicul a absolvit in 2011 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova. In 2012 a inceput specializarea in departamentul de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, devenind medic specialist in 2016. Pe langa experienta sa vasta dobandita in timpul anilor de studiu si practica, dr. Razvan Mercut isi desfasoara activitatea intr-un cadru specializat, cu dotari de ultima generatie, avand la dispozitie produse de calitate, eficiente pentru o marire eficienta si de lunga durata a buzelor. Pe langa marirea buzelor, la clinica de chirurgie plastica din Craiova acidul hialuronic mai este folosit si la: augmentarea pometilor, rinoplastia nonchirurgicala si augmentarea barbiei.

Pretul pentru un ml de acid hialuronic este de 1.240 lei.

Clinica dr. Razvan Mercut este apreciata de pacienti, care au acordat si un feedback pozitiv in mediul online, datorita rezultatelor pozitive pe care le-au obtinut in urma interventiilor sau tratamentelor. Medicul specialist isi trateaza fiecare pacient cu seriozitate, amabilitate si profesionalism, oferind solutii optime si personalizate pentru fiecare in parte. Atmosfera este relaxanta, iar produsele si echipamentele pe care le utilizeaza sunt de o calitate superioara.

Medlink Estetix este un centru medical multidisciplinar din Craiova, care este specializat si in efectuarea tratamentelor estetice, printre care se numara si injectarea acidului hialuronic in buze intr-un cadru specializat. Specialistii si esteticienii care fac parte din acest centru sunt experimentati in aplicarea acidului hialuronic, folosind o multime de tehnici pentru obtinerea rezultatelor dorite: DaVinci Lips, Russian Lips, Keyhole Lips, Double Deluxe si Butterfly. Produsele folosite sunt de o calitate superioara, astfel incat rezultatele sa aiba efect pe termen lung. Cabinetul de estetica este amenajat corespunzator, fiind dotat cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru desfasurarea unor tratamente si proceduri la standarde superioare.

Tariful aplicat pentru o injectare cu acid hialuronic incepe de la 700 lei pentru 0,5 ml, 1.200 pentru 1 ml si ajunge la 2.000 lei pentru 2 ml de produs.

Centrul medical se bucura de un rating ridicat din partea pacientilor, care se declara multumiti de serviciile, procedurile si tratamentele aplicate. Medicii si specialistii esteticieni dau dovada de o buna pregatire si implicare in domeniul de referinta, ajutand la obtinerea rezultatelor dorite. Acestia au la dispozitie aparaturi de ultima generatie si produse de calitate, avand o atitudine prietenoasa.

5. Keza

Keza este o clinica de infrumusetare din Craiova, unde se pot efectua si injectari cu acid hialuronic in buze, pentru adaugarea unui plus de volum la nivelul acestora. Produsele folosite si care se afla la dispozitia echipelor de specialisti sunt de inalta calitate, renumite si cu un efect imbunatatit pe termen lung. Printre acestea merita amintite si: Restylane Kysse Lidocaine, Aliaxin Lips Volume pentru volumizarea buzelor si Restylane SkinBoosters, Teosyal Redensity II, Aliaxin Essential Volume si Profhilo pentru injectarile efectuate la nivelul fetei. Personalul care se afla la departamentul de estetica are competenta de a oferi sfaturi si indrumari cu privire la obiceiurile pe care clientul trebuie sa le aplice, pentru un efect indelungat si pentru capatarea rezultatelor mult dorite.

Pretul pentru o injectare cu acid hialuronic in buze porneste de la 1.000 lei.

Rating-ul ridicat al clinicii de infrumusetare este dovada servicilor calitative de care clientii beneficiaza, acestia acordand in mare parte recenzii pozitive. Echipa de specialisti in frumusete si de esteticieni da dovada de profesionalism, implicare si o buna adaptare in functie necesitatile particulare ale fiecarei persoane in parte. In plus, au la dispozitie o multime de produse eficiente si calitative, pentru desfasurarea unor tratamente ireprosabile.

6. Prestige Oltenia

Prestige Oltenia este o clinica de estetica din Craiova, specializata in procedurile de injectare cu acid hialuronic, punand la dispozitia tuturor clientilor un personal profesionist. Acesta este specializat in aplicarea tratamentelor de infrumusetare, dar si in personalizarea acestora, in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client, astfel incat sa se obtina rezultatele mult asteptate. Produsele folosite sunt de calitate, iar cabinetul este amenajat cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru efectuarea acestor proceduri la un standard ridicat. Printre serviciile de care poto beneficia, pe langa injectarea buzelor, se numara si: augmentarea pometilor, umplerea cearcanelor, umplerea santurilor nazogeniene, rinocorectie, contur mandibular, smoker lines.

Pretul pentru o injectare cu acid hialuronic in buze este de 900 lei per ml.

Rezultatele obtinute de clienti sunt ireprosabile, fapt ce i-a determinat sa acorde un rating ridicat. Echipa este formata din specialisti cu experienta in domeniul estetic, aplicand tratamente de infrumusetare la o calitate superioara. Este experimentata, implicata si ofera solutii personalizate pentru clientii cu nevoi diverse. De asemenea, cabinetul este amenajat placut, modern, fiind dotat cu aparaturi si echipamente de o performanta inalta.

Concluzii

Daca locuiesti in Craiova si esti in cautarea unei clinici sau a unui salon de infrumsetare unde sa soliciti o injectare cu acid hialuronic in buze, poti lua in considerare cu incredere variantele pe care ti le-am prezentat mai sus. Pe langa faptul ca se utilizeaza tratamente si produse de o calitate superioara, specialistii au si o experienta vasta, stiind cum sa i